Лидл 167 - септемврийски очаквания

• 85 063
  • 1 249
  •   1
Отговори
# 1 215
  • София
Може и да сте писали, но съм пропуснала - пак са се появили пуканите люти чушки. Ако не за друго, за тях ще започна да ходя ежеседмично. Много ги обичаме.

zvanche, благодаря, че сподели за тези чушки! Flowers Cherry Blossom
Утре, след гласуването ще отида да купя няколко буркана. Simple Smile

# 1 216
  • софия
В магазина на Т. Александров имаше на рафтовете с буркани, не на регала на РС😉 Мрънкачът, с когото пазарувам, беше проверил там и отпрашил към касите. Аз, нали отдавна не съм ходила, реших да погледна без особени очаквания. Със зелена табела "Ново" са 🤣 Ново за новия есенно-зимен сезон. Дано има постоянно до пролетта.

# 1 217
  • Sofia
В магазина на Т. Александров имаше на рафтовете с буркани, не на регала на РС😉 Мрънкачът, с когото пазарувам, беше проверил там и отпрашил към касите. Аз, нали отдавна не съм ходила, реших да погледна и ги видях. Със зелена табела "Ново" са 🤣 Ново за новия есенно-зимен сезон. Дано има постоянно да пролетта.
Аууу, радвам се за тази "новост", добре че писа, Звънче, благодаря!  Simple Smile

Аз не оставям за пазар от промоционалните/купонни/офертни стоки за събота, за неделя да не говоря...,  гледам до четвъртък петък да съм приключила. Ако не, пробвам се, ама без очаквания.
Преди малко ходих и вече беше опразнено при понеделнишкия регал.

Последна редакция: сб, 01 окт 2022, 19:21 от Morena

# 1 218
  • София
Лютите чушки вече ги дегустирах. Пак, като миналата зима не са ми люти. Само леко пикантни са. Внука/4г/излапа 3 - 4 бр.

# 1 219
Екстра са ми на мен, излапах няколко бурканчета вече.
Направих си чудно хапване с лидълски продукти - черния хляб със семена, мекото френско сирене, сладко от сини сливи, пипер меланж от мелничките. Убиец.

# 1 220
  • София
Цитат на: zvаnchе link=topic=1478641.msg45372439#msg45372439 date

А така. Аз утре съм планувала да търся стоките от понеделник. Уморих се да съм 7.15ч. Понеделник, четвъртък, петък, събота... пред  филиала.  А ако трябва и в К да ходя, отивам каталясала на работа.

Последна редакция: сб, 01 окт 2022, 22:03 от Amiamo

# 1 221
Екстра са ми на мен, излапах няколко бурканчета вече.
Направих си чудно хапване с лидълски продукти - черния хляб със семена, мекото френско сирене, сладко от сини сливи, пипер меланж от мелничките. Убиец.

Имаш пари, угаждаш си
Joy

/нали има такива смешки във фейса Satisfied/...

Кашкавалът много мек бе....що тъй, пък на космическа цена...
За малкия калъп като оня правоъгълния говоря...но малкия му вариант...тц..тц...

# 1 222
  • Sofia

А така. Аз утре съм плнъвала са търся стоките от понеделник. Уморих се да съм 7.15ч. Понеделник, четвъртък, петък, събота... пред  филиала.  А ако трябва и в К да ходя, отивам каталясала на работа.
Е, те ги местят нещата, ама не всичко де, някои изчезват безвреме...
Както има и някои неща от по-по-по-минали промоции дето се търкалят още...

# 1 223
Здравейтеее))
На каква цена са тези люти чушлета. У нас много се яде люто. Преди правех и добре се получаваше, ама забравих рецептата (отдавна не съм пукала чушляци) То не се и варят бурканите-мързелива работа, като за мен бива и правех доста за зимата, изгодно излизаше и изобщо...ама пусто забравих какво беше. Миналата година много купувах всякакви от всякъде, но и цените им...еми не си заслужаваха.
Та се пак отнесох, ако са на сметка да взема да скоча до Лидл, не са ме виждали отдавна, пък и вече съм модерна имам си телифон с плюсче))

# 1 224
  • София
Да помоля да погледнете на опаковката на пържените фъстъци какъв процент сол е изписан 🙂

# 1 225
Да помоля да погледнете на опаковката на пържените фъстъци какъв процент сол е изписан 🙂

# 1 226
Само да кажа, че  изчезналият интимен гел Сиен се е появил! Аз харесвам оранжевия. Само той беше с помпичка, другият сензитив си беше с капачка, пак същото шише. Simple Smile
Подарявам и купон за мармалад от рулетката.

# 1 227
Да, отдавна се появи в нашия филиал този гел. Обаче после по някое време го преместиха до тампоните и дамските превръзки (не съм сигурна на неговото място дали са сложили друг продукт или просто са запълнили празното място с другите продукти). Като опаковки още не мога да разбера как са- понякога са без помпичка, друг път са с помпичка, трети път само единият вид е с помпичка...😂

# 1 228
  • Sofia
А аз днес забелязах и малките макарони

# 1 229
Вчера се загледах ги тия зелени етикети "ново" и се чудех промоционална цена ли е или не. Май не е. Петъка беше фрашкано както не е било скоро, може би народът се е завърнал от почивки и пълнят хладилника. Или се очаква още поскъпване и се запасяват  Ама скоро не е било така пълно, мистерия. Зеленчуците са поскъпнали навсякъде, просто няма начин да вляза в Лидъл за екзотично сирене примерно и да не си купя маруля, защото някъде било леко по-евтино, да загубя час време за лев-два, не ми излиза сметката.
Ехаааа. Взела съм го черния хляб, сега ще ровя в долапа със сладката дали имам от сливи, иначе само с масло го харесвам, не ми беше хрумвало да добавям други неща, супер рецепта Hands Plus1 Hands Plus1 Hands Plus1 plus1:

Общи условия

Активация на акаунт