Сполучливи имитации на маркови парфюми - 46

• 51 122
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
Мога да ти купя 10-20 мл ако имаш шишенца, м? Grinning

# 511
Мога да ти купя 10-20 мл ако имаш шишенца, м? Grinning..
Оооо,хич не ми се занимава с отлички и пращане:) В другата тема за Парфюми доста хора ми се разсърдиха,че не продавам отливки,ама......иначе мен количеста не ме плашат Simple Smile Имам парфюми за 10 години напред и още искам Laughing

# 512
Дааа, не е моя този на Гиза. Жалко.... Иначе щяха да са го докарал.... Но La fame Intense няма мед и страшно класен парфюм.... Пфууу, най-тънко го намирам за 90 лв

# 513
Дааа, не е моя този на Гиза. Жалко.... Иначе щяха да са го докарал.... Но La fame Intense няма мед и страшно класен парфюм.... Пфууу, най-тънко го намирам за 90 лв
Толкова си е от край време Simple Smile И аз го харесвам Интенза!

# 514
  • София
Рефанската версия на Gold Myrrh от limited серията с квадратна капачка ли е?
Не, наливен. Аз не го намерих и си поръчах от сайта на Рефан,имаше само 100 мл ,ще се поливам цяла зима Stuck Out Tongue Winking Eye
  refanshop.bg имат и 53мл. Аз току що се заредих се още една, и аз ще се къпя с него доволно:wink:

# 515
Този Gold Myrrh 183 от Рефан го има при нас , но много подсладен ми дойде в началото на блотер. Не ми хареса.
Омбрето се чудя как повече фирми не са го изкарали още. Тествах този на ДиП. Доста добре докаран ми се видя от намазване с рол-он. 27 лв обаче за 50 мл трудно ще се прежаля, но ми хареса.

# 516
  • Стара Загора
Колкото носове, толкова интерпретации..убеждавам се. Бях си набелязала от Рефан..183, 177 и 56.
Коментирания 183 никак не ме допадна, даже продавачката се учуди, че го искам да проба...явно и на нея не й харесва. Аз усетих слаба ванилия..и нищо повече..след ванилията, остана нещо..което не мога да определя, но не е моето.
177 е роза...приятна роза..не много тежка...Смес от роза, цветя и лека сладост. Хубав, приятен..за пролетно време и за който харесва рози ще е чудесен.
И учудващо за мен..харесах най- много мъжкия - Noir Extreme. Нищо мъжко не намирам в него. Не мога да го определя, но сина ми казва..ммм..мамо миришеш на много хубаво. На бонбони Simple Smile макар, че за мен не е бонбонест. Усещам някаква сладост, но и може би дървесина...топлина и уют. Ще си го ползвам зимата.

# 517
Много е хубав рефанския Noir Extreme. Аз опатках за отрицателно време едни 10 мл. Много бързо изфирясва в сравнение с всичко което съм имала тяхно. Пак ще го налея като се позастуди.

177 издирвам , но никъде не го намирам. Ако е плодов обаче няма да ми хареса. Все ще го заредят.

Лично аз не ги разбирам коментарите нито на продавачките, нито на съфорумките които постоянно натъртват, че еди кой си аромат бил или не бил мъжки. Ама какво значение има кой в кой списък е, щом ви харесва пръскайте.. Самия факт че коментирате аромат на Том Форд трябва да ви говори , че нещата с мъжко и женско са размити там. Не искам да обидя никой , но поне десет пъти се каза за тоя аромат че не бил мажки. Ми мъжки е. И женски също. Grinning Специално този е по-към дамски за моя нос, но това не значи че мъж не може да го носи. Те затова не ви дават списъка в Рефан GrinningШегувам се ..

