💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 4 (18.09 - 25.09)

• 98 894
  • 2 666
  •   1
Отговори
# 1 755
Илиян се справи, каквото и да говорим,да.
Обаче викащата ( забравих как се казваше, буркам името с Веселина) и Цветан създават впечатление, че са неизменна част от племето, а всъщност не допринасят с почти нищо. Не знам Цветан с какво самочувствие плюеше по Касим, като ми омръзна да гледам битка след битка, в която той просто да не става.
Както и викащата- вика като че е на тежка синтетика, ще кажеш, че има сили за 3-ма, а на играта …

# 1 756
За сега от показаното Фифо по -бърз от Гого във водата,а пък Гого по -бърз от Фифо на сушата Smile

Илиян приятно ме изненада.Лефтеров въздух под налягане!

# 1 757
  • София
Не мога да похваля Илиян, противен ми е.

# 1 758
Гого е много силен играч, а и като човек изглежда свестен, неслучайно е любимец на много от нас. Не знам защо обаче, имам усещането, че ще бъде пързулнат от продукцията, както беше пързулнат Валентин от миналия сезон. Close

# 1 759
Гого, предлагам брак! Възхитена съм!

# 1 760

Станахме 2....ММ няма да хареса това Joy

# 1 761
  • София
Аз се хващам, че вече ми е неудобно да гледам Цецо - такъв голям мъж, пък такава никаква сила. Спихна след две преминавания под мрежите, едва излезе. Да, на реката е и е гладен и с отслабени сили, но Гого е на същите условия, а просто лети по терена. Просто е наслада за окото този човек.

# 1 762
Много сме май с това предложение!
Илиян но фона на случващото сее при червените ми е вече симпатичен.

# 1 763
Култово!

# 1 764
  • София
Гого, ти си ТОП!

# 1 765
Ще трябва да си сменим религията с такава, която позволява многоженство, всички го искаме! 😄😄
Чакалче, ако ни прочетеш и се появиш, покани и Гого в тоя форум. 😄😄😄😄😄

# 1 766
Гого е много силен играч, а и като човек изглежда свестен, неслучайно е любимец на много от нас. Не знам защо обаче, имам усещането, че ще бъде пързулнат от продукцията, както беше пързулнат Валентин от миналия сезон. Close
За съжаление и на мен ми е такава прогнозата. Но те моите фаворити обикновено не печелят, така че изобщо не съм смяла да се надявам.

# 1 767
  • До сърцето...
Гого е силен, но скучен за предаването играч. Няма скандали, няма мрънкане, няма закани. А и явно не участва в постановките тип “създавам коалиция”, неумело и тъпо режисирани.
Очаквам да го пързулнат продуцентите към къщи с някоя тъпа игра.

# 1 768
Гого брилянтен, Гого бог ...чудя се след няколко серии ако си станат първи дружки с Алекса, дали няма го разпнат Joy

Слаба женска коялиция при червените, Генча ще ги подреди по азбучен ред и ще си ги кара като овце каквото са си ))))
Искам Джеферович срещу Генчо

# 1 769
  • София
Обаче и Велислава е един път!! Grinning

Общи условия

Активация на акаунт