💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 7 (09.10 - 16.10)

• 115 539
  • 2 943
  •   1
Отговори
# 2 145
  • София
Стратимир е на снимката, която пуснах на предната страница, а не Алекса.
Гайтанов и Тими.

Много е хубав лайфа, препоръчвам.
Много интересни неща се казаха.

Лайф от 13.10 (Лефтеров, Чакалов, Илиян и Мирела + Георги, Михаела и Мани)

Илиян с пируета от художествената гимнастика 🤣

Михаела на Торнадото 😎

Мани на Торнадото 😎

# 2 146
  • Другата България
Сигурно инфо - Виктория си е в София до Нова Година.
Стана ми любопитно, и проверих, в спортните среди това се знае, тъй че моята теория ще си я доразвивам аз. Има нещо гнило в Дания.....
Малко смях във връзка с нея

Последна редакция: пт, 14 окт 2022, 17:45 от Merri_An

# 2 147
Тупарев и сие мисля, че яко са подценили Гого. Смятали са, че красавците Фифо, Валери, Лефтеров ще завъртят главите на зрителките и ще се говори само за тях. Гого са го взели само за пълнеж, свит, скромен, тих, все пак покрил норматива на кастинга. И когато избухна в игрите, а и показа какъв страхотен човек е, направо им е дошло като гръм от ясно небе всенародната любов към него.
Ще успеят ли да го отиграят или ще си кретат по скалъпения сценарий?

# 2 148
Илиян с пируета от художествената гимнастика 🤣
Ох, умирам JoyJoy
Обаче гледам,че Алекса нещо е изгубил баланс, та заради него падна така Илиян, а вчера не го забелязах..  и след това и другите опадаха като круши. Satisfied

И нещо ново от Неделчо Simple Smile

# 2 149
  • Другата България
Тупарев и сие мисля, че яко са подценили Гого. Смятали са, че красавците Фифо, Валери, Лефтеров ще завъртят главите на зрителките и ще се говори само за тях. Гого са го взели само за пълнеж, свит, скромен, тих, все пак покрил норматива на кастинга. И когато избухна в игрите, а и показа какъв страхотен човек е, направо им е дошло като гръм от ясно небе всенародната любов към него.
Ще успеят ли да го отиграят или ще си кретат по скалъпения сценарий?
Ако финалът е заснет, има начин да го отиграят, защото вече е правено.
Да го преиграят всъщност.

# 2 150

Не мога да не му призная на Неделчо, че понякога много топ ги удря в есенцията тия клипчета.

# 2 151
Отново е на ниво Неделчо Simple Smile
Умрях да се смея с въжето пред носа на Вики Simple Smile

# 2 152
Благодаря 🤣
Този втория не мога да го харесам, може би защото не съм гледала предния сезон. Кажете ми нещо за него, че да го харесам🤣

И незнайно защо рязко ми станаха симпатични рибите, а преди нямах мнение за тях🤣

Беше силно хейтван във форума, понеже държеше за миналогодишния образ на Джеферович- Паолина. Само 3-4 потребителки го харесвахме Heart Eyes

Последна редакция: пт, 14 окт 2022, 18:50 от AuroraBB

# 2 153
Е, не !!!!
Това му е от най-добрите на Неделчо Joy

# 2 154
Много лИбоФ в тея игри тази година. За Мани и Илиян отдавна бях сигурна. Мани с тоя избор на мъж резко ми падна в очите.. А я харесвах.

# 2 155
  • Sunshine state
Нито него харесвам, нито нея. И все пак тя ми е по-симпатична от него.

# 2 156
  • София
Сега гледах епизода от вчера. Ама защо казват ляв, десен, ляв, десен при положение, че когато едните са с ляв, другите са с десен, нормално, че се объркаха сините.

# 2 157
  • Другата България
Много лИбоФ в тея игри тази година. За Мани и Илиян отдавна бях сигурна. Мани с тоя избор на мъж резко ми падна в очите.. А я харесвах.

Еми, не се връзвай на провокации и инсинуации, моля те. Blush

# 2 158
  • Sunshine state
Сега гледах епизода от вчера. Ама защо казват ляв, десен, ляв, десен при положение, че когато едните са с ляв, другите са с десен, нормално, че се объркаха сините.

Това никой не разбра. 🤷🏼♀ Беше много тъпо.

# 2 159

Нов подкаст с Валери! Беше ли с жените? Какво става с Мирела и много други в линка: https://youtu.be/vkLJ6Y6lwXo

Благодаря на хората, които гледате и коментирате, а на който не му е интересно просто да скролне надолу. Поздрави от Чакала!

Имам въпросче към теб, Чакалов:
Усещахте ли как продукцията "накланя везните" за да помогне, подкрепи или да закопае, ощети даден отбор или играч?
И как има правила за някой или нещо, а за други не?
Не се ли ядосвахте?

Общи условия

Активация на акаунт