Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 127 - октомври 2022)

• 102 749
  • 1 595
  •   1
Отговори
# 1 050
И аз се интересувам за Бионд. Има номер като моя, но нямам смс. В различни часове ли сте го получили момичета?

# 1 051
  • София
И аз се интересувам за Бионд. Има номер като моя, но нямам смс. В различни часове ли сте го получили момичета?
Моят номер е в началото, в първата десятка, твоят напред или назад е?

# 1 052
Моят номер е в началото, в първата десятка, твоят напред или назад е?

Във втората 10-ка Simple Smile Да се надяваме, че са започнали отзад напред да изпращат и утре да сме ние! Simple Smile
Никога не съм печелила до сега от Фантастико и незнам как е там при обявяване на печелившите.

# 1 053
https://www.sportdepot.bg/pages/Adidas-4DFWD-lp-1970?utm_source= … llkwp_WQjKjruMbdQ

Току-що ми излезе. Не знам дали е споделяна.

# 1 054
  • София
И като моя номер има в третата десетка, но нямам смс, мисля, че утре ще продължат с изпращането.

# 1 055
И като моя номер има в третата десетка, но нямам смс, мисля, че утре ще продължат с изпращането.

E вече имам повече кураж, че съм аз! Simple Smile Късмет на всички!

# 1 056
Мъжо печели ваучер за Офис 1 от играта на Нестле. Има имейл за потвърждение на данните. Аз къде съм бляла като проверявах печелившите, не знам, отметнах, че и там няма печалба и изтрих играта. Голям кеф е така изневиделица да ти дойде нещо!

# 1 057
Аз писах на Нестле за двамата печеливши в играта със зърнените закуски с по 2 награди. Отговора беше меко казано глупав, защото в техните общи условия пише, че един човек има право на една награда. А те ми пишат, че всички имаме равни шансове за печалба и ми пожелават късмет в следващи игри. В отговор съм им пратила снимка на техните общи условия на играта и на списъка с печелившите. Искрено се надявам от втори опит да ме разберат и да изтеглят двама нови печеливши. Не е лесно да спазят написаните от тях условия...

# 1 058
  • София
SMS съм получила в 18:00ч., във втората половина на списъка съм.

# 1 059
Аз писах на Нестле за двамата печеливши в играта със зърнените закуски с по 2 награди. Отговора беше меко казано глупав, защото в техните общи условия пише, че един човек има право на една награда. А те ми пишат, че всички имаме равни шансове за печалба и ми пожелават късмет в следващи игри. В отговор съм им пратила снимка на техните общи условия на играта и на списъка с печелившите. Искрено се надявам от втори опит да ме разберат и да изтеглят двама нови печеливши. Не е лесно да спазят написаните от тях условия...
По същия начин имаше повтарящо име в томболата за раници Джурасик парк.
Интересното е как въобще системата позволява да се регистрира един човек два или незнайно колко пъти. То, ако е така, давайте другия път да им бомбардираме играта с ежедневни регистрации.

# 1 060
На мен друго ми е интерено.Дали ще им пратят по два комплекта или ще си ги приберат повтарящите за тях?Тези от Нестле не са много в час.Обадиха се за ваучера от Озон.Щял да се забави,но проблема не бил в тях,а в Озон.Не им били пратили ваучерите.Казаха,че на имейл ще ги пращат.Страшна организация No Mouth

# 1 061
Ей сега целнах ваучер в кока кола на бъзик го цъкнах 😀

# 1 062
  • Б
Аз днес си взех от Кауфланд брускети марети и Шоколад Нестле за готвене. Взех две отделни бележки. Е на нито една от бележките не пишеше Марети или Нестле . А това е голяма верига и игрита са техни. Навсякъде ли в Кауфланд не изписват   

# 1 063
За предната игра им писах за същия проблем - реакция от тяхна страна нямаше и не изтеглиха нов победител.

# 1 064
  • София
Аз днес си взех от Кауфланд брускети марети и Шоколад Нестле за готвене. Взех две отделни бележки. Е на нито една от бележките не пишеше Марети или Нестле . А това е голяма верига и игрита са техни. Навсякъде ли в Кауфланд не изписват   

От Кауфланд Люлин си изписва брускети Марети.

Общи условия

Активация на акаунт