Лидл 168 - октомврийска скука

• 95 633
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 360
Имам някакъв странен купон за 10 лева отстъпка на порцеланов сервиз - дори не си спомням такъв сервиз в брошурата!
С отстъпката излиза 40 лева, не ми изглежда много евтино...

Червените купони “Супер цена” за нехранителните стоки - те не са от тазседмична брошура, а от ПА или от минали брошури.

# 361
Вчера в ранния следобед пазарувах (поне 10 дни не бях ходила до Лидл). Бяха наизвадили вече италианските неща, та заредих доволно от доматите в бутилки. Едни цветни спагети сложи детето в кошницата. Взехме някакво детско софтшел яке, дори не знам от коя брошура. Преди редовно ги следях, сега като я разгледам в четвъртък, докато й дойде времето, вече съм забравила какво съм харесала в нея. Не че се оплаквам, портфейлът ми и той е доволен Simple Smile.
Имаше страшно много продукти с оранжев и зелен етикет, такова чудо досега не съм виждала.

# 362
Здравейте,
Извинявам се, че нахълтвам така в темата.
На мен ли ми се струва, или напоследък в Лидл са ограничили предлагането на детски играчки?
Преди с трепет чакахме новата брошура, за да видим какво ще предлагат всяка седмица, а сега сякаш няма нищо ново.

# 363
Струва ти се.

# 364
teta, ей сега гледам новата брошура и нещо не намирам детската секция.
Може и аз да съм разсеяна в момента де, че тичам след малкия. Grinning

# 365
Скоро имаше наизкарани дървени играчки. Моите деца пораснаха, а третото е още бебе, та вече не ги заглеждам, но ги забелязах. Скоро пак ще е пълно с играчки покрай предстоящите празници.

Салам Милано от италианската седмица ми хареса. Също купих редовните ябълки Гала (или нещо такова), грозде без семки, мини краставички, чери домати, Лаваца на зърна, месо, млечни, абе пак си направих голяма сметка. Къде са замразените броколи, няма ли да ги върщат вече...

Аз се чудя дали да помоля за купона за миксера. Каква му е цената? Имам нужда, но не знам дали ми се харчат още пари точно сега Grinning

# 366
Верно, че е каланхое, просто нещо не го улучих, може да съм го преполяла, защото гледах постоянно да има един пръст вода в кашпата

# 367
teta, ей сега гледам новата брошура и нещо не намирам детската секция.
Може и аз да съм разсеяна в момента де, че тичам след малкия. Grinning

Имам предвид че няма целогодишно, по мои спомени де. Виж около коледа пускат разнородни...

# 368
  • Sofia
Подарявам купон за оверлог. От 330 на 250лв, Pfaff. Който се интересува ще снимам.

# 369
И от мен . Подарени. Само оверлогът е наличен.
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 10 окт 2022, 13:21 от tara 2

# 370
Здравейте, може ли мнение за еърфрайъра SilverCrest който е от днес в Лидл? Благодаря предварително

# 371
Eърфраерите са супер. Малкият миксер също.
Шарените спагети са безвкусни, дори със сос, поне за мен.
Всякакви доматени сосове и неща от италианската седмица са супервкусни.
Детски играчки в нашия винаги има доста, не мисля че има дефицит ¯\_(ツ)_/¯

# 372
Някой купи ли паламуд? Как се приготвя?

# 373
Появиха се в нашия филиал замразените вишни - 3.99 лв и спрей дезодорант Сиен -2.99 лв.
Мярнах и някакви дървени играчки (не знам от кога стоят) - игра часовник и още един-два вида имаше.

# 374
На миксера му увеличиха цената с пет лева, сега пускат купон за седем лева. Да има раздвижване. Grinning
При нас вчера на обяд бяха заредили италианските неща, но бяха без етикети. За сметка на това миналоседмичните неща вече бяха прибрани, малко масло ДМ беше сбутано на един висок рафт. Намирам го за нередно, все пак беше 12 часа в неделя, много хора по това време излизат на пазар.

Общи условия

Активация на акаунт