💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 5 (25.09 - 02.10)

• 106 109
  • 2 778
  •   1
Отговори
# 1 050
  • София
Филип каза,че е поздравил Мани и е казал няколко думи веднага след края на играта,но не са го излъчили.И че не мрази жените ,даже напротив,просто е попаднал в такова племе и затова му се е наложило така да се защити,и че се радва че е паднал точно  от нея,а не от Генчо🙂Отделно че тези интервюта ги правят едва след като е свършила напълно играта .
Извода е ,че продукцията си избира да пуска каквото на тях им  е изгодно за всеки един участник.Така ,че не можем да сме сигурни какви са всъщност хората наистина.
Думите ми се отнасяха за коментара му след днешната битка, която няма общо с неговото племе. Това, че е поздравил Мани или че Генчо също е сексист, са факти, които съществуват независимо един от друг, както и от останалите му действия. На английски има един израз: "What's understood doesn't need to be explained" - това, което е очевидно, не е нужно да бъде разяснявано, мисля, че пасва на случая на Филип. В неговото племе има и други мъже, на които не им се налага да дават същите обяснения, и това е в случай, че приемем теорията му, че е виновно племето, в което е попаднал. Винаги ще има хора, които ще го подкрепят въпреки това, и които ще му вярват, останалите не бива да го притесняват, ако той смята, че е прав в дадената ситуацията.

Последна редакция: ср, 28 сеп 2022, 01:35 от La Vikinga

# 1 051
  • София
За битката на резервите - съвсем очаквано, че Алекса победи, но това не ми пречеше до последно да стискам палци да не стане.
За сините и реакциите им при появата на новия в племето - както и предположих коалицията на Виктория бързо се опита да го дръпне на тяхна страна. За тяхно съжаление обаче 1во Мани взе че победи, второ преди който и да било съвет, ще има битки и човекът сам ще види "аз съм само сила, ама тя е сила и още неща" за какво точно става въпрос. Иначе още се чудя какви са тези неща, в които Виктория е добра, защото, ако съм честна аз и със сила не я видях да е блеснала кой знае колко.
За капитанската - браво на Мани. Относно Филип - каквото и да говори сега, както и да го изкара, факт е, че след играта думите му бяха, че не му е ок, че е загубил особено! от жена. Сега да си обяснява и до утре, че не е имал това в предвид. На Гената обяснението, което е дал на племето го разбирам една идея по-ясно - и него го е яд, че е загубил и то пак пръв и то и от жена, но не се излъчи в ефир такова изказване (но и да беше, не променя това на Филип) , но е решил пред племето да се изкара добряк.
На сините реакцията при завръщането на Мани - съвсем очаквана също, най-вече погледът на бившата им капитанка, която я осъди, че е дала глас за себе си, а удобно забрави, че 1во гласува за друг направил същото и 2ро,че предишната седмица се самопредложи с една реч, в която им обеща как ще смачка всички и всичко, пък то...

Последна редакция: ср, 28 сеп 2022, 02:15 от gg__

# 1 052
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Не ги понасям Цецо и Виктория.
С какво нахалство нарича другите "утайки" при факт,че той е най зле в игрите и НИЩО не е направил до момента. Как не го е срам?!
Нямам търпение тези двамата да се разкарат.

Мани ми е симпатична и се справя добре. Радвам се,че спечели,макар че вътрешно стисках палци за Фифо

# 1 053
  • София
"Две истини и една лъжа" с Илиян Bowtie

(Тези две истории са всъшност видеоклипове)

Бонус Smiley:
Скрит текст:

Няма да ме "хванете" да защитавам Генчо Sweat Smile, но след думите на Елица, у мен възникна съмнение относно това кога им е обяснил, че е паднал нарочно заради Мани (за тази цел трябва да е бил убеден, че и Филип ще се откаже, а той не беше и обсъди точно това с племето), след като видяхме, че непосредствено след завръщането си им съобщи, че пак е последен.

Последна редакция: ср, 28 сеп 2022, 12:37 от Не се сърди, човече

# 1 054
  • Sunshine state
Ох, явно Джаферович е успяла да промие и форумските мозъци. Фифо бил сексист. 😁😂 Глупости на търкалета. Генчо ми направи много лошо впечатление с това как Филип не бил се отказал. И защо да го прави? Нали са там да играят, от какъв зор ще се отказва? И тоя вече на много благороден взе да се прави. Радвам се, че сините успяха да се нахранят, но бях за Филип. Не ми харесва Мани, нито Илиян и Машенка (Фейгин).  Физиономията на Алекса като му съобщиха, че ще е при сините беше безценна. Отива при лузърите, завалията. 🤣

# 1 055
  • София
Пуснах нова анкета!

Честито на Алекса! Все пак това му беше втора поредна победа при Резервите и въпреки двете предишни загуби си заслужи мястото като последния 24-ти участник.
И нека, Игри на волята 2022 стартират! Реално чак сега започва сезона. Не знам обаче как я мислят от екипа. Целия сезон ще е с 3 седмици по-дълъг или ще съкратят яко нещата в края, което ще е много тъпо, дано не е това.

