💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 4 (18.09 - 25.09)

• 99 393
  • 2 666
  •   1
Отговори
# 195
  • Другата България
Елица показа наченки на мисъл относно Трактора.
Тук ме спечели.

# 196
Генка капитан в сянка .SmileНямам обяснение .

Последна редакция: пн, 19 сеп 2022, 21:06 от *Аня*

# 197
Да, Георги може да се върне с победа, стига да не му дадат пъзел, иначе коня е здраво в рЯката...

Защо, момчето се справи повече от добре на пъзела. Продукцията го прецака с нерешим вариант.

# 198
Сега да видим какво е решила продукцията за капитаните Simple Smile

# 199
  • Другата България
Дружинната спечели.
Честито.
Опс, Валерко изкара топки.
Леля посърна, и започна да пресмята веднага схеми в главата си.

# 200
" шото обединява племето"

# 201
  • София
La Vikinga сега ти видях банерчето отдолу. Как го няма Тони там като изигра най-феноменалната игра в 50 сезон?
Уважвам играта на Тони, както в 40-ти, така и в 28-ми сезон, дори мисля, че първата му победа е страшно впечатляваща, защото дори самият той не вярваше, че Woo ще повярва на речта му и ще избере да отиде на финал с него. Просто Сандра, Роб и Юл повече ми допадат като "персонажи", повече се идентифицирам с тяхната игра и части от характера им. Не съм фен на някои странности и параноята на Тони в определени моменти, но уважавам и двете му победоносни участия. Имам и други любимци, разбира се, не всички са победители, но нямах място да ги включа. Извинявам се за отклонението от темата. Голям фен съм на твоя аватар, TylerDurdenBG. Bowtie

За да не е спам, ще коментирам реакцията на племето на "Непобедимите" при завръщането на Генчо - в кралството на слепите и едноокият е крал. Хареса ми как Генчо си измисли, че Елица е била най-близка на Куков и затова се изказал така за нея. Trollface

Последна редакция: пн, 19 сеп 2022, 23:14 от La Vikinga

# 202
  • Буркина Фасо
Сега да видим какво е решила продукцията за капитаните Simple Smile
ти какво мислиш, че ни е приготвила ? Smiley

# 203
Добра работа от Лефтеров.
Валери нямаше топки за мен в този момент, което ще му коства вероятно номинация.

# 204
  • Варна
На Митко му стана кофти най-вече заради гласа на Мирела, а Женито как се подхилкваше 😃

# 205
Жълтите жени са в траур 😭

# 206
Някой бързо да въведе Жени в играта, че тя милата, грам представа няма какво се случва. Имало разделение при жълтите!? Не вярвам.

# 207
  • Буркина Фасо
дано сините пак са на реката.

# 208
Брех, Лефтеров излезе от сянка, много ми хареса. Интересни ходове.
Стига бе, извинявайте, кой е подготвял Жени, какви стратегии ги гони, но социалната и" игра е кошмарна.
Разделение...какво разделение....не, нищо не знам...Smile

# 209
Виктория се уреди да се бие срещу двама мъже

Общи условия

Активация на акаунт