💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 7 (09.10 - 16.10)

• 115 806
  • 2 943
  •   1
Отговори
# 1 005
На тая жена само Фифо и е в устата...Грам съжаление не усетих как е пратила Валери на елиминация

# 1 006
Еми мини ти 3 пъти по арената бе Джаф!

# 1 007
Мирела реве, Джафа не трепва. Хак им. И пак плюе Фифо. Обсесия е това

# 1 008
А във втори сезон как не им стана зле на червените на резиденцията през всичките седмици, прекарани там? На алекса още на първия ден му е лошп, завалийката…

Не виждам защо е този хейт към Алекса. Съвсем прав си е, той все пак е професионален спортист и отбира от диета и метаболизъм. У съвсем нормално се е усетил какво се случва след преяждане с тези не чак до там полезни храни.

# 1 009
  • Варна
Джеферович на коментарите ли се дразни, или на това, че нещо сметките не излязоха? Също така се чудя на Ралица и Михаела как ходят зад нея след това, което се случи миналата седмица?

# 1 010
  • Брюксел / София
Ооо, Джаба се сравни с фифо! Какво мъже и жени, тя е свръх Simple Smile
Страшно досадна жена! Прав е фифо!

# 1 011
Добре де, Джафка какво се дразни сега на Фифо?! Той даже не се заяжда нещо, просто мисли как ще станат нещата с човек по-малко и тая е веднага - той смята, че е само той, няма жени и ние не можем в очите му. Нищо подобно не е казал.

# 1 012
Чудя се Джафката кого ще изкара виновен за тази ситуация (номинацията, отпадането на Валери, отслабването на племето)?

Е как кого - Фифо, разбира се. Smiling Imp

# 1 013
Дожаля ми за Мирелка Simple Smile А тоя српския комик направо изби рибата. Още повече ми опротивя.

# 1 014
Това на Димо с подсказката за посоката на пъзела докато минава покрай Алекса беше много долно.

# 1 015
Алекса е доста ретро. Човек от едно друго време. Той наистина си вярваше, че им прави добро като им говореше така. Така ги разбира нещата.
Илиян е обратното. Модерен млад, светски човек. Той не обича да слуша нравоучения.
Приемам ги и двамата. Нито един от тях не ме дразни.
Аз мисля,че такива като Алекса са много необходими на един народ.А такива като Илиян-хитреци и манипулатори са нужни само за себе си.
Ех,да имахме повече такива мъже като Алекса...Държавата ни щеше да бъде друга.

# 1 016
Силната и достойната май ще придърпа пак Михаела

# 1 017
  • София
Типична Bully проява от Алекса. Не разбирам как след такава победа си готов да се караш на останалите и да критикуваш. Да, очевидно искаше да покаже колко е изстрадал, но той САМ си искаше капитанството.
Дано спре с тези прояви, че съвсем хората ще спрат да го харесват.
За мен е забавен образ, но тотално разочарова с такива коментари.
Че и ги предизвиква: кой иска да е капитан, кой, кой??? Сякаш само елиминации ще има от тук нататък и лъже първокласници, защото той не е успял да си контролира приема на храна.

Забележи как дори отпадането на Валери използваха като plot device за спора между Жени и Филип. 😂 Мен много ме забавлява този едит. 🤭

# 1 018
  • До сърцето...
Каквото и да каже Фифо, все дразни дружинната Mr. Green нема угодия!

# 1 019
Валери и Мирела да не са били гаджета още отвън? И затова Джаферович, която се познава с Мария Гроздева, по тази причина да е взела под крилото си Валерко и приятелката му?!

Или просто Мирела е влюбена до ушите.

Общи условия

Активация на акаунт