Самата игра беше хубава, но безинтересна, защото само като видях елемента плуване и ми светна лампичката, че всичко е ясно (то не че не беше). Елина е трагедия във водата. И все пак имаше някакъв минимален шанс в края, защото Алекса допусна тактическа грешка с реденето на плочките, но и се усети навреме. Напълно заслужена негова победа, а Елина е голямото разочарование този сезон. Влезе със супер стряскаща визитка и много голяма заявка, но реалностите се оказаха съвсем други.

Капитанската битка в този си вид втора поредна година се печели от синя жена, явно си е женска битка, но тук има едно голямо НО. Вижте колко крехка е Мани и трета седмица на реката, а лоста е еднакво тежък и за тримата, така че това в моите очи компенсира по-малките и ходила.
Браво Мани, ти си големия супергерой на супергероите. Респект! 😊
И браво, че взе храната и огъня, не че това не беше ясно и единствения верен ход, но все пак да го изтъкнем.

Не бих съдил Филип, че не и пусна. Все пак това си е състезание и е въпрос на лична преценка. Има страшно много фактори и си е до човека и неговата философия за битките. Не ми харесаха обаче думите му, че е загубил от жена. Ами добро утро, в ИВ когато се срещнат жена срещу мъж, балансът айде ако не е вече в полза на жените, то е много ама много близък. Нито е първия, нито последния, който ще губи от жена на Арената. Малко повече мисъл и реална преценка на нещата няма да му навредят. Доста загуби му се натрупаха напоследък и не знам как всичко това ще се отрази на психиката му. Дано да се стегне, все още вярвам в него. Но Жени въпреки всичко съвсем правилно го прочете. Жените ги усещат тези неща, особени толкова опитни и видели две и двеста, като Джаферович.
Според мен 100% е поздравил Мани след победата и, но от продукцията не са ни го показали, защото така са преценили, за да има повече коментари сигурно. Явно искат да го правят лошото момче на сезона, ама за това се иска и харизма и талант, а Фифо не е такъв дразнител и идеалния, мечтания злодей за всеки един ТВ продуцент. Играч машина за победи и едновременно арогантен и безпардонен, тип Юлиян, който да пръска рейтингите и скарва феновете.

Относно приказките на Цецо за 'утайките' в отбора. Много силни думи, сигурно съжалява сега за тях, но късно е вече, чоооовеееекккк. Първо се мисли, после се говори. Хората са го казали отдавна, 'Казана дума - хвърлен камък' Е, сега ''утайката Мани'' ви нахрани най-накрая! Дано я оцените подобаващо.
Разбирам Цецо да беше някаква машина и важен, значим фактор за отбора, но уви не е, колкото и да му се иска. Сила има, но издръжливост няма. Но мисля, че Алекса много бързо ще прецени ситуацията и кой какво и колко може. Жалко, че и Гого пееше в общия хор, но да го отдадем на накърненото его, че не е станал отново капитан. Ако беше станал, тази игра, която бяха избрали щеше да е перфектна и за него, но все се надявах да е над нещата и да оценява приноса и на останалите в племето. Принос, който в никакъв случай не е по-малък от неговите коалиционни партньори, поне от това което виждаме в битките дотук през сезона.

# 1 056
  • earth
Уффф, този сърбин дори само заради женското си име дето постоянно го чуваме много дразни.

# 1 057
Не съм много учудена, че Мани спечели. Момичето има възможности, но и имам своите съмнения. Аз така и си гласувах. Цецо е добряк, каквито и да ги е говорил, не е злоблив или таи лоши мисли. Човекът е гладен. Дават им някакви порции, но май не са достатъчни за човек като него. И без да сме ги чули тези думи от устата на други, приемам, че има хора от сините, които са способни на много повече. Сега Алекса ще спаси синьото племе от всички злини.

# 1 058
В анкетата от мен глас за победа на Жълтите, стискам палци на Сините, Фифо не трябваше да подарява победата на Мани ( което и направи, само трябваше да е по-обран в реакцията си след играта ) и Алекса ще е при волейболистите, поне през тази седмица.

Няма го като въпрос, но мисля, че Червените отново първи ще са съвет и през тази седмица.

# 1 059
Гледах съвсем малко лайфа и много ме впечатли, че Гого бил 63 кг като влязъл, а после станал 57…
Аз не знам дали познавам по-слаб/дребен мъж, честно Simple Smile При тази мускулна маса и мъжка структура не съм убедена, че тия килограми са естетически ок.

# 1 060
Скрит текст:
Пуснах нова анкета!

Честито на Алекса! Все пак това му беше втора поредна победа при Резервите и въпреки двете предишни загуби си заслужи мястото като последния 24-ти участник.
И нека, Игри на волята 2022 стартират! Реално чак сега започва сезона. Не знам обаче как я мислят от екипа. Целия сезон ще е с 3 седмици по-дълъг или ще съкратят яко нещата в края, което ще е много тъпо, дано не е това.

