💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 4 (18.09 - 25.09)

• 99 305
  • 2 666
  •   1
Отговори
# 1 575
Добре де, само мен ли ме дразнят тези синхрони по време на битка? По израженията почти винаги става ясно кой побеждава и по-точно - кой губи. Чиста проба "спойлери". Кому са нужни?

# 1 576
Кой очаквате да каже "Аз ще си тръгна или ще бъда застрашен/а от напускане, за да може лигавото Ели да си е с гаджето".
Елица много си е повярвала, че тя коли и беси в това племе, още ѝ помня наглото изказване в една игра: Михаела от жълтите влезе да плува и червените я коментираха, че се справя добре на всеки пост и е комплексна. И Елица каза - "да, тя е като мен в тяхното племе!" ... ама кой те пита, ма.
Нямам търпение да бъде изгонена, дразни ме повече и от Виктория Heart Добър баланс на каст-директорите - всяко племе с по един дразнител за зрителите.

# 1 577
Esmee, всичко идва от лошото изпълнение на продуцентите. Просто не казваш, че има бивша двойка в едно племе или други, които могат да се съберат. Но те се целят в съвсем друго нещо. Вероятно сестрите от сезон 2 не успяха да качат достатъчно рейтинг на шоуто.  
Много се кефя, че засега участниците в сюжетната линия "Мирела-Лефтеров" си дават пас и не доставят удоволствие на режисьори и драгите зрители като правят сеири.

# 1 578
  • SF
Esmee, всичко идва от лошото изпълнение на продуцентите.

Кое е това "всичко", което е дошло?

# 1 579
...още ѝ помня наглото изказване в една игра: Михаела от жълтите влезе да плува и червените я коментираха, че се справя добре на всеки пост и е комплексна. И Елица каза - "да, тя е като мен в тяхното племе!" ... ама кой те пита, ма.

И аз го запомних това. Завърши с - "Всичко може!".

Обаче Гайтанов изби рибата с това:
"Прекараното време тук ме изгради като човек!"

Значи родителите му за първите 7 години не успяха да направят това което Тупарев постигна за 2 седмици като тури момчето на пуст плаж с няколко непознати и минимална храна (тъй де, за пред нас - никаква)
Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 1 580
  • SF
Като ги извикат на синхрон и им бутнат микрофона пред устата, не знаят какво да кажат. Едва ли в този момент се е сетил за първите 7 години от живота си и затова, че не са му били хубави спомените от родителите му... Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Гледат да кажат нещо и говорят клишета.

Освен това много зависи как и какъв въпрос ти задават.
"Как се чувстваш след играта?"  и "Чувстваш ли се зле от това, което показа в играта?" - са привидно един и същи въпрос, но във втория се съдържа и отговорът, който участникът, без опит в интервютата пред камера, започва инстинктивно да дава, да повтаря - най-лесно се получава.

Понякога и в анкетите се съдържат отговорите на въпросите, което говори за липса на опит и познания при съставянето на анкети. Просто се редят някакви въпроси, а отговорите са изключително неприложими към статистиките и проучванията на нагласите. Но целта на тези анкети тук, предполагам, е само едно забавление и нямат претенции за сериозен рисърч и пийпълметрия. - сори за чуждиците, но съм наблъскана с терминология, която не мога да преведа на български. Simple Smile

# 1 581
Ралица също е кандидатствала с гаджето си за Игрите, но него не са го взели. И слава богу, че иначе щеше да има семейни ИВ.
А Алекса е знаел, че Елина също е била част от коалицията срещу него.
Скрит текст:

# 1 582
Според мене Алекса приключи с играта за "чест и слава" не когато изпрати Гайтанов вкъщи, а когато разбра за коалицията срещу него. Явно и той като Гого е мислел, че влиза в спортно състезание и едва на място осъзнава, че там има и социална игра, и стратегия, а приятелствата с участниците са за след края на формата. Затова и смята, че с изказването си Елица си вкарва автогол.

От ИГ (Алекса отговаря на въпроси):
Скрит текст:

Гого 😂:

Между двама великани:

А ако ви се гледа спортно състезание без намесата на Биг Брадър с няколко участници от ИВ:

Бицепса на Гого ме разсейва, моля ви 🤣 (имам чувството, че ми говори 🤣)
Все пак сме тук работа да вършим 🤣

# 1 583
  • SF
Те знаят много неща, и си водят много разговори, които няма как да ни бъдат показани.
Показват ни се разговори, които се водят пред снимачен екип. Нито на плажа, нито в стопанството, резиденцията, реката, плажа, поляната, кенефите, колите, извозването до терен и т.н. има 24 часа камери и микрофони.
По цял ден мелят и предъвкват едно и също - кой какво и къде е казал, кой как се е засилил, как е хванал топката, как е гледал по време на пъзелите, как се е държал за главата, за корема, за рамото. По цял ден обсъждат кой какво го боли, кой видял играч от друг отбор да се държи за кръст, на кого му масажирали бедрото след тичане... И пак се въртят същите разговори 2 метра по-натам. Много рядко някой казва нещо за книга или филм. Друго извън "гледай го тоя, видя ли го оня" не ги вълнува.

