💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 7 (09.10 - 16.10)

• 115 716
  • 2 943
  •   1
Отговори
# 1 485
Ако Гого започне да тренира хора в София, макар да знам, че само оттук желаещите няма да мога да се наредя, с абсолютно удоволствие бих тренирала при него. Много ми харесва начина, по който насърчава и помага на абсолютно всички без за момент да демонстрира превъзходство, а с искрено насърчение...За момента неговото отношение към съотборниците му в отбора ми е абсолютен топ.

# 1 486
  • София
Супер бяха Фифо, Гого, Мани, Алекса, Пандичката... Кого пропускам?

Генчо ми е трогателен как пламенно окуражава своите, макар и да са последни, и да не се справят много добре.

Мирела много оригинално се качи на стълбата.

# 1 487
Безстрашните :падат,стават,катерят се
Евгения 🧍🏻‍♀️

# 1 488
Признавам си, че не симпатизирам изобщо на Алекса, но не мога да отрека, че от видяното до момента е много добре физически подготвен и се нарежда до Гого и Фифо.

Ама той все пак е професионалист и то в комплексен спорт (не в нещо изискващо само крака като Фейгин например). Какво друго очаквате?  Освен това е ниска категория (лекичък) и това му дава много добро съотношение сила/тегло.

100% същото важи и за Елица.

Последна редакция: чт, 13 окт 2022, 09:58 от Черна станция

# 1 489
  • Другата България
Най-безполезната жена е Звезда.
Освен, че е някакво брутално мрънкало, е и гОла вОда на терена.
На едно ниво са ми с Евгения.

# 1 490
  • София
Започна битката и какво виждат красивите ми очи - Цецо, Виктория, Касим и Джаферович отново си паднали на късмета /Цецо този път и буквално/ да правят каквото умеят най-добре - да гледат отстрани и да врякат. Не ми стана ясно Алекса защо не се включи в играта в началото, Цецо защо чак сега се събуди и реши да се доказва и показва на Виктория колко го бива? То пък за зла беда и на въжето го няма никакъв.
Браво на дамите на торнадото, блестящи бяха! Въпреки че според Димо само Елица е най-най. Дразнят ме и двамата с Ралица как мед им капе от устите като заговорят за Алекса и гадже. За никой друг няма толкова суперлативи и дитирамби.

Последна редакция: ср, 12 окт 2022, 23:18 от Reinа

# 1 491
  • Буркина Фасо
Най-безполезната жена е Звезда.
Освен, че е някакво брутално мрънкало, е и гОла вОда на терена.
На едно ниво са ми с Евгения.
все още не си видяла възможностите на Джафи в таз игра.Smiley

# 1 492
Джафа ще изкриви лостът на торнадото, ако се качи да го минава 😃

# 1 493
Джаферович да не си мисли, че е част от продукцията?
Ми и тя само наблюдава кво се върши на терена.
Поне една камера да ѝ дадат да снима, че да има файда от нея.

# 1 494
  • SF
В крачка им измислиха от къде да се върнат Червените. Не бяха много сигурни.

# 1 495
  • Варна
Ако Гого започне да тренира хора в София, макар да знам, че само оттук желаещите няма да мога да се наредя, с абсолютно удоволствие бих тренирала при него. Много ми харесва начина, по който насърчава и помага на абсолютно всички без за момент да демонстрира превъзходство, а с искрено насърчение...За момента неговото отношение към съотборниците му в отбора ми е абсолютен топ.
Недей така, че София ще се пренасели още повече!

# 1 496
Касим само да има късмет да оплеска пъзела😤

# 1 497
  • SF
Оххх, не знам за кои да съм - за Жълтите или за Червените...

# 1 498
Някои са царе да викат отстрани "Браво"...всеки път! На всяка игра...
Дано това не ги...унижава...

# 1 499
  • софия
Прекрасни момичета, прекрасни! Джаф ше направи хемороиди от седене да чака пъзела. Страгедията и работи на макс.

Общи условия

Активация на акаунт