Нашите кухни - тема 92

• 47 687
  • 735
  •   1
Отговори
# 510
Корпусът не се вижда.. ако имаш видим край, можеш само там да сложиш нещо друго.
Най-добре ще е както на теб ти харесва.
Предстои ми кухня и на мен скоро, корпусът ще е най-евтината плоскост, която ще да е.

Например вътрешността на плъзгащия ми гардероб е прекроен стария с врати 😁 (цветовете нямат общо) голямо нагласяне падна, ама гардероб 320*260 см с плъзгащи врати ми излезе около 500 лв

Прецени си какво ти е важно на теб. Ти ще го плащаш, ти ще го ползвай това обзавеждане ...

# 511
  • София
Всички останали цветове+дърво, та какво е зеленото?

# 512
Имам още малко да го мисля,но ме впечатляват reed green ral 9013 I olive green 9003  както и още няколко подобни на Benjamin Moor и Sherwn Williams,но не знам по Ral как се водят.

# 513
Стени лесно (и сравнително евтино) се пребоядисват.
Според мен изборът е обратният - избираш какъв цвят да е кухнята и по нея - цветът на стените.

# 514
Стени лесно (и сравнително евтино) се пребоядисват.
Според мен изборът е обратният - избираш какъв цвят да е кухнята и по нея - цветът на стените.

Аз на този етап нямам притеснения относно цвета на стените.Тях все щи ги докарам ,а и смяната им в последствие е по-лесна.

# 515
Това първото като се нанесе на стена ще е още по тъмно, и ако не става дума само за акцент (а мисля че не става дума за акцент) ще ви докара депресия, независимо че кухнята ще е бяла. Освен това ако онези тухли при прехода (от другата тема) не са бели, а в реален цвят, хич няма да си ходи.
Ако има мостри - вземи да намажеш една и да видиш наживо.

# 516
  • София
Корпус, в смисъл стените на шкафовете ли? За мен трябва да са си същия цвят като вратите... Като компромис поне с покривни панели от страни където би се виждал корпуса.
Аз не знам защо реших, че питаш за цвят на горния ред... 🤦‍♀️

# 517
JoyРазвеселихте ме.
Аз попитах за корпуса.От него май ще се вижда само отдолу на горните шкафове.Страниците ще са в цвета на кухнята,която ще е зелена ,а стените и тухлите ще ги нагласим.

# 518
Всъщност последно кое точно ще е зелено?
Щото цитирания бенджамин мур на мен ми говори че стените ще са боядисани в зелено!
Корпуса се прави в цвета на кухнята, разбира се! Не мога да си представя да си отворя кафявия шкаф и вътре да ме тръшне едно розАво щото е било по-евтино.

# 519
# 520
Осма година ползвам бяла кухня със сив плот и гръб, стената зад кухнята е боядисана в зелено, ами не ми е омръзнала! Все още много си ми харесва, и нямам търпение да се прибера в къщи  Simple Smile и съм щастлива !

# 521
Ами ,защото не четете и затова се оматавате.
Старата ми кухня беше масив и корпуса съответно беше някво дървесно ПДЧ.
Сега е съвсем различно.Кухнята ще е зелена ,но тъй като няма подходящо ПДЧ за корпус и се чудя и мая.
За цветовете написах кои съм си харесала по RAL,а тези другите на BM и SW  само като цветове съм харесала ,но пак за кухнята-не за стените

# 522
Единият вариант корпусът да е бял в унисон с плота и гърба. Друг вариант е корпусът да е с дървесен фурнир, подобен на пода, ако ви е тип паркет/ламинат. Или тъмносив/черен корпус. Кой знае колко варианта няма.

# 523
Корпусите ги правят масово бели, кантът максимално близък на цвета на вратичките. Друг по-скъп вариант е корпуси от шперплат като при американците. Цокълът - в цвета на вратите и крайни закапачващи панели от всички страни, дори отдолу на горните шкафове, с плоскостта на вратичките.

# 524
Ами аз разбрах питането така - какъв цвят да са шкафовете (отвън) на кухнята, защото плот и гръб са бели, а стените - зелени. Затова така отговорих...

Общи условия

Активация на акаунт