💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 4 (18.09 - 25.09)

• 99 150
  • 2 666
  •   1
Отговори
# 2 070
И аз харесвах Юлиян, но около него имаше много негативизъм и това му изигра лоша шега.

Гого 💙 е прекрасен и сто пъти по-добър от него. Манталитета и възпитанието му са много далеч от балканските. Явно на него работата в чужбина му се е отразила добре. Взел е само хубавото. На всичкото отгоре е много умен, плува повече от добре и винаги е  хладнокръвен в битките. При силовите игри шансовете му са големи.
Той миличкия си каза, че може да размята без проблем и най-едрия мъж 🤣 Вярвам му на 100 процента, защото той много ми напомня на ММА звездата Хабиб, който е също толкова висок и размята 120 кг мъжаги като пъпеши 🤣

# 2 071
Тези коментари са напълно безпочвени според мен… наистина просто ще кажа следващото нещо, без никакви намерения да се отклонявам от темата… има “инфлуенсърка”, която и без да участва в предаване редовно си оставя трите деца наляво-надясно без да има мъж до себе си😀

Както и да е, разбирам защо има толкова противоречия относно Женя, но според мен тя е много силен играч и някой нейни плюсове не могат да се отрекат. Също нещо, което много ме дразни, е начинът, по който я наричат във фейсбук. Жената си спортува редовно, родила е 2 деца и е на 30 и кусур. Защо се очаква да изглежда като Фейгин?

Ау, да, последният коментар ми напомни да отбележа, че на няколко пъти ни се натърти, че Женя си е оставила децата (най-малкото от които е на 7), сякаш само тя е майка на този свят. Велислава е с две малки породени дечица и не дадоха да измрънка един път. Или не го е правила, или Женя ни се подготвя като победител - видите ли, освен, че е машина на арената, е и майка, която е направила жертвата да си остави децата... на 7 и 10 години за няма и 60 дни и здравия им и прав баща да ги гледа.

# 2 072
  • София
Разбирам защо се правят паралели Гого - Юлиян, но за мен има доста разлики, поне засега. Гого има ведро, положително излъчване, "над нещата" е. И в същото време, при все всичките си "ръбове" в характера, Юлиян ме впечатляваше с бързия ум, намирането на пролуки в игрите, отделно физическите качества, където и Гого не отстъпва със сигурност. Още не съм имала достатъчно възможности да оценя Гого като изобретателност и нестандартна мисъл. Явно е, че не е от племето на Червените Grinning, и се надявам да покаже и той интересни решения, има време, стискам му палци за финал!

Последна редакция: пт, 23 сеп 2022, 17:31 от лято!

# 2 073
  • София
И аз не разбирам този хейт по Жени в социалните мрежи.
Жената е постигнала всичко, има хубава кариера, интелигентна е, тук е влязла със стратегия, че какво лошо има. И в битките е на едно доста добро ниво бих казал ако теглим чертата комплексно. Simple Smile

# 2 074
  • London
На Генчо приятелката е голяма симпатяга
https://www.iwoman.bg/izvestna/show/vijte-prijatelkata-na-gencho … imki-1815944.html

Касим🙅🏊🦩

Валери е симпатяга, но един все се черви, притеснява сякаш също така.... Нямам идея дали не е защото се тревожи да не изложи майка си до някаква степен.

Такива връзки траят 1 сезон, или докато си още актуален

Е ние откъде знаем откога са заедно? Може да са заедно от 5 ти клас....😅Не обичам да давам такива прогнози за хора, които ама грам не познавам.

Хах Дяволо , Касимчо има абонамент при мен.😅🤭

Сега качвам и с Фейгин....вдъхнови ме Тоня. 🤣 Не че имат общо, но ....ще го пусна после.😁

Дяволо някои хора просто успяват някакси да са антипатични, мисля че това е дилемата с Жени. Аз например тръгнах с най-добри чувства, даже харесвам такива тела, моето тяло и структура е сходна ..😅 Така че това не ми е било проблем, но някак си с поведение и просто присъствие, ако щеш нещо добрите ми намерения да ми допада се изпариха. Не че ми е топ топ дразнител, не е...., Но я виждам като леко досаден и егоцентричен човек.

