💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 7 (09.10 - 16.10)

• 115 649
  • 2 943
  •   1
Отговори
# 1 200
  • София
И аз от тийм Алекса. Той просто рязко осъзна колко са напреднали в играта и че няма място за размотаване.  Единствените, които не го разбраха бяха Илиян и Касим, защо ли? Вижте реакцията на всички останали, да видяхте някой възмутен. Нарочно пуснах тази част още веднъж. Нищо лошо не виждам в държанието му този път. А за Касим кое е по добре, да се държат с него, като с малко дете или да го накарат да се замисли, че всъщност вече отдавна не е такова, а мъж. Не му правят услуга с това пазене и галене по кратунката. И изобщо не ставаше дума за буквализиране на това по колко пъти се преоблича. Кой разбрал,  разбрал. Даже и тук масово се възприема Касим, като тодлър. Ами, не е. Сега по някакъв начин е защитен, това е игра, телевизия. Ще дойде момент в реала в който ще трябва да порасте.

Не посмяха, защото кажат ли гък, им отива коалицията.

И точно намилането тип "ти са колко пъти се преоблече" е държание като с малко дете. Изобщо с всички се държи, все едно са непослушни малки деца, които нямат собствен акъл, и трябва да правят каквото на него му е щукнало, първо защото "(тате) знае най-добре", второ защото явно всички са длъжни да играят неговата игра за той да върви напред.

За който е ок да бъде поставян в тая позиция, ок, за мен не би било.

Последна редакция: ср, 12 окт 2022, 12:32 от Лъвица

# 1 201
С много от нещата, които Алекса каза снощи, съм съгласна, най-вече за храната. Не думите му бяха грешни, а подходът - като учител пред изплашени първолаци, като старшина пред стреснати новобранци. Оставаше само да размаха пръчката и да ги нашляпа по дупетата.
И аз вече съм в лагера на нехаресващите Джаферович. До снощи по-скоро ми беше безразлична, не ме е дразнила особено, смятах (и все още смятам), че добре се справя в игрите. Даже съм се чудила защо отнася чак толкова хейт. Но след снощното мърморене и суфлиране след всяка дума на Фифо буквално за минути стана един от най-неприятните за мен участници.

# 1 202
Ако трябва да съм честна не ми е особено мъчно за Валери.Така или иначе не ми допадаше особено.Да факт е ,че други преди него заслужаваха да си тръгнат ,но това е положението.Отделно страшно много се изложи на този пъзел,а имаше такава преднина.

# 1 203
  • София
Че не е елегантен или интелигентен подходът на Алекса, не е; ама борец, така е свикнал. За мен лично има значение мотивът му, който е успех на племето и победа, а не някакво мизерно удоволствие да мачка околните.

# 1 204
Валери не е от най-интелигентните, то стана ясно, и не от снощи. Каквото ,такова, иначе не е лошо момчето.

Обаче Мирела голям рев реве Open Mouth, ще се обезводни. Много емоционално това момиче. То ще кажеш края на света /Валери е дошъл.
 Изобщо на жълтите много им падна гарда , да не пратят Алекса да ги "мотивира "  Joy Ще застане по гащи с гегата и ще сложи всеки на място: "Мирела-стига рИва, има и други риби в морето"; "како Жени -свий малко перките и вземи да побягаш, да си хубава на финала", "Фифо и Чакалов - вий мъже ли сте или марули та да се давате на некви женки"
Сакън! Иде ли Алекса при жълтите, каката ти Женя ще го кара по цял ден да пее сръбски песни и ще има един ред сълзи, един ред сополи!

# 1 205

Сакън! Иде ли Алекса при жълтите, каката ти Женя ще го кара по цял ден да пее сръбски песни и ще има един ред сълзи, един ред сополи!

Поне ще спре да стреля по Фифо Grinning

# 1 206
Айде щото на Касим напрежението не му се отразява добре, Алекса да го гали с перце, да му подава мляко с какао и нежно да му шепне на ухо “стягай се”.
На другите да не би да им се отразява добре напрежението???
Всички са стресирани, вчера и тримата капитани бяха под голямо напрежение. Сините три седмици на реката бяха под напрежение, Жени също е под голямо напрежение. Само с Касим трябва да са внимателни.
Това не са детските игри на волята. Този човек отдавна трябва да има изградена здрава психика, още повече щом участва в такова предаване.

# 1 207
Не е казано да го гали с перце. Просто мисля, че всеки човек реагира по различен начин. Защо трябваше да спича играч, който в някакъв момент може да бъде полезен? Не виждам каква полза имаше като го унизи пред всички.

# 1 208
  • София
На Алекса му е все едно за племето, затова не може да се сравнява с треньор. Той си играе за личната победа и няма лошо в това. На него сега му светна, че можеше да отпадне, други обаче вече бяха на елиминации и знаят какво е. Алекса явно си е мислил, че влезе ли в играта, няма вече какво да го събори.

