Кралски работи и клюки - септември 2022

• 236 003
  • 3 357
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Според мен, след като се съберат, ще има ново изявление, за да се успокоят хората, ако баба наистина е жива. Защото нещата, както са публикувани до момента, навеждат на мисълта, че е станало най-лошото. И явно не само тук в темата, но и там - след като са започнали да се събират хора пред двореца.

# 256

Бъкингамският дворец е отменил смяната на караула за днес

# 257
  • Sofia
Никой не знае кога точно действително ще почине. Моя баба беше много зле, докторите ни казаха да се сбогуваме,  но жената се закрепи месец-два.
Явно е много зле, но 100% изходът няма как де е ясен. Може да има още дни жената.
При всички случаи близките й биха отишли, ако лекарите така са посъветвали.

# 258
Всички знаем колко отменени събития имаше тя в последните месеци, но до сега не помня министър - председателя да е писал съобщение. Нито да са се събирали всички така.
Със сигурност е имала и други кризи, и мигове на сериозна отпадналост, но ние не сме научавали.
Този път според мен е по-сериозно. И ми е ужасно мъчно. Sad Не си го представям…Действително очите ми се пълнят. Как е възможно…чак на себе си се чудя.

Моля се да я закрепят! Но 96 години…и след смъртта на Филип …Дано има още дни!

Стана ми по-добре,че не само аз съм толкова притеснена от вероятно предстоящите новини. Аз също си поплаках, четяща коментари на хора за които тя значи много.

# 259
  • Някъде там
Ако е починала в Балморал, трябва да я транспортират с влак или самолет до Лондон и да го обявят вечерта в деня който се е случило.
 Едва ли ще идат всички там, ако се е случило вече. По скоро просто е зле.
Силно се надявам да съм права и да си следват плана.

# 260
Според мен е починала и скоро ще го обявят. Щом и журналистите са облечени в черно едва ли е само защото се е влошила.

# 261
Гледам наживо ББС. На входа на имението, вляво, имаше знак влизането забранено и някаква табелка под него. Служител отвътре отиде и ги махна.
И аз мисля, че е починала.

# 262
  • София
Току-що мой приятел във ФБ публикува пост, че кралицата е починала. Някой знае ли нещо? Дали не се е объркал?

# 263
Queen Elizabeth II has died aged 96, Buckingham Palace has announced.

от официален източник в туитър

# 264
!

Последна редакция: чт, 08 сеп 2022, 17:25 от Faena

# 265
  • Разпиляна във въображението
!

# 266
Бъкингамският дворец нищо ново не е публикувал засега.

# 267
Queen Elizabeth II has died aged 96, Buckingham Palace has announced.

от официален източник в туитър

Ето го "официалния" източник - @DaveNumber4 :

Последна редакция: чт, 08 сеп 2022, 17:27 от dariVale

# 268
Не е починала! Няма изявление от Бъкингам!
Дори в интернет циркулират за неверни новини в туитър!

# 269
Да почакаме официалното изявление на двореца.

Общи условия

Активация на акаунт