Професионални серии за коса - тема 157

• 69 577
  • 768
  •   1
Отговори
# 630
Дами, известно ли ви е дали някъде ще бъде по- намален Parlux alyon или в тази инфлация, цени като миналата година няма да има, и да взимам от експерт бюти за 243 лв:/

От олиата, които не са безбожни суми, най- доволна съм от морокан, глас и от мен. Макадамия освен това мирише на гаден мъжки афтършейф. Пътувам с едно мини и с нежелание го ползвам

# 631
Според мен изчакай до края на месеца да видиш за сешоара , но аз взех моя от арлен , и дори да е малко по скъп ,после можеш да използваш точките .
Аз имам нужда съвет ,нещо зациклих с моята коса ,която е с балеаж ,тънка с мазен корен , та не мога да си улуча комбинация , пробвах само протеин ,после баланс с керастаз за блондинки ,даже дпш и маска марокан ,което ми беше топ ,последно правих преуош еластисайзер и измих с фолиген ,след изсушаване беше добре" русото се радваше " но корена много мазен на втория ден, а кажете някоя комбинация моля .

# 632
За Parlux-a от експерт бюти ,като го сложих в кошницата и финализирах поръчката, ми начисли допълнителна отстъпка за лоялен клиент и цената му стана 235лв. И аз много се чудих дали да чакам, но в крайна сметка го поръчах, отдавна му се каня Simple Smile

# 633
Здравейте, попадна ми едно клипче в ТикТок за един продукт на Шварцкопф, доколкото мога да се ориентирам става въпрос за Оцветяваща маска за боядисана коса Schwarzkopf Professional Chro … onding Color Mask:
https://vm.tiktok.com/ZMF5vbfsF/
Някой ползвал ли го е? Дали наистина има такъв ефект като на клипа? И моята коса я изрусявам, с обезцветяване и безамонячна боя след това, но много бързо се измива боята, още след първата седмица-10 дни и лъсвам жълта. Какви ли не лилави шампоани и маски не съм пробвала, не става и не става.

Записала съм си от тук една суфорумка беше похвалила https://www.notino.bg/schwarzkopf-professional/chroma-id-vzstano … -kosa/p-16067598/, само че в тъмен нюанс.
Аз поръчах сега 9.5-1, защото съм с балеаж и винаги търся студен оттенък, но все не ми се получава... Нямам търпение да я пробвам и ще пиша как е 👍🏻

# 634
За изрусена коса са мен най- доброто, на което съм попадала, е лилавият шампоан на керастаз. Моята коса е 8  естествено и в изсветлявам с балеаж до почти бяло, с този шампоан не става тъмна, синя, лилава или сива, а си седи точно балансиран нюанс както искам. Държа около 50секунди И ползвам лилавата маска и термозащитата от серията след това.   Дразни скалп и си е все пак с пигмент, та ползвам веднъж на 3-4 седмици (тоест 3-4 измивания) и съм много доволна. Преди това съм пробвала Фанола, Лакме, лореал, Олаплекс и т.н каквото съм намирала по магазини коса или тествала и все е било синьо/лилаво като резултат.
В експерт бюти като се логнах и с точките ми стана сешоарът на парлукс 218 лв, живи и здрави да сте за напомнянето да се логна, поръчвам и аз

# 635
Здравейте. Отдавна не бях влизала, толкова продукти си бях накупила след четенето тук, от ...година преди пандемията поне, половината не съм ги отворила още😂😂😂, та бях си забранила да ви чета. Случайно реших да си купя боя за коса, какво потърсих не знам, но попаднах на мнение на Принцесата за Медавита и ...познайте😂😂😂, поръчах накакъв комплект с много маски и шампоани, че отделно и термо си взех😂😂😂.
Тъй като започнах да получавам и оредяване в някои участъци( естествено отпред😡), ще си взема и от ампулите на Керастаз( едва ли има значение с коя марка шампоан ги ползвам тях), та се надявам на една хууубава коса😁😁😁( изрусявам се с безамонячна). Остана да намеря само хубав финиш, за след изсушаването, ако някой се сети нещо- кажете. Сега слагам на Макадамиа олио- косата ми изсъхва ужасно от него, хем слагам само в краищата, така и не разбрах защо🤷.
Дано тази марка( медавита) се разбере и с моята коса, че иначе имам да подаряяавааам😂😂😂

# 636
Аз имам нужда съвет ,нещо зациклих с моята коса ,която е с балеаж ,тънка с мазен корен , та не мога да си улуча комбинация , пробвах само протеин ,после баланс с керастаз за блондинки ,даже дпш и маска марокан ,което ми беше топ ,последно правих преуош еластисайзер и измих с фолиген ,след изсушаване беше добре" русото се радваше " но корена много мазен на втория ден, а кажете някоя комбинация моля .

