На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 42

• 85 397
  • 750
  •   1
Отговори
# 705
maugli,

Миналата година на 18.12 зареждаха в  Waikiki  коледни пуловери и пижами.
Благодаря! Дано има по- рано Simple Smile

# 706
  • Plovdiv, Bulgaria
При положение, че в събота е някакъв национален празник на Турция, магазините и пазарите дали ще работят нормално?

И аз се включвам с този въпрос?

# 707
На 30 август - Денят на победата /над Гърция/ - който е друг национален празник на Турция, много магазини и  учрежденията не работеха. Впечатленията ми са от Измир, където бяхме тогава. За Одрин и Лозенград нямам информация. Тези, които работеха, бяха малките фамилни бизнеси - ресторантчета, магазинчета.

# 708
  • Варна
Била съм на 29.10, аптеките не работеха-имаше дежурни. Почти всички магазини по центъра бяха отворени, но булеварда затворен и беше едно лудо обикаляне по улички. Мола и Марги  си работеха.

# 709
  • Асеновград
Ние мислим да ходим тази събота, но основно в мол Ераста, а той ще си работи предполагам. Аптека все ще намерим отворена.
Някой знае ли продават ли капки за колики с лактаза? И на каква цена са?
Иначе аз от лекарствата купувам:
Nimes болкоуспокояващо
Terraflu хапчета те са парецетамол плюс още две съставки, за грип и настинка са супер
Nurofen и Nurofen stop cold
Капки за нос, доста по евтини са там
Visine капки за очи, последно бяха тройно по-евтини от тук.
Afto Gel гел за афти, много ефикасен, и много евтин.
Coraspin -аспирин протект много по евтин е там, хората даже за трушия от него взимат.😂
И A-ferin взимат хората но аз не съм, а и достатъчно други болкоуспокояващи имаме вече.😅 то мисля че пак е парацетамол.

Последна редакция: ср, 26 окт 2022, 12:12 от Yana.GG

# 710

Afto Gel гел за афти, много ефикасен, и много евтин.

Имате ли снимка на този гел? Нещо като беналгин и паракофдал си търся аз, имате ли идея кои са еквиваленти

# 711
  • Димитровград
.....
Coraspin -аспирин протект много по евтин е там, хората даже за трушия от него взимат.😂
....
Кораспина не става за туршия. Просто не се разтваря. Миналата година пробвахме и хапчетата си останаха цели и непокътнати. Simple Smile

# 712
Имали някой който е правил очила там.Трябва ми оптика ама да говорят български.Имате ли идея стъклата,прогресив дали са по евтини?

# 713
Здравейте,тази събота ще ходим до Одрин, разбрахме,че е национален празник и аптеките най-вероятно не работят. По този повод може ли да ни ориентирате за дежурни аптеки

# 714
  • Димитровград

# 715
  • Бургас / UK
Извинявам се за тъпия въпрос: Fairy имат ли си някакво турско наименование? Предния път в Турция обърнахме няколко магазина да намерим таблетки за съдомиялна Fairy и едвам намерихме. За това питам. И ако някой е купувал - бихте ли ми препоръчали някои тяхни марки добри таблетки подобни. Благодаря!
Купувала съм ги изгодно от борсите
Вчера и в Мигрос бяха намалени,но не видях цените как са.

# 716
На борсата ми се струва, че има доста фалшиви продукти, които имат минимални разлики в логото. Палмолив например. Шрифта е малко различен, няма цветче при буквите...

# 717
  • Асеновград
това е гела за афти.
и тези капки за нос не са лоши, с по-малко ксилометазолин са, като нашите назик кидс 0,5% взесто 1% е ксилометазолина, стават и за бременни.

# 718
Хора, вярно ли е това, че преминаването към Турция става само с лична карта - беше пусната наскоро такава новина, но не съм сигурна дали е вярно?

# 719
Хора, вярно ли е това, че преминаването към Турция става само с лична карта - беше пусната наскоро такава новина, но не съм сигурна дали е вярно?

Да, с лична карта може.

Като гледам по агенциите какво става със записванията.... За 5.11 четвърти автобус пуска фирмата. И по другите агенции сигурно е така. Който ще ходи с автобус да се приготви за висене на границата.
Явно сега пътуват, защото не е толкова топло времето. Лятото като ходих с автобус даже имаше свободни места в рейса.

Общи условия

Активация на акаунт