Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 127 - октомври 2022)

• 101 010
  • 1 595
  •   1
Отговори
# 1 515
  • Там...
Сикрет, аз също съм попадала на такова условие - тагване с коментар се брои за участие, но ако споделиш и в стори, имаш още едно. Предполагам, че за това се пита.

# 1 516
  • Сливен
Сикрет, аз също съм попадала на такова условие - тагване с коментар се брои за участие, но ако споделиш и в стори, имаш още едно. Предполагам, че за това се пита.

Това също е вярно-както и emli  е написала, "два пъти те слагат в тегленето,ама дали е вярно е друг въпрос ".Явно съм пропуснала,да го напиша.

# 1 517
Здравейте,
има ли още активна игра на Семана? Нищо не успявам да открия.
Semana в Lidl - https://semanapromo.bg
Награди - 20бр. Gift Card Edenred на стойност 200лв.

# 1 518
В Макдоналдс нямам награда, а завърших в първите 20 миналата седмица.
В Кока Кола, нямах си работа и регнах един код снощи към 22.30.  Гледам, остават 5 ваучера за Озон и рекох да се пробвам. Останаха си 5 до края, така и не ги раздадоха.
В Метро си скъсах нервите с техните ваучери от 50 лева! Това не можело, онова не можело, най-накрая избрах яке, обувки и мешка за сина ми. Още на паркинга на дневна светлина видях, че якето е напъвано и му е спукан шева и ново двеста, не можело да се връщат пари, като е с ваучер. Те, намериха ми яке някъде от друг магазин в България, но сега нещо се вторачих в един дефект на обувките 😀
Въобще, така се реализират игрите, че само ти късат нервите!
Сериозно, дайте да пишем до КК, нещата съвсем зазляха с тази новата агенция.

# 1 519
Благодаря, Станимир за линка.
Късмет, че точно от лидъл вчера взех омекотителя, но пък от техни игри никога не съм печелила досега.

# 1 520
За мен най-неприятното в инстаграм игрите е, че  много често не може да се види победятеля!  Писала съм няколко пъти да питам и много често ми се отговаря, че са публикувани в сторито, ама сторито е 24 часа валидно и вече е изтекло..и дори не си правят труда да ми напишат печелившите! За мен най-коректно е там където са условията на  играта да се запише победител и човек да може да го види и на по-късен етап. Естествено има и коректни, които пишат съобщение и те уводомяват!

# 1 521
  • София, Дружба 2
Имам sms от лео експрес, но чакам три наградии се чудя коя е. Емечо, дъска от морети и талона от byond.
И аз имам смс от лео експрес и мисля, че ще е барбарончето от емека. Simple Smile

# 1 522
  • Sofia
Открих 1 код на София Мел , но не виждам вече в сайта къде могат да се въвеждат. Да не би да са невалидни вече кодовете. Преди можеше да се въвеждат дори  и да нямат активна игра сега.

# 1 523
  • ЛОВЕЧ
В Кока Кола, нямах си работа и регнах един код снощи към 22.30.  Гледам, остават 5 ваучера за Озон и рекох да се пробвам. Останаха си 5 до края, така и не ги раздадоха.
В Метро си скъсах нервите с техните ваучери от 50 лева! Това не можело, онова не можело, най-накрая избрах яке, обувки и мешка за сина ми. Още на паркинга на дневна светлина видях, че якето е напъвано и му е спукан шева и ново двеста, не можело да се връщат пари, като е с ваучер. Те, намериха ми яке някъде от друг магазин в България, но сега нещо се вторачих в един дефект на обувките 😀

Къде видяхте печелившите на Макдоналдс?

# 1 524
  • София
Ако коректно са ви отбелязали, ще ви излезе като съобщение, че сте отбелязана на някое стори и ще знаете, че печелите. На мен даже повече ми допада така, защото веднъж ме бяха тагнали само на поста на гивауея и за малко да пропусна да видя, защото ежедневно ме тагват страшно много хора в игри и специално трябва да преглеждам дали имам тагване от някой, различен от обичайните.
Впрочем, мисля, че благодарение на emli тогава видях, защото беше написала "Честито" и ме беше тагнала и така не изпуснах наградата. Мисля, че беше за персонализирана коледна играчка. Пак благодаря!

За мен най-неприятното в инстаграм игрите е, че  много често не може да се види победятеля!  Писала съм няколко пъти да питам и много често ми се отговаря, че са публикувани в сторито, ама сторито е 24 часа валидно и вече е изтекло..и дори не си правят труда да ми напишат печелившите! За мен най-коректно е там където са условията на  играта да се запише победител и човек да може да го види и на по-късен етап. Естествено има и коректни, които пишат съобщение и те уводомяват!

# 1 525
Имам sms от лео експрес, но чакам три наградии се чудя коя е. Емечо, дъска от морети и талона от byond.
И аз имам смс от лео експрес и мисля, че ще е барбарончето от емека. Simple Smile
Дааа емечо пристигна. Simple Smile

# 1 526

Какво не ви дадоха да си купите, питам защото аз съм решил да си взема техника с ваучера.

# 1 527
Цигари и алкохол не дават. Една касиерка каза, не съм проверявала лично, че някои бири и вина минават, някои - не.
За играта на Макдоналдс, в правилата пише, че с отварянето на приложението в понеделник трябва да ти се зареди печалбата.

# 1 528
  • София
В момента има ли игра за спечелване на Плейстейшън или Нинтендо конзола. Синът ми много иска да има едно от двете, но не виждам как ще стане, освен ако не спечеля.

# 1 529
Лео днес разнася Емека, не чакам друго, така че ще е барбарона. За куфарчетата явно приключиха с известията, жалко. Учудва ме, че спечелилите от темата са много малко, представям си какво стълпотворение е било. Да се надяваме, че ще има игра и за още куфарчета.
Пуфът е, току що го получих.

Последна редакция: пн, 31 окт 2022, 11:06 от Maksimix

Общи условия

Активация на акаунт