Професионални серии за коса - тема 157

• 69 954
  • 768
  •   1
Отговори
# 135
Някой може ли да направи сравнение между капките на Oway и Lanza Neem Plant Serum, показан от Agent малко по-нагоре - действие срещу накъсване главно ме интересува ( как влияе на връхчетата) и икономичност.
Серумът на Ланза е с по-лека консистенция и може би "върви" по-бързо, но това зависи и от маниера на ползване. Откъм ефект не знам какво да кажа, косата ми по принцип не цъфти много. Уж капките са по-лечебни.
 В заключение: серумът не го поднових, капките ги подновявам регулярно, но цената им започна страшно много да ме дразни.

# 136
На мен за мазен скалп плюс пърхут много ми помага този серум the inkey list salicylic acid exfoliating scalp treatment, честно казано е скъп за такава  съставка, но другия ми вариант са шампоани с нея като низорал например, но пък те свличат цвета на косата доста, така че използвам това. Другото, което ми помогна е да започна да си мия косата по- често и да намаля употребата на сухи шампоани, ах как се ядосах за това. Верно капе косата от тези тип батист... не го вярвах ама на, смених го с такъв на прах и количеството паднала коса след баня намаля сисурно 3 пъти. Ядосвам се защото го ползвам години наред...

От къде купувате the inkey list?

# 137

Серумът на Ланза е с по-лека консистенция и може би "върви" по-бързо, но това зависи и от маниера на ползване. Откъм ефект не знам какво да кажа, косата ми по принцип не цъфти много. Уж капките са по-лечебни.
 В заключение: серумът не го поднових, капките ги подновявам регулярно, но цената им започна страшно много да ме дразни.

Благодаря за бързия отговор Flowers Hibiscus
Цената на капките е скандална наистина, затова се загледах по серума на Ланза.
Някой помни ли Рибите колко процента намаление най-много са правили на Ланза по принцип - Черен Петък или други кампании?

# 138
  • Варна
Рибите не намалят Ланза. Виж макеъп и германците. Скоро го гледах по немско на прилична цена. Но не е Оуей да знаеш. По скоро е алтернатива на Маракеш за връхчета не на капките. Лично аз предпочотам Маракеш.

# 139
Привет, някой да ми снима гръбчето на бутилката на шампоана :
PHILIP KINGSLEY MOISTURE BALANCING COMBINATION SHAMPOO.
Днес го получих и видях, че върху неговия баркод има залепен друг?! Ако може да сравня!

# 140
Момичета, съжалявам ако е обсъждано, но какво ви е мнението за тази четка и струва ли си?
http://www.zlatnaribka.com/masazhna-chetka-za-skalp-pink-touch-treat-scalp-brush

# 141
Момичета, търся хубава четка за разресване за дебелата гъста коса на дъщеря ми. Не й вършат работа тези с къси пластмасови зъбчета от типа на Angel. Само заглаждат отгоре, а отвътре си остава неразресана. Нещо по- устойчиво и с дълги зъбчета за много гъста коса.

# 142
Виж четката на Оливия за разплитане която съм постнала в това ми мнение https://bg-mam.ma/p/1481891/45347285

# 143
  • София
А аз търся мнение за тази четка

# 144
  • София
На мен за мазен скалп плюс пърхут много ми помага този серум the inkey list salicylic acid exfoliating scalp treatment, честно казано е скъп за такава  съставка, но другия ми вариант са шампоани с нея като низорал например, но пък те свличат цвета на косата доста, така че използвам това. Другото, което ми помогна е да започна да си мия косата по- често и да намаля употребата на сухи шампоани, ах как се ядосах за това. Верно капе косата от тези тип батист... не го вярвах ама на, смених го с такъв на прах и количеството паднала коса след баня намаля сисурно 3 пъти. Ядосвам се защото го ползвам години наред...

От къде купувате the inkey list?
Има ги вече в Сефора.
И между другото цените тук са им добре, в сравнение с цената, на която си закупих аз няколкото продукта на марката при пътуването ми до Щатите май месец, тази година.

# 145
Привет, някой да ми снима гръбчето на бутилката на шампоана :
PHILIP KINGSLEY MOISTURE BALANCING COMBINATION SHAMPOO.
Днес го получих и видях, че върху неговия баркод има залепен друг?! Ако може да сравня!

Защо според вас е с два баркода?
Никой ли няма в къщи да ми снима баркода?!

# 146
Имам само еластисайзера на тази марка. Иначе за баркодовете зная, че САЩ имат различни и се казват UPC-A. Да не би да са залепили местния върху такъв?

# 147
  • София
От намаленията в Нотино поръчах 1 литър реконструктор на Joico, отдавна го дебна и по-добра цена не бях срешала 🥰
Освен със стъпките на терапията (дпш, с или без сийлър и последван ит хидратора) някой има ли друга успешна комбинация с него?
Тъй като нямам к-пак шампоан, мисля да го ползвам след протеиновите които имам налични - architecte, oway rebuild и pro longer l’oreal. Дали е добра комбинация? И може ли балансиран шампоан и после протеин?
Избягвам редовно дпш тъй като съм руса и тонера ми пада по-бързо с дпш

# 148
  • Някъде там
Привършва ми балсама на генезис,който ми е много любим и съм в търсене на негов заместник.
Това дали е нещо подобно

# 149
  • София
Привършва ми балсама на генезис,който ми е много любим и съм в търсене на негов заместник.
Това дали е нещо подобно

Аз не съм доволна от нищо на медавита.
Образува ми ужасен build up на косата и става в окаяно състояние.
Ползвала съм huile d’etoile и блондинския

Общи условия

Активация на акаунт