💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 7 (09.10 - 16.10)

• 115 535
  • 2 943
  •   1
Отговори
# 1 695
  • София
Филип реши един пъзел, когато спечели битката за влизане във формата. Когато бяха пуснати всички Резерви на терен. Той поведе още от самото начало, но и на финала не срещна кой знае какви затруднения, защото си спечели все така убедително, както бе повел след плуването и копаенето.
След това не е решавал пъзел.

Просто Жени и Лефтеров нямат грешка като тандем и е логично да се залага на тях.

# 1 696
  • София
Скрит текст:
Лъвът дебне и е готов да скочи на чинията на Цецо 🤣

Ех, че ми е симпатичен този Алекса бе🤣
Малко тираничен ми идва 🤣, но понякога си трябва твърда ръка и шамар за отскок 🤣🤣🤣 Имам чувството, че всички освен Гого са нащрек, че във всеки един момент може да ги набие 🤣 
Малко е стресираща тази обстановка, но те наистина много са се отпуснали.
И все пак снощи след битката диктатора отпусна малко въжето и от гладиатор стана шеф Месар🤣🤣🤣

[/b]

По-скоро, след като нарече продуктите на спонсора боклуци, го наденаха в негова престилка да чисти зацапания имидж.

А проблемът на Алекса не е напременно в идеите, които казва, а в начина, по когото се опитва да ги прокарва, и в мотивите, които изобщо не са благородни и за общото благо - все пак победите бутат него напред, не че е примрял за отбора. Поведението му е на селски бек с аспирации да стане мутра като порасне, а емоционалните му изблици обикновено са водени от собствените му гафове - страх, че Илиан ще го изобличи за надядения хляб, страх като видя как капитанството се оказа нож с две остриета, страх, че за малко щеше да изгърми... Но сините са си с овчо поведение, и лесно му се връзват, с малки изключения. Подбраха му перфектния отбор, както жълтите пасват идеално на Женя. Но тя дори в тази чудна конфигурация не можа да си изиграе правилно картите, и се надявам Алекса също да върви към провал на сметките.

# 1 697
Алекса и неговия първи приятел --> морето... 😁😜
Преднината му пред Валери бе стабилна след дърпането на варела, а пред Зорница цяла вечност, НО борец във вода <-> тюлен на пясъка.

Между другоото и на двамата плуването е трагедия... отворени крака, мятам главата наляво, надясно....

# 1 698
Според мен в тези игри е важно бързото плуване, а не правилното. И Неделчо май нямаше техника, но беше доста бърз.

# 1 699
"Мирослава, която много не се разбра каква й е целта (да прави напук на Генчо ли) когато пречеше на пъзела в една от игрите".

Моето мнение е, че наистина не успя да се справи /дали поради трудността на задачата или стреса/, а после в разговора използва липсата на хъс като оправдание. Нещо като "Гроздето е кисело!".  А другите госпожици прегърнаха с ентусиазъм идеята за умисъл и снежната топка започна да се търкаля и да нараства.

# 1 700
  • Буркина Фасо
Скрит текст:
Алекса и неговия първи приятел --> морето... 😁😜
Преднината му пред Валери бе стабилна след дърпането на варела, а пред Зорница цяла вечност, НО борец във вода <-> тюлен на пясъка.

Между другоото и на двамата плуването е трагедия... отворени крака, мятам главата наляво, надясно....

трудно ли ти е да слагаш в "скрит текст" тези чаршафи ?

# 1 701
Според мен най-комплексни при мъжете:
 1. Гого = Фифо(като Фифо е по-добър плувец и  с по-голяма физ.сила , а Гого е по- добър на изометрия,баланс ,гъвкавост и може би бързина) и двамата са не толкова добри на точност.
 2. Валери ( искаше ми се да го видя в двубой с Фифо.)
 3. Жорката ( най- добрия плувец и в другото не се дава)
 4. Лефтеров ( но ми е много  скучен)
 5. Гената и Алекса( там са ми на кантар)
 6.Чакалчето ( жалко ,че не успя на макс да си изживее мечтата.)
 7. Гайтанов ( искаше ми се повече да видя от него, на пръв поглед беше интересен играч )
 8. Останалите ...като на дъното е Касим ( той е  в грешно предаване ,според мен )
 А при жените :
 1. Михаела
 2. Зорница
 3. Мани
 4. Елица
 5. Фейгин
 6. Мирослава = Мирела
 7. Останалите ,като на дъното ми е Звезда ( това е без отпадналите ,защото там дъното си го деляха Елина и Кака Веси )
  Но това е според мен само за спортни комплексни качества, ако е за риалити "звезди" класацията е различна и Куков и кака Веси там  щяха  да са в много предни позиции .😁😁😁

Последна редакция: чт, 13 окт 2022, 15:27 от Joy 05

# 1 702
"Мирослава, която много не се разбра каква й е целта (да прави напук на Генчо ли) когато пречеше на пъзела в една от игрите".

