Лидл 168 - октомврийска скука

• 95 584
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 345
Значи...ще ни принудят да си мятаме сополЯ на улицата Tired Face от недоимък, не от липса на възпитание...

За сметанки за кафенце трябва да ходя, те колко станаха пари?

# 346
И аз забелязах, че тоалетната хартия е много скъпа. Пада се по 70 стотинки една ролка. Преди беше около 40 стотинки, защото ясно си спомням, че пакет четворка взимах за 1,60.

# 347
  • София
И аз пазарувах днес в Лидл. Даже два пъти. Simple Smile Имаше си клиенти. Персоналът нервен....Не ми е приятно нервна и разсеяна касиерка да ме обслужва.
Прави ли впечатление, че вече не зареждат в неделя с продукти за следващата седмица.

Сметанки за кафе купих, 10 бр. за 0.85лв. Две опаковки взех.

Последна редакция: нд, 09 окт 2022, 19:02 от Amiamo

# 348
  • Бургас
В  Бургас зареждат за италианската седмица в Лидл до Кауфланд. Такава суматоха е- местят стока с количките между клиентите. Да се чудиш от къде да се промушиш.

# 349
Мернах ново увеличение на цената на прясното мляко УХТ 3,5%- нещо като 2,19 лв...🙄

# 350
Предположения или изпреварваща информация за топли пижами тип гащеризон за деца, кога? 😁

# 351
Имам някакъв странен купон за 10 лева отстъпка на порцеланов сервиз - дори не си спомням такъв сервиз в брошурата!
С отстъпката излиза 40 лева, не ми изглежда много евтино...

# 352
Здравейте, преди месец си взех 2 цветя в Саксия, малки, нежни бели цветчета с дебели листа бяха. Забравих името на цветето, но някой с идея как се гледа, че след 2 седмици клюмнаха....

# 353
Здравейте, преди месец си взех 2 цветя в Саксия, малки, нежни бели цветчета с дебели листа бяха. Забравих името на цветето, но някой с идея как се гледа, че след 2 седмици клюмнаха....
Без снимка на нещастното цвете няма как да гадаем...

# 354
На самата саксия сигурно има печат с името на цветето

# 355
Напиши в гугъл "каланхое" и "сентполия", виж картинките и кажи дали е някое от тях.

# 356
  • София

Мисля, че питаш за каланхое.
През тези две седмици полива ли цветето?
На първо четене:
- Не е  поливано с вода
- Преполято с вода
Снимай и покажи цветето, за да бъдем наистина полезни със съвети. Така са само  предположения. Simple Smile

# 357
  • Plovdiv
Привет, някой има ли впечатления от уреда за вертикално гладене, който е от днешната брошура. Не обичам да гладя, но и не може все омачкани да ходим Simple Smile

# 358
Привет, някой има ли впечатления от уреда за вертикално гладене, който е от днешната брошура. Не обичам да гладя, но и не може все омачкани да ходим Simple Smile

Не обичате и да четете..много се писа за него .

# 359
подарявам

Общи условия

Активация на акаунт