Последна редакция: пт, 23 сеп 2022, 17:32 от La Catrala

# 2 075
Определено Гого излъчва положителна енергия! Нещо, което рядко съм усещала в ИВ, пък и в други предавания.

# 2 076
  • Sunshine state
И аз не разбирам този хейт по Жени в социалните мрежи.
Жената е постигнала всичко, има хубава кариера, интелигентна е, тук е влязла със стратегия, че какво лошо има. И в битките е на едно доста добро ниво бих казал ако теглим чертата комплексно. Simple Smile
Е, малко ли съскане беше? Да не говорим, че постоянно се прави на тъпа, че не знаела кой създавал лагери като много добре видяхме, че е тя. Отделно е популярно лице.  С право не я харесват хората.

# 2 077

Ето и нагледно какво направи Гого и как се измъкна от хватката на Чакала

Е, тъкмо си давах почивка няколко часа от бицепсите и плочките му и красивата му глава и вие пак ми го навряхте пред очите. Луда станах вече 🤣

Последна редакция: пт, 23 сеп 2022, 17:39 от Aaliyah13

# 2 078
Дяволо някои хора просто успяват някакси да са антипатични, мисля че това е дилемата с Жени. Аз например тръгнах с най-добри чувства, даже харесвам такива тела, моето тяло и структура е сходна ..😅 Така че това не ми е било проблем, но някак си с поведение и просто присъствие, ако щеш нещо добрите ми намерения да ми допада се изпариха. Не че ми е топ топ дразнител, не е...., Но я виждам като леко досаден и егоцентричен човек.
Мен Жени много повече ме дразнеше в Сървайвър през 2008 година. А там беше от топ-хубавиците. Супер нахъсана, амбииозна и понеже още беше малка и неопитна и имаше много по-големи хиени от нея, все гледаше едно нацупено и сърдито. Сега много повече ми харесва зрялата Жени. Слушам я с интерес, нещата, които казва или прави обикновено са премислени и на място.

# 2 079
Аз не бих казала отсега, че ще има хейт към победителя, защото има още 2 месеца до края. Настроенията към играчите се менят буквално ден за ден  спрямо това какво ни показват. Днес един е фаворит, ама утре.. не се знае.

# 2 080
  • Другата България
И аз не разбирам защо хората харесват Жени.  Ей на, не разбирам. Как може да я харесват, след като АЗ не я харесвам? Не виждат ли колко е .....манипулативна например? Защо хората я харесват? Колкото и малко да са те? Продължавам да не разбирам.....

# 2 081
  • London
Гого в тая хватка е като състезател по капоейра.

# 2 082
Аз харесвам Жени, защото има ясна стратегия в играта, защото е мислещ играч и на арената се представя добре до момента. Вече доколко е успешна стратегията и е отделен въпрос. Simple Smile

Иначе е нормално да има различни мнения Simple Smile

# 2 083
  • Другата България
Аз харесвам Жени, защото има ясна стратегия в играта, защото е мислещ играч и на арената се представя добре до момента.

Иначе е нормално да има различни мнения Simple Smile
Нормално и да не коментираме чуждите, нали?
Колкото и да не ги разбираме.
Ама явно различни критерии за нормалност имаме. Някои.

# 2 084
На мен лично манипулативните играчи никога не са ми пречили - както и в ИВ, така и в Сървайвър. Даже напротив, според мен правят играта на тихия фронт много по-цветна.

Ако трябва да отнеса написаното към Жени - ами, сравнително слаба е в тази част. Прекалено е прозрачна, за да е добър манипулатор. Лично аз имах по-големи очаквания от нея в тази посока.

Общи условия

Активация на акаунт