🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 6 (09.10 - 16.10) 🐄

• 41 469
  • 920
  •   1
Отговори
# 495
Радо е много смешен. Колко го е страх от дуел. 😁

# 496
Радо:
"Аз съм зодия риби, сеш' се!"
Много, много абсурден човек. Нарича ги и "племе" - себерефлексия.
😄

# 497
Гуспата използва психоатаки.😁

# 498
  • Вестерос
Хаха Радо май си е и попийвал от млякото на кравата, Камелия намекна 🤣 козата била пила от млякото на кравата

# 499
Безнадеждните са като някакви пубери. Постоянно се подкачат кой какво на кого бил казал или не казал.😂😂😂
За мен 1 кошница заслужаваха. 2 са им много.
Твърдо за Гуспата съм. Все ми е тая кой ще е другия.

# 500
Ох, много смешен коментар във ФБ.
"Не знам от новите кой е сърцето, кой - ума, защото всички са зад*ици"
😂🤣😂

# 501
Радо се обръща към батковците си. 😂😂😂

# 502
Ахахаха, тая вечер всичко е идиотско и смешно. Такива мишки безподобни... Дрислин и той 'ич не ще да го бори някой, от страх да не се надриска!

# 503
Кой стана първи дуелист и как, че не можах да догледам?

# 504
Ох, много смешен коментар във ФБ.
"Не знам от новите кой е сърцето, кой - ума, защото всички са зад*ици"
😂🤣😂
Аааа, Радко е стомахът, да се знае!

# 505
  • София
Или дебелото черво 😀

# 506
  • при късмета
Да започна с това, че новите пак получиха кошница повече от адекватната оценка. Сега, Бети и Ники са инструктирани да рекламират лидл, разбираемо, но вече съм сигурна, че са инструктирани и за оценките. Та те нямаха нито една, ама абсолютно нито една задача свършена, с изключение на кулинарията, нищо, че аранжировката ѝ този път беше постна.
Умрях от кеф как Гуспата наплаши Радо, че ще е първи дуелист. Ама Радо е толкова елементарен, че нямаше как да не се върже. Почна веднага с обвиненията и големите приказки. Мижитурка страхлива Joy
Кой, каквото иска да казва за Гуспата, до сега никой не се е предлагал сам за доброволен първи дуелист, от неизгодната позиция. И най-слабия да избере, има оправдание, трябва им преднина пред другия отбор и то много. Играят и с/у другия отбор и с/у продукцията, в лицето на наставниците. Обаче си мисля, че ще рискува, не знам, дано не сгреши. Преодолими са всички, включително и Радо, според мен не са някакви феномени невиждани
Лили с право правеше забележките
Радо ще загуби или по-точно вече почти е загубил и мъжете. Рано или късно е пътник, не го виждам на финал.
Новите са все по-голям провал. Ама много задачите, ама много уморени, ама толкова могат, все едно другите имат някакви предимства и тези условия са само за тях.
Щом и мъжете явяващите се на кастингите не са влезли да работят, като кифлите, то какво да кажеш.
Догодина каста трябва да съдържа само коване, рязане и сечене и междувременно да сготвят един боб на огън и нещо различно за вечеря. При това за време. Иначе няма да гледаме качествени хора, които са напълно наясно къде точно влизат

# 507
  • Вестерос
Гуспата е първи дуелист

# 508
  • София

епизод 35 (13.10.2022)

# 509
ГНуспата сега ще се прояви,като голям "мъж" и ще дръпне Влад .Както в сезон 1 избра един 💅🏼

Общи условия

Активация на акаунт