Самата игра беше хубава, но безинтересна, защото само като видях елемента плуване и ми светна лампичката, че всичко е ясно (то не че не беше). Елина е трагедия във водата. И все пак имаше някакъв минимален шанс в края, защото Алекса допусна тактическа грешка с реденето на плочките, но и се усети навреме. Напълно заслужена негова победа, а Елина е голямото разочарование този сезон. Влезе със супер стряскаща визитка и много голяма заявка, но реалностите се оказаха съвсем други.

Капитанската битка в този си вид втора поредна година се печели от синя жена, явно си е женска битка, но тук има едно голямо НО. Вижте колко крехка е Мани и трета седмица на реката, а лоста е еднакво тежък и за тримата, така че това в моите очи компенсира по-малките и ходила.
Браво Мани, ти си големия супергерой на супергероите. Респект! 😊
И браво, че взе храната и огъня, не че това не беше ясно и единствения верен ход, но все пак да го изтъкнем.

Не бих съдил Филип, че не и пусна. Все пак това си е състезание и е въпрос на лична преценка. Има страшно много фактори и си е до човека и неговата философия за битките. Не ми харесаха обаче думите му, че е загубил от жена. Ами добро утро, в ИВ когато се срещнат жена срещу мъж, балансът айде ако не е вече в полза на жените, то е много ама много близък. Нито е първия, нито последния, който ще губи от жена на Арената. Малко повече мисъл и реална преценка на нещата няма да му навредят. Доста загуби му се натрупаха напоследък и не знам как всичко това ще се отрази на психиката му. Дано да се стегне, все още вярвам в него. Но Жени въпреки всичко съвсем правилно го прочете. Жените ги усещат тези неща, особени толкова опитни и видели две и двеста, като Джаферович.
Според мен 100% е поздравил Мани след победата и, но от продукцията не са ни го показали, защото така са преценили, за да има повече коментари сигурно. Явно искат да го правят лошото момче на сезона, ама за това се иска и харизма и талант, а Фифо не е такъв дразнител и идеалния, мечтания злодей за всеки един ТВ продуцент. Играч машина за победи и едновременно арогантен и безпардонен, тип Юлиян, който да пръска рейтингите и скарва феновете.

Относно приказките на Цецо за 'утайките' в отбора. Много силни думи, сигурно съжалява сега за тях, но късно е вече, чоооовеееекккк. Първо се мисли, после се говори. Хората са го казали отдавна, 'Казана дума - хвърлен камък' Е, сега ''утайката Мани'' ви нахрани най-накрая! Дано я оцените подобаващо.
Разбирам Цецо да беше някаква машина и важен, значим фактор за отбора, но уви не е, колкото и да му се иска. Сила има, но издръжливост няма. Но мисля, че Алекса много бързо ще прецени ситуацията и кой какво и колко може. Жалко, че и Гого пееше в общия хор, но да го отдадем на накърненото его, че не е станал отново капитан. Ако беше станал, тази игра, която бяха избрали щеше да е перфектна и за него, но все се надявах да е над нещата и да оценява приноса и на останалите в племето. Принос, който в никакъв случай не е по-малък от неговите коалиционни партньори, поне от това което виждаме в битките дотук през сезона.

С всичко съм съгласна, само с едно не - че Мани е крехка. Е, колко крехка може да е една бодибилдърка?! Дребничка - да, но крехка не е в никакъв случай.

# 1 061
  • София
Много се надявам, че са им дали и нещо наистина за нахранване, а не само мезета, при това "пълната щайга" беше пълна със слама и само отгоре по една опаковка. Поне хляб, макар и не "марков".  Мани добре направи, че си взе кюфте.
Аз пък съм от малцинството, което смята, че Филип трябваше да даде победата на Мани, или поне да го представи така. Можеше да си пише актив, че е постъпил благородно. Ако беше победил, щеше да се говори, че е надвил една изтощена от глад женичка, голяма победа, няма що. А и надали е знаел, че ще предлагат саби на спасението, че заради тях да стиска.

# 1 062
  • София
Замислих се, колко дни е всъщност "седмица"? Знаем, че епизоди няма събота и неделя, но се играе всеки ден, значи максимум 5. Капитанската се играе вечер, може би е в деня на териториалната? Това би значело 4. Номинационните май си се играят в отделни дни. Но пак, 4 дена е доста по-различно от 7 дена (на реката). Някой, ако е наясно, да сподели.

# 1 063
  • София
Най-много пет. Капитанската досега беше вечер май заради резервите. Но към края май съвсем се скъсява седмицата, 3-4 дни.

# 1 064
  • През девет планини в десета...
Синьото племе досущ като от Властелинът на пръстените. То джуджета, елфи, великани, хобити, орки... 😁

Общи условия

Активация на акаунт