# 1 584
  • София
Ами човекът си играе играта с мисъл. В крайна сметка това стратегически е най-правилното. Друг е въпросът, че аз като пълен инвалид в социална игра ще се проваля стратегически на 1вата седмица. Понеже имам много изразено чувство за справедливост, ако бях на мястото на Алекса щях да пратя Гайтанов вътре, защото е най-честно. Но е факт, че трябва да се мисли с ходове напред, за да оцелееш в такъв тип състезание. А аз съм си глупавичко чедо Simple Smile
Така де, играта не е "Да видим кой е най-достоен", нали?

# 1 585
  • SF
Всъщност, те като резерви,  с часове и дни са си обсъждали вариантите за влизане и приобщаване към племето, в което ще попадняат. Не познават племената - видяли са ги веднъж - не знаят къде ще отидат и само предполагат, че ще бъдат първите отстреляни. Това е най-голезмият им страх. - Студуват, гладуват, всичко, което имат, е един спален чувал, а накрая ще попаднат за седмица в реалните Игри на волята, за да спасят от номинации който и да е "стар играч".
Така погледнато, Алекса си удължи престоя с още поне 1 седмица, макар и далече от истинската арена на битките. Няма смисъл да се натисне да влиза непременно в игрите.
Възможно е, когато са обсъждали кого да номинира Алекса, Гайтанов да му е казал да разкара него. Заминава си непобеден, без да виси още 2-3 дни на самотния плаж и след още 2-3 отново номиниран и не се развълнува особено много при напускането.
Веднъж резерва - цял формат резерва.

# 1 586
Ами човекът си играе играта с мисъл. В крайна сметка това стратегически е най-правилното. Друг е въпросът, че аз като пълен инвалид в социална игра ще се проваля стратегически на 1вата седмица. Понеже имам много изразено чувство за справедливост, ако бях на мястото на Алекса щях да пратя Гайтанов вътре, защото е най-честно. Но е факт, че трябва да се мисли с ходове напред, за да оцелееш в такъв тип състезание. А аз съм си глупавичко чедо Simple Smile
Така де, играта не е "Да видим кой е най-достоен", нали?

Като бях дете имаше едно състезание по телевизията "Бързи, смели, сръчни".  Laughing
https://www.youtube.com/watch?v=kWabSXGSd0g&ab_channel=%D0%9 … D1%87%D0%B5%D0%B2

# 1 587
  • London
Изобщо не искам да си представям неща, които изначално не търся и не бих допуснала да ми се случват. 🤷 Никога не бих влязла с гадже вътре .....това не е Море от любов и най - вече ще преценя факта, че това само вреди и нито той, нито аз бихме имали играта, която ще имаме, ако сме сам по сам.

# 1 588
  • SF
Ами много хора не биха влязли без гадже вътре и не са кандидатствали даже. Не могат да се оправят сами, не искат да се разделят, не искат да се показват и са в зоната на зрителите.
Когато олимпийски медалист се яви на кастинг за предаването ти, първо е страхотна реклама, че не се подбират скучаещи фитнесари или кекави мацки с джуки, а истински, доказани атлети и второ - когато олимпийският медалист каже, че има сериозна връзка с настоящ шампион, също доказан спортист, навит да участва, е още по-голяма реклама.
А и повод да се създават отношения във формат, в който се търсят отношения.
Не е сухото едновремешно състезание "Бързи, смели, сръчни" с батко водещ и отбори без биографии.

# 1 589
Генчо сгреши, че влезе в конфликт с Куков. Куков може да е драка, но пък бързо му минава и не е злоблив. Не ми е трудно с такива хора, защото човек може да се разбере. Не обичам злобните хора, а в Алекса и Елица усещам такива нотки. Последните, както и да се разбираш с тях, никога няма да си сигурен, че няма да ти забият нож в гърба. Не ги харесвам нито Елица, нито Алекса. Подобно усещане оставя в мен и Илиян, макар в по-малка доза. Заканите, постъпките на Алекса даже не ги чувствам като стратегия, а като някакво отношение към другите. Понякога комплексарите избиват така - избран е за резерва, трима души го победиха в началото, от които две жени, после Чакалов го победи, а Гайтанов е определно по-симпатичен на другите. Елица сигурно си го обича, но той освен любовта, сигурно се опитва да преодолее факта, че е постигнала много повече от него. Мога да имам догадки - защо тя се държи така. Друг е въпросът - доколко се справят с процесите на мислене.

Общи условия

Активация на акаунт