Звездни компромати - Октомври'22

• 264 234
  • 2 488
  •   1
Отговори
# 2 340
Сър Шон Конъри като млад бодибилдър

Скрит текст:

# 2 341
Роси Кирилова си остана нежна и не може да се каже, че остарява зле! Просто си е сложила някаква официална рокля, има си и талийка за нея. Другите няма да коментирам. Думи нямам.

# 2 342
На Тоци Ферари ли ѝ купуват, брей, брей.

Забелязала съм покрай мен, че всички двойки, дето само се хвалят и изтъкват с придобивки, романтичен живот и безгранична любов,  след някоя друга година почват да си събират куклите и парцалите и кой откъдето е.
Да видим и с тях как ще е ..:/

# 2 343
  • София
Може ли някой да ми обясни защо има пъпки по устните? Изглежда ужасно…това оправя ли се?

Господи, ето защо ме е страх да си пипам лицето. Ако имам такива устни ще се депресирал толкова много, то няма как да го скриеш.

# 2 344
  • София
Тия бабуни по джуките на Тоци са от пълнежа. Явно са пресни, но и аз не разбирам много от подобни подобрения. Всъщност на мен ми направиха силно впечатление ноздрите й - вижте само колко са различни. Ринопластиката й е майко мила. Дано носът й не рухне като на онзи, чието име ни е страх да споменаваме вече. Grin

# 2 345
Може би всяка поотделно/без Елвира/, докато изпълнява песента си, не би изглеждала зле в тоалета си, но така групирани в едно е гротескно.

# 2 346
  • София
Изглежда като с пликчета на устата. Торбички, найлон.

# 2 347
Тия бабуни по джуките на Тоци са от пълнежа. Явно са пресни, но и аз не разбирам много от подобни подобрения. Всъщност на мен ми направиха силно впечатление ноздрите й - вижте само колко са различни. Ринопластиката й е майко мила. Дано носът й не рухне като на онзи, чието име ни е страх да споменаваме вече. Grin
Никой не ви плаши, вие сами си налагате забрани. People Information Desk Person
Аз забелязвам основно напомпаните джуки на Тоци и скулите й и не ми остава време да стигна до носа й. Joy

# 2 348
Носът или по- точно ноздрите на бау бау живеят всяка собствен живот и сочат на различна посока. Бях си обещала да не коментирам психично болни хора. Някой знае ли кой е операторът, да знаем да го блеклистнем?
Скрит текст:

# 2 349
  • Стара Загора
Леле, ноздрите й имат форма на петоъгълна призма. Grinning

# 2 350
  • Sofia
Става ясно защо тази дама си прави усните гротеска - да ви отвличат вниманието от носа Simple Smile

# 2 351
  • София
Алиша Кийс
Скрит текст:
Луси Лиу
Скрит текст:
Ева Лонгория
Скрит текст:
Мадона
Скрит текст:
Миро
Скрит текст:
Владо Пенев, Марта, Бахаров и жена, Духовникова, Вергов
Скрит текст:
Неда Спасова и Йоанна Темелкова
Скрит текст:
Меган Фокс и рапърчето маскирани като Памела Андерсън и Томи Лий
Скрит текст:
Дженифър Лорънс
Скрит текст:

# 2 352
Устата и заприличва на … от където излизат яйцата… Трагично е. Носът и като правен в час по труд и техника. Уж жена с възможности, при какви касапи ходи бе?! Язък и за чантите, папуците и омарите, като е главата се е направила на нищо.
И огромните гърди не и правят изобщо услуга, иглежда едра от тях

# 2 353
  • София
Мерилин Монро
Скрит текст:
Калина и Китин 20 години от сватбата
Скрит текст:
Гери Никол отваряте на собствена отговорност
Скрит текст:

# 2 354
Вергов и Бахаров май са стоплили отношенията Simple Smile

Общи условия