💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 3 (11.09 - 18.09)

• 75 242
  • 1 726
  •   1
Отговори
# 1 575
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Според мен Куков е с диагноза....нещо от рода на Хиперактивност с дефицит на внимание.

И аз съм на мнение,че нещо не е съвсем ок. Някой спомена биполярно заради смяната на настроения..
Аз съм доволна,че си тръгна. За да не се излага повече..за негово добро пък и червените трябва да се подсилят с резерва (да са достоен опонент на напомнаните със сила Жълти). Сините - сложени за смешка май,май и очаквам те да се разпаднат първи.

# 1 576
Много любопитно.
ИВ ни изненадаха сериозно тази вечер според анкетата за изминалия съвет на сините и двете последвали я игри. Почти нулева успеваемост от форума, което не се случва често Simple Smile

# 1 577
Еми и на мен ми дойде нагласено това мотане на въжетата за Куков. Обърква се веднъж ок, ама той имаше 2 плочки с координати, ако не е едното, ще е другото, а той седя и се оглежда все едно всичките плочки са там и ги пробва една по една комбинациите. Първият път от раз, вторият чак такова забавяне. Каквато и да му е психиката, просто е невъзможно!

# 1 578
Жалко за Куков, определено го предпочитах пред Генчо. Всички спрягате Алекса или Гайтанов за влизане, но защо ли имам неприятното усещане, че при червените ще влезе Елина (сигурно ще и нагласят игра като за нея) и ще трябва да и слушаме мьекането 🥴. После сигурно ще изгонят Гайтанов на съвет и за последното място ще се борят Веселина и Алекса, който след предизвестен дуел ще влезе при сините най-вероятно. Дано не съм права, де, но такова усещане имам. След днес червените се бетонираха като най-антипатичния ми отбор, сал една Мира ми е приятна там.

# 1 579
Живи и здрави. Да направят такъв отбор! Изпитвам жал към всички участници, които са вкарани в синия отбор. Визуално, не ми се иска, но само като се сетя ме напушва смях. Хайде, участниците ще вземат някой лев, пък и ще чуят за тях. Но драгият зрител, защо така с него, мили ми Топарев? Дано не греша, но за сините, след следващата седмица ще остане прекрасната художничка! Читав играч ще влезе там? Дано поне Гого остане до разпада, да оцелеят и нервичките му, че другарите му по река (не се съмнявам, че ще я опознаят добре), ще го побъркат.
Сините не са ми антипатични, напротив. Надявам се следващата седмица да стоплят сърцата ни. Но, надеждата умира последна.

# 1 580
  • Дубай
Е ,жалко за Куков ,ако не друго поне се смяхме стабилно на изцепките му.Леля Гена,Г@з и т.н.
Майтапа настрана, много преиграно ми дойде това оплитане на Куков,той имаше само две комбинации ,като първата я изпълни безпроблемно и да се е объркал имаше време да се оправи ,но явно от продукцията са решили друго.Гената е същия див селяк като него и в даден момент очаквам да избухне .
Искрено се надявам Алекса да не влезе при Елица,защото явно това момиче не може да се контролира когато става въпрос за него 😁 Моля се за Гайтанов ...дано не си замине , заслужава да влезе в отбор и бори за наградата
Елина и Веска да си ходят,нищо не правят,а само плямпат

.

# 1 581
Според мен, Куков просто зацикля в решителния момент и блокира без да знае какво да прави. В няколко игри вече се случи да действа така неадекватно. Просто в мозъка му става едно бяло петно и не отреагира.

И също мисля, че има нещо биполярно. Не може да ръсиш обиди една след друга нон стоп, а после да кажеш, че винаги си казвал, че Генчо е много добър човек...

# 1 582
  • Дубай
Най-вероятно е хиперактивен с дефицит на вниманието Куков...не е смешно,но лошото е,че когато се разгневи сипе обиди на поразия и после "ни лук ял ,ни лук мирисал"

.

# 1 583
  • London
Еми и на мен ми дойде нагласено това мотане на въжетата за Куков. Обърква се веднъж ок, ама той имаше 2 плочки с координати, ако не е едното, ще е другото, а той седя и се оглежда все едно всичките плочки са там и ги пробва една по една комбинациите. Първият път от раз, вторият чак такова забавяне. Каквато и да му е психиката, просто е невъзможно!

Мислиш, че са му платили ли за да не играе и да си излезе? Но каква е логиката? Все пак беше интересен за продукта знаейки какво търси....

Може просто да има проблем с концентрацията, съдейки и по Капитанскатс му битка с пъзела дето беше 4 части и той така и не можа да нареди....и ги въртеше, объркваше. По-скоро клоня към диагнозата в която куца концентрацията.  То не е и смешно това....дано човека вземе да се лекува.
Тук някои знаят, че моят син е с диагноза.... и горе долу ги улавям нещата като са в тоя сектор. 😅

# 1 584
Може да не са излъчили всичко с него и нещо да се е дънил

# 1 585
  • До сърцето...
.

Последна редакция: сб, 17 сеп 2022, 00:14 от Радика

# 1 586
Това видео гледахте ли го?
Скрит текст:

# 1 587
  • London
А Виктория къде е? Четох наскоро, че се състезава за някакъв чуждестранен волейболен клуб?

# 1 588
  • София
  Аз пък се чудя тези камери как не лепват по 5-10 кг на Мани и Касим, а само на Женя. 😁

Всъщност, "лепват" и на тях, колкото и невероятно да звучи.
На живо тези двамата ще са, както казваха бабите ми, бая гърчавички  :  )))

# 1 589
  • España
Гледам го Генчо и си мисля …. трябва да се забранят  със закон татуировките на Левски , Ботев и други истински български герои ! Светотатство е !!!!

Общи условия

Активация на акаунт