Ще ти дам една идея (ти вече си правила нещо подобно с преуоша) - т.нар. reverse washing. Слагаш си първо балсама или маската на добре навлажнена коса, даваш и 3-5 мин време да поеме и миеш със шампоан, като наблягаш на корените и кожата на главата, а каквото се стече по дължините ще ги измие, но няма да ги пресуши. Шампоанът си го съобразяваш със състоянието на корените и скалпа, а не с дължините.
След шампоана си продължаваш със стандартните за теб финиши, ако ползваш.

Подобна схема аз лично правя със еластисайзъра, както и със Kerastase Soin Premier Therapiste, със розовото олио за тънки коси на Matrix и с това с на Shu Uemura, със нормалните ми балсами и маски, а една рускиня ми пусна мухата да опитам и със по-щедро количество кой да е leave in продукт, който ми е омръзнал - според нея си работело чудесно.

Последна редакция: вт, 15 ное 2022, 17:04 от Agent Provocateur

# 637
Според мен изчакайте за Parlux. Доскоро в Xpertbeauty беше 230лв., вдигнаха го май точно преди ЧП. Моя съм го взимала от там на тази цена и с отстъпките стана 199лв. Абонирайте се за бюлетина им, дават 10% намаление, както и 5%, ако тепърва ще си правите профил там. Преди можеше да се абонираш няколко пъти с различни имейли и да ползваш кодовете от твоя профил, но вече са го регулирали и кода може да се използва само от имейла, на който е пратен.
Аз започнах покупките от черния петък със Стиймпод от Xpert. Много добра цена стана, с отстъпките ми дойде на 387лв. Чакам го да дойде към четвъртък. Нямам търпение.😄 Поръчах 3.0, въпреки че и 4.0 я имаше, но не ми харесва като модел, а и й вдигнаха цената. Чакам Рибката, за да си взема крема на Олиосета. Нямам други планирани покупки, но ако са се постарали с намаленията.. не отговарям.

# 638
  • Пловдив
Аз също пазарувам чернопетъчно. Последно си взех 2 бр. капки Oway от sicosmetics, жената е изключително мила. Много ми хареса и bond builder на ФК, запасих се с още 2 броя.
Да похваля 2 маски на Давинес, отново точно попадение, едната я имах и я поднових, ето тази
https://www.arlen.bg/product/12044/intenzivno-regenerirashta-mas … circle-50ml.html.
Заедно с нея си взех и тази, която се оказа невероятна, моята коса много я хареса, много добре се разнася, разплита, омекотява, подхранва, косата е бляскава и супер жива, аромата и е много мой. Препоръчвам с 2 ръце.
https://www.arlen.bg/product/12047/vazstanovyavashta-i-zazdravya … 50-ml.html  

Заредила съм кошница и от ЗР. Бяха ми пратили подарък 60 мл. от ежедневния Ш на Екрю. На моите момичета им беше свършил детския Ш на Revlon и реших да ги мия с него. Имат много дълги коси, като на едната е леко чуплива и се заплита доста, все и сплитам косата иначе няма сресване в края на деня. Е, от както я мия с този Ш нямаме такъв проблем, аз се родих. Ще го купя за тях.

Последна редакция: ср, 16 ное 2022, 08:57 от *dreamer*

# 639
С какви отстъпки стана такава цената на Стиймпода? Аз я докарах до 406 лв.

Последна редакция: вт, 15 ное 2022, 16:47 от densi

# 640
Аз поръчах малко след 00:00 в понеделник, беше 450лв. След това коригираха цената, но все пак ми я пратиха на тази цена. Иначе, с отстъпка 10% от бюлетин и 5% от тяхната програма за лоялност.
Скрит текст:

# 641
И на мен ми се иска да си под Ива капките на Оуей, но са 62-3лв в най- добрия случай. Аз моите ги взех за около 40лв преди време. Не ми се дават толкова пари, а много си ги харесвам. Дали можем да се надяваме на по- добра цена този месец?

# 642
Уффф и при мен е голяма срама с тия капки. От една страна  са страшно добри за косата ми, ама от друга цената им стана безумна. Та не мога да реша сега какво да правя. Ако ги намалят хубаво, може би ще се прежаля, ама 64 лв в сито пак са си много. Иначе този черен петък от към козметика мисля да съм скромна. Чакам ребюилд Шампоана на Oway и евентуално Hmilk.

# 643
Ако мога да попитам за препоръка за сешоар Парлукс, но ...обикновен Bowtie . Сега разгледах сайта Xpertbeauty и там има доста модели и не знам каква е разликата между тях. Затова моля вас за препоръка-аз искам просто да ми суши косата, нищо друго-не ползвам кръгла четка, не стилизирам със сешоар.....само сушА да не ми е мокра косата. И заслужава ли си в този случай?

# 644
Няма обикновен Парлукс. Те са професионални мощни и силни сешоари и трябва да се внимава при сушене ме е предупредила моята фризьорка.

Общи условия

Активация на акаунт