💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 7 (09.10 - 16.10)

• 115 584
  • 2 943
  •   1
Отговори
# 1 635
Женя да не е абонирана само за пъзели? Поредна игра седи и чака. Голяма схемаджийка.
Исках да я видя на Торнадото.
Аз и на куба исках да я видя. Да я видим как се премята. Ама няма. С ръце на кръста, стои и чака.
Нищо довечера ще е във вихъра си
Две момиченца с общо тегло 50-60 килограма ще се мъчат да я дърпат. Тук ще трябва влекач или танк за да поклатят
Колко грубо се обърна към Михаела снощи, докато обсъждаха стратегията на играта. Михаела нещо предлагаше, Женя я отряза, Михаела млъкна. После Михаела чудеса от храброст на арената, Женя - в поза надзирател в затвор следи играта отдалече. Точно типаж тормозителка в училище.
Никакъв шанс няма да допада на човек като Михаела. Предполагам, че не я трае и в един момент ще го демонстрира явно.

Цитат
Просто този сезон Фифо и особено Гого просто вдигнаха летвата в небесата , за това и отличните други спортисти не могат така да блеснат. Такава компилация от способни хора не съм виждала в нито един сезон ни на игри, ни на ферма ни на сървайвър , за това ми е някак пошло когато се размахват коментари като некадърник , трътла и прочие.
И аз се дразня, че махленските спорове ни лишават от възможността повече време да се радваме на тези виртуози, ама няма начин. Smile

Последна редакция: чт, 13 окт 2022, 10:29 от Гарганела

# 1 636
Стана ми жал снощи за Елица как стоеше с разперени изранени ръце и обясняваше, че няма кожа по краката... Излиза, че се забавлявам от страданието на някого. Не я харесвам, но се надявам удовлетворението и от постигнатото и показаното да е по-голямо от болката. Жените бяха смайващи снощи. Джафер ханъм единствена висеше като праните гащи на Мирела, но самотна.

Последна редакция: чт, 13 окт 2022, 10:43 от victoria vassileva

# 1 637
  • Варна
Мисля, че Джаферович още от самото начало е поставена в позицията на пъзелист от жълтото племе. Тя сподели, че е решавала пъзели с децата и се е поупражнявала преди влизането в предаването и оттам насетне другите започнаха да я поставят на тази позиция. Не е като да е заявила желание да е перманентно на тази позиция. Валери го видяхме на пъзелите, предполагам по същия начин ще се справи и Мирела. За другите можем само да гадаем за момента. Иска ми се да се завъртят и да видя и Ралица, Михаела на пъзелите. Предполагам на другите играчи не им се рискува , нали имат човек който горе- долу се справя. Simple Smile

Довечера очаквам неприятни травми и по Виктория, и по Джаферович. Предните години мъжете доста ожулени бяха след такова дърпане- направо паднала кожа. Все пак смятам, че Жени ще издържи по- дълго в сравнение с Виктория. Simple Smile

# 1 638
гледах много внимателно и касим не се справи. та той почти не реди, къде го видяхте да нарежда пъзела. подаваше парчета на виктория и стоеше основно. гледайте го отново. плюс това вики въобще не крещя на пъзела, реално веднъж я чух да го активизира. без нея и предимството той нямаше въобще да се справи. 

# 1 639
Тя Жени даже мисля, че миналата седмица направи един синхрон, в който се оплака, че пак я слагат на пъзел без да я питат, а тя не била влязла с профила пъзелист, искала да играе. Ама пък и като цялото племе ти каже, че тая отговорност е твоя и никой друг не ще, кво да го прави и тя. Като цяло според мен довечера ще е доста полезна закотвена за тоя стълб, сините нямат толкова силови играчи тъй или иначе.

# 1 640
  • SF
Жени е по-здрава от Виктория, а и Жени ще я дърпат Мани, Фейгин, не  виждам дали и Касим не се е наредил за дърпането.
Някак си личи на Виктория, че е състезател в отбор. В директните битки никаква я няма. Мощна е, но е свикнала да има подкрепа от други играчи.

# 1 641
Със всичко съм съгласна. Само ще направя една вметка. Гого в ИГ на стори  коментираше реално кой как се справи на онази въртележка и каза, че Елица била паднала и е почнала отначало, но това ни беше спестени от режисьорския екип.

# 1 642

И за финал, другото което ми направи впечатление е, че Гого е сърцето и душата на този отбор. Как окуражаваше Илиян само. И думите му към Цецо, все едно наистина му е брат в беда (горе на въжето). Не видях в нито един друг член на това племе такава емпатия като тази на Гого.
Наистина ще е скандално ако този човек не е финалист!!!
Какви едити, какви пет лева. Никога няма да го прецака продукцията, никога. Сам той може да се прецака с някое забиване на пъзел, както стори Валери в предния епизод.
По-добър и чист човек за 4 сезона аз не съм виждал. Мъж - слънце!
Ако той победи, това ще е най-голямата възможна реклама за Игри на волята. Повтарям се не знам за кой път, но това е истината.

