Политиката в България 3

• 411 416
  • 13 167
  •   1
Отговори
# 12 075
  • Разпиляна във въображението
Отвратителен е. Колко глупости на килограм. За да даде урок на ДБ и ПП издъниха съдебната реформа.

# 12 076
Отвратителен е. Колко глупости на килограм. За да даде урок на ДБ и ПП издъниха съдебната реформа.
И еврозоната.
Честно казано ми е безкрайно обидно да се лансира вдигането на пенсиите като проинфлационна мярка.

# 12 077
Да, и това. Всичко лошо е започнало тук от две години. Лукойл, мигрантите, корупцията...

# 12 078
Колко е нагъл.
Аз съм честен човек 🤣🤭

# 12 079
ScreamШа счупа тоз телевизор

# 12 080
  • София
Човекът е отчаян, не му търсете кусур.

# 12 081
И така. Значи при късмет дъщерята ще гласува на поне два избора тази година - лятото за НС и местните есента Simple Smile

Най-устойчивата коалиция ще е ГЕРБ+ПП+ДБ+ДПС. Това е по Борисов.

Да записваме - ББ ще стане депутат. ГЕРБ ще гласуват за закона на Зарков.

# 12 082
Власт в ръцете на интриганти и клюкари. Какво "светло" бъдеще се очертава.

# 12 083
Цирк... цирк..цирк
За първи път я виждам така ядосана Ризова.

Да, за около 30 сикунди. Аз пък за пръв път я виждам толкова мазничка и кротичка. Накрая даже завърши с "Аз мога цяла вечер тук да стоя и да ви слушам с удоволствие". Само дето не се изчерви Joy

# 12 084
Чудесна новина,че няма да приемем еврото.Smile Няма как най-големите бедняци на ЕС да го приемат.Просто не е нормално.Ризова можела да слуша 24ч. без прекъсване ББ.Heart Eyes И аз мога да ги гледам 24ч.Забавни са,сладури.Heart

# 12 085
Цирк... цирк..цирк

Да, за около 30 сикунди. Аз пък за пръв път я виждам толкова мазничка и кротичка. Накрая даже завърши с "Аз мога цяла вечер тук да стоя и да ви слушам с удоволствие". Само дето не се изчерви Joy
Не съм привърженик на Борисов, но Ризова отдавна е поръчкова журналистка и не умее да води интервюта. В началото на кариерата си беше по-приятна като водеща. Сега има отвратителен навик да прекъсва и надприказва гостите си.

# 12 086
Путин добре ги гласи. Падат, спъват се и т.н.
Бойко слугува на 2-ма господари. Това е патова ситуация. Бая се е напрегнал.

# 12 087
Аз предпочитам  отговори  на въпроси , а не този тип монолози.

# 12 088
Цирк... цирк..цирк

Не съм привърженик на Борисов, но Ризова отдавна е поръчкова журналистка и не умее да води интервюта. В началото на кариерата си беше по-приятна като водеща. Сега има отвратителен навик да прекъсва и надприказва гостите си.

Не и с Борисов днес. Слушаше го и го гледаше в очите без да мига Grinning

# 12 089
  • Другата България
Извинявам се, ако е публикувано, ама един.....“политик“ напомни за себе си, отново, с “великолепния си “език, та да ви запозная с поредното му творение. Ако вече не сте запознати.
Слави Трифонов.
Цитат
Бившият ковчежник на Киро-Асеновата партия и мой любим депутат Настимир Ананиев обявил, че ме съди за клевета. Дотук нищо интересно. Да заповяда.
Ама вижте по-натам какво внушение прави любимецът ми Насти - значи, според него, аз толкова много съм се уплашил, че чак съм принуден да стана депутат, за да се спася с депутатски имунитет от това колосално дело за 5 хиляди лева.
Признавам си - отдавна не се бях смял така. Може би за последно се смях така, когато Насти си снимаше шкембето, докато изпълняваше българския химн.
Браво, Насти! Тук бих цитирал твоя колега, депутата Христо - “Нема да спираш, ти си велик. Международен артист.”
Между другото, тоя текст, подходящ за Насти, е от песента “Сърцето на хлебарката”.
Всъщност, знаете ли много често откъде идва непринудения смях - идва, когато видиш как хлебарката се мисли за лъв.

Последна редакция: пт, 17 фев 2023, 19:57 от Merri_An

Общи условия

Активация на акаунт