💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 6 (02.10 - 09.10)

• 104 835
  • 2 740
  •   1
Отговори
# 2 100
  • Където морето целува небето...
Ужасно тъпа игра! И то за директна елиминация. И ще отпадне със сигурност силен мъж, защото снахата си пъха тънките пръсти по-лесно. Потрес!

# 2 101
Я, топчета. Не можеше ли да играят на федербал или да плетат блузки? Кого баламосват?

# 2 102
  • София
Бенгън,
Щях да съм съгласен с теб ако никой нямаше минало и бяха рандъм хора в едно племе. Без любови и пр.
Толкоз.

# 2 103
Не трябваше да имат връзка мрежите на играчите една с друга.
Трябваше да са четири самостоятелни конструкции, не две разделени на две.

# 2 104
Много тъпа игра. Ще ме е яд, ако си тръгне някое от момчетата. Фифо заслужава да остане, а и ние като публика също заслужаваме да го гледаме. А Чакалчето толкова е искало да участва горкичкото. Вкарват го като резерва и го изкарват на игра на топчета... супер тъпо ще е.

# 2 105
  • София
Аааааааа два пъти му бутат топчета на Филип. Супер гавра, а той ги размазваше :@

# 2 106
Сега очаквам нова тежка силова битка за Фифо и Чакала

# 2 107
  • София
Тъпа игра от Тъпарев...

# 2 108
  • До сърцето...
Защо не предложиха нещо (глас например) за парите на Фифо?
Миналата година почваха с това, за да запазят Мани.
Ама оная кокошка не е като Фифо, ще го махнат зорлем това момче.

# 2 109
  • Другата България
Правилно ли разбирам, че в миналия сезон номиниран е могъл да се откупи с грошовете, които има?
Ако е така, сега защо на Филип това не му се предложи? Риторично си питам, но в такъв случай тези грошове за какво са? Да ги дават направо на Евгения, и да я извикат на финала, или на полуфинала. Щото е ясно, че така ще си я бутат до там, най-малко.

# 2 110
Аз съм доста разочарован, че за пореден път има уговорки и нагласяния преди началото на играта...на практика ако не познаваш никой си обречен, както в случая Филип - всеки път на номинации докато не си тръгнеш.

Е как да се запишеш за Игри на Волята при такива условия Simple Smile
Иначе дори да познавах хора НИКОГА не бих правил коалиции извън играта, просто защото за мен това не е Fairplay и достойно!

Последна редакция: пт, 07 окт 2022, 21:54 от outcast

# 2 111
Аааааааа два пъти му бутат топчета на Филип. Супер гавра, а той ги размазваше :@
Мислиш, че от свързаната мрежа?

# 2 112
  • София
Тази игра е хубава. Елементарна на пръв поглед, но иска сръчност и здрави нерви.

Това е малоумна игра.

# 2 113
Голяма простотия … до сега имало ли е такава игра ? Аз не помня …

# 2 114
Мдааа брадвите версия 2.0

Общи условия

Активация на акаунт