Лидл 168 - октомврийска скука

• 95 584
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 480
Шоколадите са наистина с нови цени. Поне някои от тях:

Аз взех тъмен от 99 ст., май няма разлика в цената му.

# 481
  • София
Вчера пазарувах италиански глезотийки, лютеница и замразени вишни, завърнали са се и при нас на нова цена, естествено. На касата попитах касиерката какво се случва със замразения зелен фасул на Фрешона, защото го няма от месеци, а тя ме изгледа като безумна...Обясних ѝ отново какво търся, тогава сви рамене и каза, че няма представа, питах пак - отлистени ли е артикула - не знаела, понякога имало страшно забавяне с доставките, а понякога просто не стигали до нашия град ( цитирам ) и...те така. Аз и не очаквах адекватен отговор, де Stuck Out Tongue Winking Eye

Нормално и логично - не е работа на касиерите да знаят какво се случва със зеления фасул 🙂

# 482
Не съм съгласна. Не е работа на управител, не е работа на управител на смяна, не е работа на касиерите. На кого тогава е? На веригата. Към кого се обръща клиентът - към първия срещнат служител. Не съм се заяждала, не го правя и сега, но жената, която ме обслужи на каса работи отдавна и помислих, че може и да знае. Много пъти служителите са некомпетентни, незаинтересовани, изнервени и зъбещи се. Много пъти е и обратното Simple Smile

# 483
  • София
Да си мислиш, че може да знае не е същото като да я класифицираш " гледа като безумна ". Повече емпатия няма да навреди 🙂

Последна редакция: ср, 12 окт 2022, 23:00 от RebelHeart

# 484
Оооо, емпатията е много хубаво нещо, особено ако е поднесена гореща и с хрупкава коричка, само дето тук става въпрос за нещо друго. Не виждам защо трябва да се преструвам, че жената се е държала по друг от описания начин и какво лично теб те засегна, но няма да преиначавам случката заради нечия ранима душа. И не на последно място - служителите работят и на каса, и зареждат, дори и заместник управители и управители, това не са само касиери, които после си вдигат сейфа, отчитат оборот и хал хабер си нямат от друго в магазина, така че все някой трябва да знае. Толкова от мен.

# 485
Не съм съгласна. Не е работа на управител, не е работа на управител на смяна, не е работа на касиерите. На кого тогава е? На веригата. Към кого се обръща клиентът - към първия срещнат служител.
Ами няма как всеки ден да събират служителите на събрание и да им обясняват кое е отлистено и кое залистено. За тая цел обикновено има някакъв отдел по обслужване на клиенти, който е централен за фирмата, не вътре в магазина, и с тях се контакатува най-често през телефон или имейл на уебсайта.
На мен лично никога не ми е било чак толкова жизненонеобходимо да знам дали замразен зелен фасул в точно определен магазин е отлистен, прелистен и въобще му е оказано някакво перманентно въздействие. Поглеждам дали го има, ако го няма и не мога да живея без него отивам в друг магазин.
Специално за теб отворих сайта на Л. и да, най-долу има раздел Контакти и Обслужване на клиента, ако ти се дъвче още дъвка.

# 486
  • Стара Загора
Здравейте, зъбният душ, който е тази седмица знаете ли дали е с батерии или със зарядно? А ако някой го има би ли споделил дали премахва плака?

# 487
Ако е този, който е без кабел, зарежда се. Има си зарядна станция.

# 488
  • София
Те не знаят къде стои или още по-зле, дали ИМА даден артикул в магазина... вие за фасула Защо го нямало...Joy

# 489
Малките пити кашкавал са по 5,09 лв вече.🙄 Спрях да го купувам още на цена 4,79 лв де...

# 490
Ще има ли брошура ...
😆🙂

# 491
# 492
Служителите на Лидл са там само за заплатка, не да обслужват клиенти с компетентност и вежливост.

# 493
Ефибуш, аз живея в провинцията и нямам възможност да обиколя 20 магазина Лидл и още няколко вериги, които ги има само в София. Днес е за зелен фасул, друг път е за друго, но на теб и на господина ви убягна темата, решихте да дъвчете дъвка. Иначе чета темата много отдавна, потребителите масово се оплакват от некомпетентността и мързела на повечето служители, аз не съм частен случай, но както и да е, не ми дреме. Все по-рядко ходя в Лидл и заради липсваща стока, и заради много други проблеми, за които се пише в темата ежедневно.

# 494
Лидл ми разбиха сърчицето вчера 😁 Тез сладурчета не ми дадоха везничката, а ми върнаха парите🥺☹.Сърдита съм 😆
Новата седмична брошура както обикновено не ме впечатли с нищо.

Общи условия

Активация на акаунт