💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 7 (09.10 - 16.10)

• 115 796
  • 2 943
  •   1
Отговори
# 1 050
Смятам, че хората тук не бяха прави за това, че Валери е връзкар. Жалкото e, че никой няма да си признае. Грозни думи имаше по негов адрес, а той беше супер състезател...
Не, не беше. Физически, да. Но беше човек без мнение, без позиция. Тръгна по акъла на една злобна жена. Не зае никога твърда позиция, все хък, мък
Състезател.

# 1 051
Сега поне племената са равностойни по мъжка сила.
Непобедими - Гената и Георги
Безстрашните - Лефтеров и Филип
Супергероите - Цецо, Касим и Илиан
Дааа, става интересно.
Гого не го ли броиш към мъжете?
Кой беше този? Аааа, онова лапе1,48 см джуджето нинжа ли, за него ли става въпрос? Че къв мъж е? Вися 15 минути на един кол и всички деца от женски пол взеха да припадат пред телевизорите.

# 1 052
Аааа, аз предвидих да отпаднат Цветан и Касим, но не по този начин, моля ви сА! А колко пъти треперех да не се пребие някой....дано на Цветан му няма нищо, дано!
Иначе за дружинната - обещах да не се паля, на себе си обещах. И няма да си наруша обещанието. Обаче, това ....нещо, ще остане в класацията за най-мразени и хейтени участници евър. Колкото и да има монтаж, реплики и дуплики, които са подставени, не може да се скрие езикът на тялото и изражението на лицето. Тази жена органически не понася Филип, дори с това, че го има и диша я дразни, каквото и да каже, каквото и да направи, тя го интерпретира като някакви нейни обсесии, които внушава и на останалите, такова обсесивно поведение не помня да е имало в риалити, поправете ме, ако греша. По едно време ми стана жал за нея, след тази вечер съм на мнение, че си заслужава всичко, което се пише и говори за нея. Жалка жена, може да има всичко, но това всичко не е достатъчно понякога. Пфффф!

Тази дори пъпка да и излезе някъде пак Фифо ще е виновен за злата и участ...
Цецо за жалост може да се окаже първият напуснал заради контузия, а Касим пък ще вземе да си тръгне доброволно обиден от отношението на класния по физическо.

# 1 053
Дааа, става интересно.
Кой беше този? Аааа, онова лапе1,48 см джуджето нинжа ли, за него ли става въпрос? Че къв мъж е? Вися 15 минути на един кол и всички деца от женски пол взеха да припадат пред телевизорите.
Пуу какви думи. Как ти се отрониха от устата.
Гого е сууупер

# 1 054
  • Другата България
Валери трябва да е доволен, че на толкова ранен етап излиза от играта.
Ако беше останал, тази жена щеше да го оплете още повече в мрежите си, естествено, с негово съгласие и участие. Така сега ще отнесе по-малко хейт.
А тя ако продължава така, до края на формата ще трябва да не се показва сред хора, хейтът е брутален, дори на мен ми е в повече.

Значи има голям шанс наистина другата седмица да има промяна в състава, ако наистина отпаднат двама до края на тази.

# 1 055
Голямо шашкане, голямо нещо, че Супергероите са с двама повече и имат 5 мъже. А то Касим и Цецо само спъват отбора...

Зори днес много ми се издигна в очите. Може да не е много умна и да има по детски изказвания, но е силен играч и има голяма воля за победа.

# 1 056
  • SF
Много харесвах Валери. Доста талантлив и способен младеж с приятно чувство за хумор и много красиви очи. Жалко, че продукцията не си го нарочи за победител....

# 1 057
Валери си беше интересен участник, но имах чувството, че не искаше да спечели тази игра. Даже май каза “най-после“, когато Зори нареди пъзела. Той просто хакаше насам натам парчета по дъската и беше приел, че си тръгва.
А Алекса менторсваше излишно. Просто трябваше да убеди останалите да не плюскат свинската. Но пък Илиян нямаше начин да не се изкаже тъпо. Той само това си може.

