КАУФЛАНД - тема 61

• 52 269
  • 738
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Много обичам райска ябълка, но тази цена за брой ми се струва доста висока. Не си спомням миналата година каква беше цената.
До Кауфланд ще отида само за бабека на КФМ.

# 451
  • Бургас
Гофретника им хубав ли е?
Кой е по - добър - този или на Лидл?

# 452
И двата гофретника са хубави.

# 453
Тъкмо щях да пиша, че днес пак правих гофрети и съм много доволна от гофретника на Кауфланд

# 454
+1 за гофретника от КАУФЛАНД..

# 455
Успях да си ползвам купона за -10% за новия Кауфланд в Младост 4. Не ми е много удобен, но съм доволна и добре ще направят ако пак пуснат някоя отстъпка Blush
Уж нямаше какво толкова да купувам, пък доста се натоварих. Взех и кроасани, че бяха на промоция. Скоро нещо ги обсъждахте в другата тема и не им устоях... SmileSmileSmile
И тази отстъпка ли беше за сметка само до 50лв? Не помня какво точно пишеше в купона, ама сигурно е бил като този на Лидл.

Междудругото видях и намалени детски аква обувки за 2лв, ама ние си взехме лятото, та не се възползвах, но ако за някой ще е полезно:
Скрит текст:
Бяха единични бройки, мернах номера 28, 32 и 34. Не съм ги гледала всичките.

# 456
25% отстъпка от плодове и зеленчуци само в Kaufland Младост 4 или Горубляне, София от 31.10. до 02.11.2022 г. те очаква с твоята Kaufland Card!

# 457
Ее, защо само в Гурубляне има отстъпки.

# 458
  • На изток от Ада
2 Нара купих по 0.69 ст , портокали мрежа 1 кг да 2.49 лв. И цитроппесата с картата.

# 459
Хохо идвам с мнение за еър фраяра  Sunglasses
Пробвахме го с пил.крила  , станаха уникално вкусни , лесно и бързо . Няма такова удоволствие да седнеш на масата и като погледнеш към него , да кажеш "яжте , другите ще станат след 5 мин" вместо да ставаш да обръщаш ,да проверяваш , а олиото да пръска .
Абе с една дума покупка веднъж , взехме и на брат ми Heart Eyes

# 460

Кой модел е фраера?

# 461

Кой модел е фраера?

# 462
Ох, тез фраери всеки път им се чудя и все се отказвам, защото се чудя какво толкова мога да приготвям в тях.. Ще ме побъркате. Колко му е обемът на този? Колко литра?

# 463
  • Пловдив
Ох, тез фраери всеки път им се чудя и все се отказвам, защото се чудя какво толкова мога да приготвям в тях.. Ще ме побъркате. Колко му е обемът на този? Колко литра?
5,5литра

Но по интересното е че основната му цена според други сайтове е само 299лв.
Има го и в други сайтове + кана за вода за 165лв!

# 464
  • София

Но по интересното е че основната му цена според други сайтове е само 299лв.
Има го и в други сайтове + кана за вода за 165лв!
Длъжни са по закон да са продавали определено време на тази цена, за да могат да пуснат после с -50% Така е напълно законно и никой не може да ги пипне. Наясно са, че на 299 стандартно няма кой да купи и не разчитат на това.

Общи условия

Активация на акаунт