💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 4 (18.09 - 25.09)

• 99 545
  • 2 666
  •   1
Отговори
# 1 335
  • София
Касим не може да е сериозен. Разбирам, трудно му е да плува, измори се, но това лежерно прибиране.... та той щеше да си одере гърба на брега, никакво желание за състезание, никаква мисъл в тази глава. Ако искаше да стане по-бързо, да беше стъпил по някое време и да върви до брега, вместо да се плицика.

# 1 336
Касим да си ходи, не ми е симпатичен и не става.
Веска кефи!
Снахата си показа рогата, та и тя ми изпада. Зле.

# 1 337
Синият отбор трябва да иде на номинации и Касим трябва да излезе! Въпрос на оцеляване за племето. Иначе постоянно ще си стоят на реката. Оставането му е подигравка с усилията на всички останали от отбора!

# 1 338
  • София
Може да е слаб, обаче по някакъв начин ми е симпатичен Касим. И се бори, доколкото може момчето.

Жълтите трябваше да са санкционирани мисля, не само с предупреждение.
Именно! Някои ще скачат по 2-3 пъти, а други ще си го имат на готово ключа. Можеше да и  дадат поне 1 мин наказание, като не може да се организира някой от екипа да го закачи наново

# 1 339
Изпуснах момента, когато Ралица скочи.. но едва ли планирано е откачила две или греша?

# 1 340
  • София
Не позна;) Когато писах това не се знаеше дали Касим ще 'оцелее'Simple Smile)
дано мине епизода без сътресения и всички да са на линия, хаха
строй се - преброй се! вечерна зарядка. 😁

# 1 341
Жалко, че Веселина се е украсила така карикатурно с процедури. Иначе като характер и умения е приятна жена и мисля, че ще е интересен играч.
Сега вече Пухи ще забави веригата

# 1 342
  • Другата България
Касим ще чака прилива да го изнесе......
Илиян пътува към Турция ми се струва. Натам се е запътил.
А Пухи, ах Пухчо моята слабост, какъв сладуран е с тази жилетчица....

# 1 343
Сега ще има драми и с Митьо Крика Пухов! Дето не може да плува.

# 1 344
  • София
20 старници имам да чета... кога успяхте... Hug

Това: "Ако що веднъж..." ми звучи, както аз казвам на детето, когато не искам да го наказвам. Stuck Out Tongue Winking Eye   Егати състезанието.

# 1 345
Убиват ме с тези правила в движение. Извинете, но е изключително несправедливо, откъде да знаем, че Мирела нямаше да скача 5 пъти докато успее, особено като имаме примера от миналия път. Те не стига, че са много добри плувци всичките, та и още една преднина получиха.

Дано стане чудо и Касим ги разбие на пъзела. Просто не искам по този начин да си тръгва това момче, симпатия ли е, съжаление ли, но стискам палци да се справи.

# 1 346
Трябваше състезанието да се прекрати, да наместят ключа на жълтите и да продължат. Те правят гаф и после са наградени за него!

# 1 347
Не защитавам Касим, но той като цяло е хилав. А, сега си представете същата хилка дето не е яла втора седмица и едва стои на краката си. Евала, че не се отказа до края, ако питате мен, в това му състояние.

# 1 348
  • София
Еее, Дона, не е виновна Ралица, Така скочи, сякаш беше някоя хала, хаха
Добре, че, не насмете всички ключове, хахаха
Ето пак пропуск на продукцията. Какво пречи да има някой човек там за такива случаи и да реагира бързо???

# 1 349
А вместо желето "пъзелист", можеше да гледаме Гайтанов .Трябваше Касим да е резерва

Общи условия

Активация на акаунт