💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 5 (25.09 - 02.10)

• 106 135
  • 2 778
  •   1
Отговори
# 945
Филип не стиска за филетата, а за победата. Особено му е важна, предвид не много ласкавото отношение на племето му към неговата особа.

# 946
Джаферович ще изяде Филип ако падне. Ще го натяква с дни, как тя спечелила предимство за племето пък той не можа. Ако пък той отстъпи на Мани и тя разбере леле майко....

# 947
  • Където морето целува небето...
Не са длъжни да отстъпват победата на когото и да било. Не виждам защо се държи сметка за това. Това е игра, а не социалните служби. Мани ако имаше по-добра стратегия щяха да са поне в стопанството и да не бедстват трета седмица. Защо трябва Фифо да ги храни?

# 948
Надявам се Филип да не пусне. В крайна сметка Мани не му е никаква и не й е длъжен с нищо. Сините, като са гладни, да бяха победили в териториалната битка, а не да чакат милостиня.

# 949
Значи постелиха килима от джанки на Алекса, аре сега и суджуци да му донесат ХD

# 950
Не мога да разбера защо трябва да си предпостъпва победата?Сериозно.Това е съсезание и всеки е дошъл да се бори докрай.Много са ми странни някой хора, и тия от червените тръгнали да говорят.Дали Гената щеше да пусне ако беше останал сам с Мани .Айде лицемери

# 951
По принцип харесвам жълтите и от тях Филип ми е най-антипатичен. А пък от сините Мани ми е най-симпатична.

Стискам палци за Мани.

# 952
Нарочно показаха наградата.. да предизвикат съчувствие в мъжете и да преотстъпят. Все пак Алекса трябва да хапне

# 953
Айде,моЙто дете взимай сабите,остави ги онея гладни.

# 954
Браво на мъника.

# 955
И без това с тая игра Мани имаше предимство заради ходилата 🥱

# 956
Ох на леля Гена и е странно, как ставала по-стабилна Мани. На къде е 36 номер, къде 44-ти. Браво на Мани

# 957
Браво на Мани!

# 958
Гената какъв е мил и усмихнат, а филката злобее Wink

# 959
Наистина Филип се пооля с амбициите да победи и сакън, че го била жена . Жълтото племе са само за победите. Като спрат те, ще се изядат.
Браво на Мани!

Общи условия

Активация на акаунт