# 1 058
  • софия
Анди, дишай бе, човек. Чак се задавяш от ревност. Хахах.
 Джаф рЕзко пак се присети за женската коалиция. Така не съм се смяла от много време. То нейното не е стратегия, чиста страгедия стана. И сега ако и се вържат пак останалите мацки, значи всичко си заслужават.

# 1 059
Валерката ми беше от най-антипатичните играчи и го нахейтих здраво момчето, но трябва да си призная, че ми стана много тъпо като отпадна. Добър състезател тип "дразнител". Ще липсва много повече от разни симпатични безличници, ако трябва да съм откровен...

# 1 060
  • София
Не виждам защо се очаква от Ралица, Михаела и Мирела да не се съгласят с думите на Жени и да застанат на страната на Филип (в случая), който без да го интересува какво ще си помислят те, говори за бъдещето на племето, така сякаш то се състои само от двама играчи. Може би Ралица, Михаела, та дори и Мирела, оценяват собствените си възможности по-високо от това. Имат право на самочувствие. Филип и неговата "социална игра" ще са основната причина женската коалиция да възкръсне от пепелта, ако това някога се случи. Може би на жените в племето постоянно им се налала да слушат подобни разпределения на ролите, нали се предполага, че продукцията ни показва само върха на айзберга, и затова им е толкова лесно да се съгласят с Жени.

# 1 061
  • До сърцето...
Че къв мъж е? Вися 15 минути на един кол и всички деца от женски пол взеха да припадат пред телевизорите.
Парадираш с това, че ти по-ставаш ли? Стилът ти заявява разни комплекси, дано не съм права.

Не виждам защо се очаква от Ралица, Михаела и Мирела да не се съгласят с думите на Жени и да застанат на страната на Филип (в случая), който без да го интересува какво ще си помислят те, говори за бъдещето на племето, така сякаш то се състои само от двама играчи.
Мисля, че Филип говореше така, защото мислеше как да защити жените (да не ги натоварва) и да поеме като мъж по-тежката част от игрите (въпреки заканите преди ден-два).
Но човек чува това, което иска. Аз поне така разбрах изказването му.

# 1 062
Дааа, става интересно.
Пуу какви думи. Как ти се отрониха от устата.
Гого е сууупер
Оф недей и ти че пак няма да мога да спя тази вечер. Утре май пак ще ходя до психиатъра да ми сменя хапчетата, че каквото и да ми изпише като прочета Гого-Фифо и спират да действат.
Утре само аз ли разбрах от промото, че Лефтеров си тръгва?

# 1 063
Алекса е доста ретро. Човек от едно друго време. Той наистина си вярваше, че им прави добро като им говореше така. Така ги разбира нещата.
Илиян е обратното. Модерен млад, светски човек. Той не обича да слуша нравоучения.
Приемам ги и двамата. Нито един от тях не ме дразни.

Нравоученията и мен не ме дразнят , имам явно някаква защита от глупости и автоматично изключва съзнанието Joy. Дървени философи да са живи и здрави не пречат, обаче държанието му към Касим и господарския тон, който използва спрямо него ми прикипява . И тъпото мълчание на всички наоколо също . Дори любимците ми Мани и Гого ме разочароват. Гого айде , - зодия риби , няма какво да очакваш , но като че ли дори подкрепя агресията на Алекса

# 1 064
Само да припомня- да си гей не те Определя като лош човек, да не си свръх играч не позволява на никой да те пита защо си с хавайска риза. Другото е обикновен фашизъм.
Не мисля, че така стоят нещата, но пък и не искам да се превръщам в защитник на Алекса, защото наистина не съм му фен. Струва ми се, че той идва от доста по-консервативна среда, не знам заради спорта или семейството му е такова... но той се държи с Касим като треньор с ученик или като по-голям брат. Скастря го, но без някаква идея да го тормози, а защото му се струва, че му е дълг.
Такива ми ти работи ми се въртят из главата...пък кой знае - може и да е гадина, която просто иска да тормози Касим. Но не ми се вярва - те гледат на Касим като на дете.

Да, Гого подкрепя Алекса. Съгласен е с това, което казва, симпатизира му, чувства го брат. Той, обаче, не изразява агресия. Не е такъв човек.

Общи условия

Активация на акаунт