Напълни ми душата 😍😍😍

Само да вметна очите но Алекса не са в Елица, а само в Гого 🤣🤣🤣 Толкова да го обича 🤣 Все да му изчисти брадата, да седне до него, да го дебне да не му е лошо🤣 Братска любов high level 😍

А бонбона как сладко спи на дивана 😍 И си проверява пулса насън 🤣🤣🤣

# 1 643
Със всичко съм съгласна. Само ще направя една вметка. Гого в ИГ на стори  коментираше реално кой как се справи на онази въртележка и каза, че Елица била паднала и е почнала отначало, но това ни беше спестени от режисьорския екип.
Каза Ралица падна. От куба.

# 1 644
Пъзел в тандем се реди много по-лесно и бързо, отколкото самостоятелно, но трябва строго разпределение на задачите - основният пъзелист реди, другият му сортира и асистира, без да се бута много-много в реденето. Това,  което виждаме основно при пъзел тандемите този сезон, е двете страни да редят един през друг и като цяло само да си се пречкат. Сините опитаха правилната постановка с Касим в началото, но там не се получи, защото Касимката не става за основен пъзелист. А това, което направиха сините снощи - спичащият Касим с нервачката Вики на пъзел - беше пълно тактическо безумие, само предимството ги покри. При тях най-добрият тандем според мен ще е Гого + Фейгин. Касим да си ходи този дупка. Толкова безполезен играч не е имало в ИВ. Манка от предния сезон поне имаше разни вторични качества, които развиваха действието, а този тук е пълна дупка. Ако поне двама от Касим, Илиян и Звезди не си идат тази седмица, ще е голям резил за Продукцията.

# 1 645
Колкото и дразнеща да е Елица и това дразнене нямаше да го има ако любимия и Алекса не беше в играта , за мен тя е топ фаворит за победител! Досега е нямало жена победител в ИВ и очаквах,че този сезон най-накрая това ще се случи и моят победител е именно Елица не само,че е най-комплексна от жените в червения отбор , но е и най-комплексна от всички жени в този сезон да не споменаваме,че е и много по-добра от много от мъжете !!! Жалко, държанието и определено я проваля 🤷♀
Това си мислех и аз- Елица без Алонсио, би била чудесен състезател за формата. Но страшно много загуби и продължава да губи заради него и покрай него, някакси сякаш се е дръпнала на втори план, да не го засенчва, а той  блести с отразена светлина. Мъчи се да се наложи в племето си, но поне засега, по-скоро прилича на пастор пред кротка енория...Не се мотивират еднакво всички- някои се стимулират с критика, други - с похвала, трети не обичат да бъдат изобщо побутвани...Спортната психология и изобщо - Психологията не се учи при спортни тренировки в сръбска зала.
Гого за мен е истинският мотиватор, но грешката му е, че оставя Алекса да доминира, а трябва да си партнират в лидерството - единият да мотивира, другият да подкрепя със съвети...

# 1 646
  • SF
Илиян се справя с постовете си. Кога ги е забавил или не си е свършил работата?
Когато дърпаха дънера, пусна на Чакалов, но вече беше достатъчно протрит в ребрата. Тогава много хора изгубиха от опонентите си, включително и той. Но освен тази загуба, някакво друго забавяне или липса на шанс, не се сещам.

# 1 647
 Aaliyah13, някои сме на работа. Сега какво да обяснявам защо гледам, като че ли очаквам пролет да пукне след тази снимка на Гого? Малко жалост да има, малко емпатия от съфорумките...

# 1 648
# 1 649
  • SF
Не се мотивират еднакво всички- някои се стимулират с критика, други - с похвала, трети не обичат да бъдат изобщо побутвани...Спортната психология и изобщо - Психологията не се учи при спортни тренировки в сръбска зала.
Гого за мен е истинският мотиватор, но грешката му е, че оставя Алекса да доминира, а трябва да си партнират в лидерството - единият да мотивира, другият да подкрепя със съвети...

Тези момчета и момичета там да не са завършили психология и не са работили години с клиенти, за да знаят и да се съобразяват кое как се прави по учебник.
Тази седмица Алекса е капитан и отборните играчи слушат наставленията му. И са му благодарни, че ги е обединил и повел. И да тръгне да спори някой, - 6 пореди победи, от реката на резиденцията, айде чао!

Нали такива капитани си търсят - действащи, работещи, обединяващи. Заслушай се в аргументите на всички играчи от всички племена, когато дадват гласовете си за капитани.
След още 1-2 сезона в общо племе, Алекса и Гого могат и да разпредлят ролите си така, както ти ги виждаш и препоръчваш. За момента липса на опит в повеждането и обединяването на групи, просто си уважават капитанството.
Иначе, да - различни темпераменти са, но е трудно да се определи кой за кого е по-полезен.
Когото и да попиташ от Сините, няма да ти кажат, че седмицата под капитанството на Алекса е пропиляна седмица. Доволни са от избора си на капитан.

Общи условия

Активация на акаунт