Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 127 - октомври 2022)

• 102 729
  • 1 595
  •   1
Отговори
# 1 170
И други хора сме с този проблем. Кауфланд ми отговориха, че се опитват да го отстранят, ама така като гледам колко седмици минаха, нищо не опитват май Grinning

# 1 171
Някой има ли такъв проблем с Бондюел?

И с малки, и с големи букви, все такава грешка ми дава-на кирилица си пиша имената, без други символи...

# 1 172
  • Sofia
Успешна седмица на всички, дано имаме късмета и на персил, макар че като втора игра в която участвам на Фантастико пак тегленето е след  края на играта😟 още две бележки включих, та да ми общо три, то аз си го купих праха ако не зна една то за половин година🤭 семейството победители в томболи и награди как така не са се усетили за byonda, a те може и да са тук е телефонен номер та няма имена, аз не видях повтарящи се телефонни номера, може и да не са се усетили на време за тая игра... Хахаха аз да не давам идеи де....

# 1 173
Някой има ли такъв проблем с Бондюел?

И с малки, и с големи букви, все такава грешка ми дава-на кирилица си пиша имената, без други символи...
Аз имах, бях оставила интервал след имената си, след като го изтрих, нямаше проблем.
Нямам късмет напоследък - нямаме в Семана, нито в олимпус и лидл, с водата пробвах 3 пъти и нищо, а много искам ластици за тренировка, но явно и тук няма да ме огрее.... Мръъън, мръън, мрън

# 1 174
Подарявам купони за Lidl
Скрит текст:

# 1 175
След доста бележки съм с пуф от Каменица.

# 1 176
Сега разбирам,че ваучерите от Либрес и Дм за магазин Етам, важали само за София. Ако има друг от темата... Аз не съм сигурна дали ще мога да го използвам. От Варна до София....

# 1 177
Къде в Кауфланд е подреден шоколада на Нестле за готвене?? Обиколих го няколко пъти, до макароните имаше на някаква друга марка но Нестле не открих!

Там, където са нишестето, кремчета, какао, шоколадови пръчици, бакпулвер...

И да се оплача отново и в Олимпус и Лидл ме няма, нито Ети, мрън, мрън ..

# 1 178
Получих си сокоизтисквачката от Феъри - разнася ги Тип-топ - естествено, звъннаха като бяха на адреса...

# 1 179
Сега разбирам,че ваучерите от Либрес и Дм за магазин Етам, важали само за София. Ако има друг от темата... Аз не съм сигурна дали ще мога да го използвам. От Варна до София....
За он лайн магазина не могат ли да се ползват.

# 1 180
След доста бележки съм с пуф от Каменица.
От днес ли е смс-а?

# 1 181
Leiny, сега им писах на имейла от сайта, казаха само в София на място. Може би трябва и с Либрес да се свържа да проверя..

# 1 182
  • у нас
Има ли обявени печеливши за играта на Capros?  В правилата пише, че ще се публикуват, а не ги откривам.

# 1 183
Може ли някой да ми напише номера от който звънят за наградите от жая -колко време мина и никой не се свързва с мен.

# 1 184
Има ли обявени печеливши за играта на Capros?  В правилата пише, че ще се публикуват, а не ги откривам.
https://www.olympuspromo.bg/ обявиха ги

Общи условия

Активация на акаунт