Избор на Airfryer - тема 2

• 109 633
  • 772
  •   2
Отговори
# 75
В старата тема четох че сайта allmag нещо не бил читав. Поддържа ли се още това мнение. Иначе ме навихте са финлукс фурничката😁

Не, с тях проблем няма. Едни други са и си сменят името нон стоп.

# 76
Здравейте, колебая се между Тефал и Филипс, по-висок клас модели. Вчера в Технополис ми препоръчаха Филипс. Какво е вашето мнение? Засега клоня към PHILIPS HD9867/90 AIRFRYER.

# 77
  • София
Някой може ли да препоръча air fryer с кошница с керамично покритие ?

# 78
Здравейте. От скоро съм на тема да си купя такъв помощник. Тъй като съм лаик нямам идея каква е разликата между тези два уреда. Може ли да ме посъветвате кой е по- добър и защо? И въобще тази марка читава ли е? Благодаря предварително!
https://allmag.bg/product/s-max-germany-12-litra-1800-w-furna-s- … shishcheta/352/bg

https://allmag.bg/product/air-fryer-oven-s-max-germany-12-litra- … sht-vazduh/339/bg

# 79
За марката не знам, но видях каква е разликата. В по-скъпия има и въртяща се приставка за шишчета, в другия няма.

# 80
Много благодаря.

# 81
Привет,
решила съм да си взема еър фрайър сега покрай ЧП.
Изгледах това клипче и ми хареса. Може и на друг да е полезно
https://youtu.be/YHhcZgzwA7Q
Гледах въпросния Вортекс, гледах Cosori в немския амазон
https://www.amazon.de/gp/aw/d/B085Y464MR/ref=ox_sc_act_image_1?s … WKAKR8XB7XF&psc=1
И тази фурничка в емаг
https://www.emag.bg/fritjurnik-bez-maznina-xxl-star-light-airfry … tm_medium=android
Цената на фурночката е по-ниска, има 5 години гаранция и това ме привлича.
Вие кое бихте избрали?

# 82
Аз бих избрала фурничката, но ако има още 2 мрежести нива (не знам дали в комплекта има само едно или просто едно е снимано).🤔🤔 Всъщност пише "3 различни по големина скари"- не знам какво точно се има предвид и защо са различни по големина...🤔 Този от линка е разопакован, нали видяхте? Иначе цената не е 160 лв, но пак е добра. 5 години гаранция не е за пренебрегване... Фрайър с две кошници имам чувството, че означава още една кошница за миене...🙂

# 83
Аз съм със Стар Лайт, фурната от Емаг. Писах и преди, че сравнявайки я с предишния ми фраер, който беше Филипс, е все едно да сравниш лада с бентли. Не гледайте цената, търсете качество. Косори не съм ползвала, но в група във фейса много ги ползват и хвалят.
Стар Лайт е с три решетки, но ако се ползват две едновременно, нещата на долната не се изпичат добре, а какво остава и трите да се ползват. Та, двете ми стоят в кашона, за резерва.

# 84
Вчера моя прителка ми прави крокети в нейния, но нейният е мъничък и някаква куча марка.
Предполагам, че е подобен на този, който сега е на промоция в метро

Тя ми каза, че нейното уредче си ѝ върши работа и да не се хвърлям на тези от по 400лв.
Аз имам мултикукър Филипс и в него си готвя манджите, та фрайера ще ми е, когато не ми се готвят манджи...

# 85
Ако някой има излишни пари, да робува на марки. За мене (преди имах с кошница) фурничката е по-добър избор. Има повече възможности, включително сушене на плодове и зеленчуци, може да се изпече цяло не голямо пиле на въртящия си грил. Във въртящата се кошница се пекат идеално ядки и фъстъци, не само се "пържат" картофи.. А и 5 години гаранция не е за пренебрегване.
По-големият размер дава възможност за печене на повече неща от стандартния кръгъл с кошница. Аз пека в алуминиеви еднократни форми солени кексове и мусака (събират се спокойно две форми). Не се налага нищо да обръщам, винаги е било добре и от долната страна.
А, идеално се пекат и принцеси и всякакви сандвичи.

# 86
Недоволна, а случайно да си пробвала да правиш пуканки във въртящата се кошница?😃 Като каза ядки...🙂
На три нива се сушат плодове/зеленчуци. То и в уредите, които са специално за тази цел, мисля, че пак трябва да се разменят местата на различните нива. Аз използвам на две нива, когато суша свинско филе- не разменям местата на двете нива. Първия път помня, че обръщах парчетата месо веднъж, но реално няма а такава нужда (но нали .и беше за първи път).🙂 За печене просто още не ми се е налагало да използвам и трите нива, както и шишчетата.

# 87
Пробвала съм пуканки във въртящата се кошница, не стават, много малко от тях се пукат. Явно им трябва по-висока температура.
За шишчетата - пробвай. Освен парчета месо е добре да има и осолена сланина, лук, гъби, парчета чушки. След това правиш "копан хляб" - взимаш един цял хляб, разрязваш го на две, внимателно с нож издълбаваш сърцевината, така че да остане около см от хляба. Врелите шишчета се натъпкват в издълбания хляб, който се затапва с филия от издълбаната сърцевина. Увива се хляба в чиста кърпа и се опакова в дебела дрешка за поне половин час. След това се маха тапата и се сервират шишчетата с парченца от отчупения хляб, който е попил от соковете на шишчетата. Голяма вкусотия е.

Последна редакция: нд, 13 ное 2022, 23:30 от Недоволна

# 88
Аз съм със Стар Лайт, фурната от Емаг. Писах и преди, че сравнявайки я с предишния ми фраер, който беше Филипс, е все едно да сравниш лада с бентли. Не гледайте цената, търсете качество. Косори не съм ползвала, но в група във фейса много ги ползват и хвалят.

Кое е ладата и кое бентлито?
И аз следя косори, препоръчаха ми новия с двата реотана, не 2 кошници, но в групите във фейса са оплакват, че много мирише...Другата ми опция са инста пот, с и без филтри

# 89
  • София
Само като видиш марките, става ясно.
Старлайт е евтина марка, което не значи непременно, че уредът няма да е читав, но Филипс е вече друг клас.
Нинджа имат фурнички, на съответната цена, рабира се.

Общи условия

Активация на акаунт