Моето мнение е, че наистина не успя да се справи /дали поради трудността на задачата или стреса/, а после в разговора използва липсата на хъс като оправдание. Нещо като "Гроздето е кисело!".  А другите госпожици прегърнаха с ентусиазъм идеята за умисъл и снежната топка започна да се търкаля и да нараства.

Може, но не беше ли точно тя, която от нищото изтърси, че не й пукало кой ще спечели битката предния фен? Смисъл, говореха си за нещо съвсем различно преди това.

# 1 703

Stasiva,
Имах предвид да се минат едно след друго упражненията без почивка. Куб+въже/стълба/тръба+Торнадо.
Само Фифо и Лефтера. Не че Гого нямаше да се справи, просто сините имаха по-умна тактика и винаги слагаха по-свеж човек за торнадото. Повече мисъл => победа.

Ако не бъркам Мани и Гого минаха торнадо+куб+въже/стълба/тръба, не се ли брои?

# 1 704
Сигурно ще изляза най-големия фен на Алекса, което не е вярно, обаче: Това е едно шоу все пак. Като се гледа по-повърхностно е забавно и комично. И ревовете на Елица и Мирела, и мрънкането на Звезда и командоренето на Алекса.
Тук човека едва ли не Путин го изкараха - диктатор, агресор.
А той просто се вживял в ролята на капитан или такъв сценарий са му връчили. Надали всички сини са толкова малоумни и беззащитни, че ще мълчат и никой нищо няма да му каже като прекали. Аз при тях виждам доста сплотеност и добри взаимоотношения извън игрите. По-скоро при червените има доста отровна атмосфера, а при жълтите направо е върха, понеже всичко е прикрито, обаче избива грозно в някои моменти.

# 1 705
  • Пловдив
Оххх  фенките на Гого не ме убивайте, но без мустака ще е по симпатичен.

Най-комплексни при мъжете:
 1. Гого /Фифо- неоспоримо
 2. Лефтеров-  не е скучен,а обран в поведението и държанието си,но на мен ми е най-симпатичен така че съм пристрастна.
 3. Жорката - няма равен в плуването
 При жените :
 1. Елица
 2. Мани

# 1 706
  • Другата България
Трудно ми е да прогнозирам номинациите на червените, но залагам отново на Мирослава - което ще е безумно, и на Звезда.
Сини - Касим и Цветан/Илиян.
Жълти - Фифо и Михаела.

# 1 707
  • София
nikolova91
Не е така. Зорница има страхотна техника на плъзгане. Виж и кроула също така, има го на единия гиф.
Ако визираш после с бутането на кубовете, няма как да са съвсем координирани движения. Ватерполисти нямаме в сезона, май и във всички сезони (а тези какви ''животни'' са, малийй).
Перфектна е Зорница. И от петобоец няма как да искаш техника като при Георги и Филип, които са профита.

dotea
Не, не, май не разбирате какво искам да кажа. За втори път обяснявам:
Мани и Гого когато минаха по кубовете и взеха знаменцата, след това някой друг от тяхното племе мина по торнадото. Те също минаха и то по два пъти през торнадото, но не веднага след края на танца върху куба.
Та всички са герои и минаха през всички препятствия и не заслужават по-малко похвала. Само отбелязах нещо любопитно за статистиката, защото аз се вглеждам именно в тези дребни детайли, които никой друг не отразява. И се ядосах, защото Лефтеров какво по-лошо направи? А да му чухте името от Димо? Какви коментатори са това?

# 1 708
Трудно ми е да прогнозирам номинациите на червените, но залагам отново на Мирослава - което ще е безумно, и на Звезда.
За съжаление и аз. Обаче този път се надявам да не се спаси първа, а на елиминацията, за да получи и грошове Simple Smile

# 1 709
  • София
Ахааа, браво, dotea!!
Таман ще си поправя статистиката, която пускам с новата тема. Сега загрях какво искаш да кажеш
Точно така е!! Мани и Гого също са с голям шлем заедно с Лефтеров и Фифо, ама в обратния ред, хаха. Точно така.
Значи Мани и Гого минаха първо по торнадото и от там директно на куба и знаменцето!
Обаче сега проверих, Елица също го прави!! Аз не бях обърнал внимание на това, защото гледах пост за пост като последователност.

Значи имаме
Лефтеров и Фифо - голям шлем: куб+знаме+торнадо
Гого, Елица и Мани - голям шлем: торнадо+куб+знаме

😎

Общи условия

Активация на акаунт