Спойлери от реалити предавания - тема 4

• 79 257
  • 748
  •   1
Отговори
# 660
  • Вестерос
Малко да разнообразя и да попитам пак - сигурни ли сме за Фермата, че Мирелка отпада тази седмица, тъй като както вървят събитията, имам чувството, че хепитУ ще е първи дуелист ?
Това е моят спойлер- Мирела, Елена, Хепито. В този ред. За сега са верни, които са ми казали.

# 661
Новите ще са тъпаци,ако имат право на избор и не пратят Ваня

# 662
А бе хора от пейката беше само Цецо , а Илиян 14ти отпаднал е много стар спойлер и изглежда май верен .🤔 Освен ,ако тази седмица е само един отпадналия, но тогава пък не излизат сметките за другата седмица. Аз мисля ,че на пейката / диванчето е бил само Цеци, защото Илиенча е все още в Англия .😉

# 663
Ако е само Цецо ,как ще се разпаднат сините тогава?Нали уж сливането е в понеделник?

# 664
Ако съдим по снимката , утре отпадат двама сини . За Цецо разбрахме , за Илиян предполагаме , обаче нямаше ли да се върне за интервюто , ако беше той ?
Аз не вярвам да отпадне само един .

# 665
Моят човек е видял само Цецо днес в студиото на Нова.
Но миналата седмица беше само Касим, без Звезделина. Само че в четвъртък беше хоум офис, Та може и да се разминали Simple Smile
За Цецо е 100 %, всичко останало са догадки.

# 666
А случайно някой да знае Гечо кога ще ни освободи от подвикванията си? Много ми е анти с това нежелание да приеме, че някоя жена може да е по-можеща и знаеща от него.

# 667
  • Мюнхен
Според мен е ясно кои си отиват тази седмица. Ако сините са на съвет, то номинираните са цецо и Илиан. Мани, Илиан и Александра гласуват против цецо. Алекса едва ли би похарчил пари да го спаси. Останалите гласове са против Илиан. И ако погледнем снимката, то става ясно, че Георги и Генчо се спасяват. Пък и ще е яко цецо и Илиан да премерят сили  на арената.

# 668
А ако само 1 отпада и той е Цветан? Илиян на 100% НЕ е, защото става жълт и не малко неща поддържат тоя факт.

# 669
А ако само 1 отпада и той е Цветан? Илиян на 100% НЕ е, защото става жълт и не малко неща поддържат тоя факт.
     Кои са тези неща ???
   Това ,че е близък с жълтите е нормално, на подобна възраст са, почти еднакви интереси,а и постоянно е с Мани, която доколкото знаем е станала жълта.( освен ситуацията да е обратната и Мани да отпадне 🤔🤔🤔, но такъв спойлер няма)
    Аааа да, имаше и една снимка с жълт екип под която той собственоръчно бе написал ,че жълтото му ходи и че може би на по- късен етап това ще стане. Ама мен  дълбоко ме съмнява , че Продукцията би разрешила да пуска спойлер . Тъй де сигурно не е вярно , а я е пуснал за заблуда. Поне аз така си мисля и ми се иска да е така , защото изобщо не го харесвам Илиенча.🤨

# 670
  • София
От промото за утрешния епизод на Фермата и това, че Калин казва, че избира Ваня- правилно ли разбирам, че Новите печелят седмичната битка + правото да посочат първия дуелист? И че това ще е Ваня? Въпреки че тя 100 пъти каза на мъжете, че не иска да е първи дуелист - ще й наложат решението си?

# 671
Малко да разнообразя и да попитам пак - сигурни ли сме за Фермата, че Мирелка отпада тази седмица, тъй като както вървят събитията, имам чувството, че хепитУ ще е първи дуелист ?
Това е моят спойлер- Мирела, Елена, Хепито. В този ред. За сега са верни, които са ми казали.
Ако инфото е вярно, значи все пак Старите ще бият в общото класиране. Това си е супер новина, Новите са ми адски неприятни вече без изключения.

# 672
Инфото според мен си е вярно, което значи, че най-вероятно Калин избира Аксения за първи дуелист. Ако наистина стане така (и това е най-вероятно), то от този негов избор е започнало падението на новите "надежди".

# 673
Инфото според мен си е вярно, което значи, че най-вероятно Калин избира Аксения за първи дуелист. Ако наистина стане така (и това е най-вероятно), то от този негов избор е започнало падението на новите "надежди".
Или това, или все пак Старите са победили в седмичната битка. Пратили  са Аксения, тя е дръпнала Мирела. Следващата седмица ратай Вал, тя елиминира Елена. След това Веселка бие Хепито. Жените на Старите отсрамиха старите пушки.

# 674
Освен пак старите 4 кошници имат като миналата седмица и така успяха да спечелят седмицата и да си изберат Гуспата..

Общи условия

Активация на акаунт