Последна редакция: пт, 28 окт 2022, 16:21 от Chocolat_

# 518
Поръчах от страницата на Боби във Фейсбук "Парфюми с мисия" парфюма, който ме грабна при първото помирисване. Не знаех как се казва, но моята приятелка ми каза че е аналог на Scandal и то много траен. Днес ми пристигна поръчката, поръчах и J'adore. Пръснах веднъж на китката от парфюма Scandal и цял ден го усещам дори си мих ръцете и още ухае, Жадора е също хубав, но не съм го пробвала още за трайност, но този Скандал направо ме смая. Определено ще поръчам пак. Видях в страницата му много отзиви на доволни хора и от ароматите и от трайността, което ме навява на мисълта че са качествени и то изпитано! Това е адреса на групата https://www.facebook.com/groups/240338964564345/?ref=share

Последна редакция: пт, 28 окт 2022, 19:08 от Ira7373

# 519
Тия дни с удоволствие нося Girl of Now Elie Saab на Мартинез. Купих си и оригинала, заради фантастично красивата бутилка, признавам си Simple Smile. Като аромат са едно към едно. Даже на моменти си мисля, че имитацията на Мартинез надживява по трайност оригинала. И аз чакам с нетърпение новите аромати на Гиза Simple Smile Italica (2021) Xerjoff не го познавам, но нямам търпение да се запознаем, съдейки по нотките му във Фрагрантика Simple Smile Между другото, за любителите на по - нежния уд, препоръчвам нещо на Ейвън, което е много красиво, наистина, но не знам дали изобщо имитира някой от оригиналните парфюми, а именно - Far Away Splendoria Avon Малко куца откъм трайност, но от опит знам, че Ейвън като се оставят да постоят няколко месеца, удвояват и наситеността си и трайността си.

# 520
Поръчах от страницата на Боби във Фейсбук "Парфюми с мисия" парфюма, който ме грабна при първото помирисване. Не знаех как се казва, но моята приятелка ми каза че е аналог на Scandal и то много траен. Днес ми пристигна поръчката, поръчах и J'adore. Пръснах веднъж на китката от парфюма Scandal и цял ден го усещам дори си мих ръцете и още ухае, Жадора е също хубав, но не съм го пробвала още за трайност, но този Скандал направо ме смая. Определено ще поръчам пак. Видях в страницата му много отзиви на доволни хора и от ароматите и от трайността, което ме навява на мисълта че са качествени и то изпитано!
Парфюмите с мисия са обсъждани няколко пъти в темата. Малко са доволните, а на страницата негативните коментари се трият

# 521
Поръчах от страницата на Боби във Фейсбук "Парфюми с мисия" парфюма, който ме грабна при първото помирисване. Не знаех как се казва, но моята приятелка ми каза че е аналог на Scandal и то много траен. Днес ми пристигна поръчката, поръчах и J'adore. Пръснах веднъж на китката от парфюма Scandal и цял ден го усещам дори си мих ръцете и още ухае, Жадора е също хубав, но не съм го пробвала още за трайност, но този Скандал направо ме смая. Определено ще поръчам пак. Видях в страницата му много отзиви на доволни хора и от ароматите и от трайността, което ме навява на мисълта че са качествени и то изпитано!
Парфюмите с мисия са обсъждани няколко пъти в темата. Малко са доволните, а на страницата негативните коментари се трият
Аз на себе си ли да вярвам или на такъв  коментар и повярвай ми изобщо не са малко доволните хора! Нормално е да има и недоволни, не драматизирайте

Последна редакция: пт, 28 окт 2022, 19:17 от Ira7373

# 522
  • Sofia
Тия дни с удоволствие нося Girl of Now Elie Saab на Мартинез. Купих си и оригинала, заради фантастично красивата бутилка, признавам си Simple Smile  ...
Аз тия дни се мацам с маслото Starry Night на Гиза и тъна в блаженството на розите. Обаче Girl of Now е баш за сега, имам и аз оригинала, ще го извадя, хубаво ме подсети.
Ей тва им обичам на истинските парфюми – И бутилките! Толкова красиви има, че ми радват и окото, и ръката.

# 523
Аз имам Splendoria на Avon, както и Far away Beyond., който също е мн хубав зимен аромат. И двата са супер трайни, което е странно за Avon но факт😁

# 524
Ira7373, все повече звучиш тенденциозно и като реклама. Няма шанс да си купя каквото и да било от някой, който ме лъже. Ако ще да е с две мисии, не с една. А за тези парфюми яко се лъже. Никой не обича да го правят на глупак.

Общи условия

Активация на акаунт