Лидл 168 - октомврийска скука

• 95 611
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 420
  • София
кои са старите? нито на резбарска има /първия лидл/, нито на сточна гара /айде той не е толкова стар, но е от години, а и има голям паркинг/, на бул. сливница на орион също няма, мисля, че и в дружба няма. по други май не съм ходила, освен в центъра, но там  са или с малък паркинг или без.
Първият Лидл беше на моста на Захарна фабрика, там има такава скара. В Дружба също има, при този, който е близо до Джъмбо.

# 421
  • София
Горнооряховска скара има на паркинга на Захарна фабрика / Оряхово /

# 422
Горнооряховската скара е хубава.

# 423
И за мен е хубава скарата. Знам, че има в стария Лидл в Люлин, както и в Балчик Grinning На втората локация имам особено хубави спомени (скарата и лидл, не Балчик).

# 424
кои са старите? нито на резбарска има /първия лидл/, нито на сточна гара /айде той не е толкова стар, но е от години, а и има голям паркинг/, на бул. сливница на орион също няма, мисля, че и в дружба няма. по други май не съм ходила, освен в центъра, но там  са или с малък паркинг или без.
Първият Лидл беше на моста на Захарна фабрика, там има такава скара. В Дружба също има, при този, който е близо до Джъмбо.

всъщност май отвориха едновременно 4 магазина в софия в един и същи ден. със сигурност единият е този на резбарска.
явно съвсем дремя откъм скара аз Wink

# 425
Тета , каква е тази мортадела. Съставът добър ли е? Може ли една снимка? Понеже рядко купувам салами, а понякога ми се хапват.

# 426
О, не...проС салам е Grinning..много прост даже. За бедни хора Satisfied
От офертите

# 427
Видях днес от италианската седмица истинска мортадела, нарязана и вакуумирана, за "скромната" цена от 28 лв за килограм! Е, как пък ще ям пресен колбас за тази цена...
Идва студеното време, за много по-малко пари ще направя сурово сушени и ферментирал колбас без грам химия.

# 428
В Пловдив във филиала в Тракия също има,но и аз не съм купувала.
Отдавна не съм ходила там, но не съм забелязвала да има преди. Или поне не така, както е пред Кауфланд- точно до/пред магазина.

# 429
Здрасти Лидлки Simple Smile
Аз ходя честичко- за джинче ( мног ми харесва тяхното) и за обичайните неща от там. Заредих тази седмица портокалови корички, марципан 😋
Сега съм пред дилема да си купя ли или да ползвам старият,този зъбен душ. Какво беше мнението Ви за него?

Иначе имам, но не ползвам редовно защото не ми е удобен с този къс кабел

Да похваля силиконовите интерденталните четки (за междузъбно пространство) супер удобни са

# 430
Този душ не е ли по-евтин от същия от преди, или аз се бъркам. Сигурно се бъркам, но що си мисля че беше къмто 50 пари преди? Thinking

# 431
JustMila, имам зъбния душ и го препоръчвам с две ръце!

# 432
  • Sofia
И аз съм много доволна от зъбния душ.

# 433
Тези лафки пред магазина едва ли имат нещо общо със самия магазин освен адреса.

каква е тази мортадела. Съставът добър ли е?
Като му видиш цената няма нужда да гледаш състава. За 2лв няма какво толкова да му сложат вътре Rolling Eyes
Онзи от италианската седмица е хубав, за който обича мортадела.

# 434
https://gogrill.bg
Това са лидълските скари.

Общи условия

Активация на акаунт