Неговата цел беше да дискредитира първо Илиян, а след това и Касим, той още преди няколко дни им каза, че те ще са номинираните. Дори не беше поставено под въпрос. Видя, че Мани и Фейгин поддават и сега ги надъхва да гласуват срещу Касим, а те да ударят Илиян.

Илиян е дразнещ, но е по-полезен от Цецо, така че за племето е по-добре Касим и Илиян да са на елиминация. Касим си е за вечна номинация дори и да се е справил добре в конкретна игра.

Дано Цецо е добре, че след това падане, което дадоха в промото, не изглеждаше така. Много е висок и тромав за повечето игри. Не е безопасно за него.

# 1 209
  • София
Не мисля, че отпадането на Валери е загуба за Евгения. Като един истински Лорд Сидиъс започна да обработва отново Михаела и Ралица. А те кимат с глава послушно. Всичко е точно Grinning Отново Фифо ще е на пангара. Накрая наистина само жени ще останат от Безстрашните.
Нещата и за другия кукловод добре се развиват - маестро Генчо. Зори и Мира отстреляха няколко човека, махнаха Веси и тръгват нагоре. Да видим дали ще излезнат сметките.

# 1 210
  • Пловдив
Живяла съм 17 години с активен спортист, борец, също и треньор стана междувременно . Не мога да кажа, че така се държат спортистите, в частност пък точно борците. Харесвам мъжкари, не харесвам модерния феминизъм, но Поведението на Алекса не беше правилно, беше с цел да притисне ,изложи и най-вече унизи друг,  по-слаб човек. Никой няма право да се държи по този начин, дори и началник в работата да е, камо ли партньор в реалити. Да, може да не се е сетил Касим да помага  в кухнята, но тогава го дърпаш настрана и му даваш тези съвети лично, без публика. По начина, по който беше направено, целта беше публично унижение. Съжалявам  ,това ,че е спортист не променя нещата ,нито ги оправдава. Обикновено е мъжко на пазиш слабите и беззащитните. Да риташ паднали хора е недостойно.

# 1 211
За Михаела пък какво да кажа? Да влезеш с такава визитка, а да бъдеш запомнен единствено като един от пуделите на Женя. Head Band

# 1 212
Аз да си призная като върл фен на Гогича, след това на Фифо, искам да пратят Гогича на Елиминация заедно с Касим. Искам да видя Гогича в действие. Че освен за племето да се раздава на макс и да им готви и сервира, друго не дават от него. А тази седмица искам Фифи да си седи на задника, за да си почине.
Липсва ми Чакалчето. Много позитивен човек и имаше още какво да покаже, за Валери хич не ме е яд. Добре се справи, но на 2рия етаж като няма никой, няма работа в Игрите. Лефтеров се изгуби някъде на тея лайфове. Явно му е светнала лампичката.

# 1 213
Не одобрявам поведението на Алекса, но дайте да си го кажем. Касим за нищо не става. Не минава по трасета, не мъкне, не влачи. Един път го пуснаха и даде фира. Седи накрая на игрите и чака пъзела. А и там е зле, но  пък има огромното самочувствие че е факир и че едва ли не той решава изхода на битката. А всъщност пъзела в по голямата част го реди този с него. Еми и аз не бих го щадила. Ден, два, три може и да замълча, но после ще со кажа както си е.

# 1 214

Като човек,който е бил болен от анорексия,мога да ти кажа че връзката с храната и нейното приготвяне е много особена - при мен лично готвенето е неприятно,навява ми асоциации с болестта и буди кофти емоции.

В този ред на мисли,ако Касим не се върти около печката в моите очи е разбираемо,пък и не сме в кулинарно предаване,все ще намери какво да яде,ако е гладен,при толкова храна едва ли седи и чака Гого да я прави специално.

Харесвам Гого като физика и сила,ама един път не си каза твърдо мнението по спорни въпроси,или мълчи или приглася на Алекса, това му носи минус в моя тефтер (не заради самия сърбин,и друг да беше пак така щях да мисля).

като човек, който има хранително разсстройство мога да ти кажа, че разбирам, но това не е място за лигавщини. какво значи неприятно? и на мен много неща са ми неприятни, но се налага. а и никой не го кара да готви, може съвсем спокойно да помага с друго. очевидно не му е неприятна храната, я как сладко си хапва. едва ли ще припадне, ако обели един морков или направи заготовките, например. може да се помогне по много начини, ако имаш желание. това важи за всички, вкл. за уж безпомощните девойки и за нападателния алекса. последният и мен ме дразни, твърде насериозно се е взел, но пък усеща доста неща.
между другото илиян не е помагал на гого в кухнята, а го следеше по съвсем други причини.

Общи условия

Активация на акаунт