💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 7 (09.10 - 16.10)

• 115 691
  • 2 943
  •   2
Отговори
# 1 545
  • софия
Ето това е феминизъм, сила, издръжливост, равенство. Не отстъпиха момичетата на мъжете в тази игра, даже напротив. Голям поклон на всички. А онуй, дет цял сезон ни надува главите с гръмки слова що е то феминизъм и има ли почва у нас си седя кротко в изчакване да се свърши черната работа. Ей, напълниха ми душата и сърцето всички мацки. Просто прекрасни!

# 1 546
Много ще се учудя, ако Елица и Звезда успеят преди Жълтите.

# 1 547
  • Другата България
Звезди просто е тотал щета, тотал щета.
За пореден път ще кажа - когато и да си тръгне, все ще е късно.
Дано да е в петък.
Заложих на Касим и Цветан, но ако е Зори, ще съм супер доволна.

# 1 548
  • София
Абе как ще сложат Звезделина на пъзела, тези са луди! Изгубиха спечелена игра.

# 1 549
Аз при такива моменти с пандичките 🤮🤢🤮🤢

# 1 550
  • София
Не разбрах проблема на Виктория с класирането на племената? "Виждате ли ги? Това [сочи към знамето на "Безстрашните"] трябва да остане тук!" Не видях нищо кой знае какво в реакцията на "Безстрашните" при нареждането на пъзела.

# 1 551
Браво на всички, които минаха торнадото, особено на дамите. Предвид миналата година колко проблеми имаше с халките, тук направо ги отвяха.
Виктория е поредният човек от сините, след Алекс и Гого, който реди основно пъзела , отколкото Касим да го прави, а той трябва да е водещият на този пост.

# 1 552
Значи, тези Червените, ако и тази седмица не номинират Звезда, ще ги призная за топ идиотите на всички сезони!

# 1 553
  • Дубай
Харесвам Алекса,но има достойни български участници, които трябва да спечелят

Браво на всички дами за преминаването на торнадоро

# 1 554
Червените изобщо някога спасявали ли са се в сряда? В четвъртък все гледаме Супергерои vs Безстрашни.

# 1 555
  • София
Не знам ама Чакала и Вал много липсват на жълтите. Не виждам как утре ще се спасят. Печелят второ място заради груби грешки на Непобедимите.

# 1 556
  • Варна
Много ми забиваше сайта тази вечер.
Голям късмет изкараха сините, че половината пъзел беше нареден.Иначе жълтите щяха да ги настигнат бързо. Касим пак беше бавен
Много ми харесаха червените как си местеха куба за разлика от жълтите.
Масата за нареждане на пъзела беше много висока, Елица едва стигаше до средата на масата.

# 1 557
Не харесвам Елица,но евала справи се страхотно  може би най -добре от жените .Зорница по-добре да мълчи

# 1 558
Утре сините няма да могат да откъртят Жени 🤣🤣

# 1 559
Утре ще е много леща, тази игра ми е много любима от миналата година. Не виждам обаче сините да я вземат, разликите в ръста и това напрежение според мен ще им прекъснат серията и е време Касим да си ходи...

Общи условия

Активация на акаунт