Коледни подаръци 2022/2023

• 79 326
  • 734
  •   1
Отговори
# 105
Някой скоро питаше за такива коледни календари-от 24.10 в Лидл...

# 106

Какво представляват тези коледни календари,изглеждат интересни?

# 107
  • София
Пристигнаха 2 играчки от сайта на Дисни, които бях поръчала. Кученцето ще е за синът ми и още нещо ще взема, а пандата е за дъщеря ми от Дядо Коледа в Д.Г.

# 108
Аз днес получих тези коледни лъжички и вилички за подаръци. Бързо дойдоха. На живо ми харесват, не знам при ползване как ще са.
Скрит текст:
BGN 4.87  29%OFF | 4PCS Christmas Spoon with Cift Box Stainless Steel Coffee Spoon Set Christmas Pendant Dessert Scoop Teaspoon Kitchen Tableware
https://a.aliexpress.com/_mr0IEWU

# 109
Ето още един от ЗАРА, но цената е типична за тях.
https://www.zarahome.com/bg/%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B5%D0%B4%D0%B0 … d=999&ct=true

# 110
Благодаря за идеята за коледни лъжички... 😄 След като за 8 март подарих на колегите в офиса персонализирани чаши за чай, сега е време за коледна лъжичка Wink

# 111
Ама как така съм изпуснала аз любимата ми тема?! А си мисля, че сигурно ще е рано, добре, че се разтърсих. 
Връщам се да чета. Hug

# 112
  • München, Deutschland
Показвам какво взех като (добавки към) подаръци от Китай:

Избрах 2х4 червени за баба, защото посреща семейството за Коледа и една четворка зелвни за приятели, защото са двойка и знам, че цветът ще им пасне на интериора.

Няма да е само това, разбира се, но това може да е подходящо и за някой друг, пишещ тук.

# 113
  • София
Бабите (майка ми и свекърва ми), без да искат, ми подсказаха какво да добавя към кошниците им. Едната се оплака, че ходили до Бургас да си търсят някакви големи шалове тип пончо, че около морето вятърът е силен, но нямало подходящи и си взели обикновени шалове.
Затова планирам да проверя тези дни за истински пончо наметки. Гледах в едно магазинче на Графа, че продават от тези, които ги предлагат перуанските индианци. Много хубави, топли, цветни. Ще им взема по една, а на дядовците (баща ми и свекър ми) ще взема също по един хубав топъл голям шал от същия тип. Ще добавя по 1 крем за лице на дамите и по един афтършейв на възрастните господа и мисля, че ще е ок. Отделно в кошниците ще им сложим ракийка, винце, някакви мезенца (сушеница, луканка, сланина, сирена, от правената от мен домашна туршия). Те се събират заедно и ще имат после да си хапват. Сигурно ще взема и нещо сладко, както и кутии с чайове, че са възрастни и да се сгряват с чайче и сладкиши.

За тези, които ще правим кошници, набелязах много хубаво вино (Море) и съм поръчала 2 кашончета и ще мисля какво ще добавям, когато наближи.

Последна редакция: сб, 22 окт 2022, 14:02 от Fever Ray

# 114

Имат 24 джобчета ,които символизират дните от 1.12 до 24.12...Слага се по някаква изненада във всяко едно от тях и всеки ден детето си отваря по 1.Много исках да направя за синът ми,но като знам колко е нетърпелив още на 1.12 ще извади всичко де що е сложено 😂

# 115

Имат 24 джобчета ,които символизират дните от 1.12 до 24.12...Слага се по някаква изненада във всяко едно от тях и всеки ден детето си отваря по 1.Много исках да направя за синът ми,но като знам колко е нетърпелив още на 1.12 ще извади всичко де що е сложено 😂
Ами ще му слагате вечер като заспи по едно нещо в квадратчето за датата и така всеки ден ще е изненадан 😁✌🏻

# 116

Ами ще му слагате вечер като заспи по едно нещо в квадратчето за датата и така всеки ден ще е изненадан 😁✌🏻
Е,благодаря за идеята,не се бях сетила.😊В своя защита ще кажа,че съм с бебе у дома и се забелязва лека умствена регресия,заради умората предполагам 😆🤣😂

# 117

Е,благодаря за идеята,не се бях сетила.😊В своя защита ще кажа,че съм с бебе у дома и се забелязва лека умствена регресия,заради умората предполагам 😆🤣😂
Разбирам ви, и аз съм в същото положение 😁 за това съм се записала за темата, че да действам още от сега, а не в последния момент да го мисля 😊

# 118
За тези дето ще правите кошници, има бомбони Рафаело в Кауфланд. Цената им е под 5 лв.

# 119
А самите кошници откъде купувате?

Общи условия

Активация на акаунт