💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 7 (09.10 - 16.10)

• 115 952
  • 2 943
  •   1
Отговори
# 405
Трябваше да съсипят Ралица с това рамо да пробва 100 пъти...

# 406
Отново разногласия накрая при сините, не могат да действат под напрежение и това е. Ами опасна си е тази кула от хора…

# 407
  • Където морето целува небето...
Мноого лъскат името на Алекса, много. И сега ще му направят успешна седмица с победи във всички битки. Към финала с пълна пАра! (повръщащо човече)

# 408
Ох, къде изгубиха Касим, че се тревожа за него?

# 409
Много искам Жени и сие на реката, а червените в момента са на позицията на Супергероите - събрани от кол и въже, заслужават поне стопанство.
Жорето е топ но трасето, а плуването му е красота.

# 410
Изгонихте Пух ,сега ще търсите кой да ви подпира отдолу.Smiley

# 411
Мноого лъскат името на Алекса, много. И сега ще му направят успешна седмица с победи във всички битки. Към финала с пълна пАра! (повръщащо човече)

Защо ли?Всеки сам може да си отговори .Не са ни нужни ни спойлери ни нищо .Само като гледаш и ти става ясно .

# 412
  • София
Играта е хубава, но е опасна.
И друго. С некадърието си, продукцията съсипва всичко хубаво.
Няма правила ; няма нищо
Всеки си прави каквото си поиска и безочливо се бутат определени отбори и коалиции

# 413
Дано Сините да идат най-накрая на Резиденция ,заслужават го .

# 414
В този сезон май са събрани предимно прости и/или нагли участници. Дразнещият сърбин, който го играе и мутряга, ще е перфектният победител.

# 415
Ха ха как се  държеше за косата на Ралица на кулата малката.

# 416
Еми не е честно това.

Цялата игра е пълна пародия - чупят се гребла, на място се променят правилата и то за един така, за друг онака...
А онова с пирамидата е супер опасно.
И накрая пъзелът - аз го погледнах и ми се струва, че при тези условия и от тези хора ще е супер голямо изпитание...

# 417
Еми не е честно това.

Цялата игра е пълна пародия - чупят се гребла, на място се променят правилата и то за един така, за друг онака...
А онова с пирамидата е супер опасно.
И накрая пъзелът - аз го погледнах и ми се струва, че при тези условия и от тези хора ще е супер голямо изпитание...
Как казаха, че се казва пъзелът?

# 418
Гледам ги трите племена и си мисля ,че не желая нито едно от трите да отиде на резиденцията.Толкова са дразнещи  и противни повечето ,че заслужават само на реката да висят Sweat Smile

# 419
С тая игра удариха дъното. Пародия на пародиите. Тотално излагане.
Димо си измисля правила в реално време.

Общи условия

Активация на акаунт