💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 7 (09.10 - 16.10)

• 115 408
  • 2 943
  •   1
Отговори
# 2 490
  • SF
Генчо обвинявза Елица във всичко което е той самият. Колко готино разкара единственият му верен клакьор - Звезделина. Ибра си я като най- слаба за съперник, и после и нарочно пусна битката и и отне всички шансове(които имаше срещу Цветан и Касим. Ей тва е да си приятел на такива Стрини Гени.
Много е тъжно и ужасно някой да се контузи, битките са безобразни.

Абсолютно! Много разочароващо поведение. Прецака цялата игра за 100 гроша.
Можеше племето да е цяло. Имаше хипотетичен шанс Звезделина да победи и Цецо, и Касим и племето на Сините да е довиждане. Особено при силовата битка с коловете в понеделник...
 Тъп ли е Генчо? Да си прекара така и най-вярната приятелка. Как никой на масата не се сети да го пита щом 1 от тримата се спасява, и се надява това да е той, къде си мисли, че праща приятелката си Звезделина!!

# 2 491
  • София
Със сигурност се е контузила.
То ръката и изглеждаше ужасно. Но дано и се размине.
Докторите ще преценят дали ще може да играе, но ако я е счупила и пъзел дори няма да може да реди. Това ще е краят за нея.
Ама не е хубаво това дето се е писало лятото във фейса и къде ли не. Защото навява на именно такива помисли, че е напуснала.
Ако не бе споделено това инфо тук щяхме да сме в по-голямо неведение.

# 2 492
  • Брюксел / София
Мн гадно промо: дано всички са ок след тази брутална игра! Тъпарев, тъпарев за рейтинг ще осакатите хората - пфууу…
И да си кажа: не залагайте много на супер игра от страна на Цецо - той винаги участва в игрите с цяло сърце и на 100 %, което в повечето случаи е равно на 0! Така, че аз не очаквам Цецо да блесне в понеделник!

# 2 493
[
 Тъп ли е Генчо? Да си прекара така и най-вярната приятелка. Как никой на масата не се сети да го пита щом 1 от тримата се спасява, и се надява това да е той, къде си мисли, че праща приятелката си Звезделина!!

А може тя да го е пожелала. Общо взето в това “племе“ има добре избуяла злоба и ненавист. Може да ѝ е писнало и да е предпочела така и така е на номинация, та поне да се махне.

# 2 494
Аз пък мисля, че може да е уговорка това между Генчо и Звезделина. В смисъл тя да е казала, че няма да даде 100% в битката и няма против той да е срещу нея, за да вземе грошовете. Не го приемам като предателство, а като уговорка между партньори в коалиция.

# 2 495
  • Варна
И аз искам да поздравя Касим за чудесното представяне тази вечер и искам да му пожелая късмет занапред в живота. Определено ме изненада с играта си. Само напред и нагоре. Hands V

Коментарите на Димо бяха доста обидни. Имат късмет продукцията,че не сме на друго място. Тупарев и сие финансово доста щяха да олекнат и така докато се научат да внимават какви ги говорят. Simple Smile

Последна редакция: пт, 14 окт 2022, 23:16 от floren

# 2 496
Касим се бори изключително мъжки.

Вярно е, ограничени са му силите, кондицията и уменията, ама се бори докрай. Това поне заслужава адмирации, колкото и да не го харесвам. Колкото имаше в себе си, даде го цялото на 100%.

# 2 497
  • софия
В анкетата гласувах за Ели, Зори, Фейгин и Мирослава. До сега и четирите са се доказали във всичко, включително и на пъзел. Не ми стигнаха опциите, щях да сложа и Вики.
 При последните думи на Кас си признавам без бой, че се разпинкях.  Момчето даде всичко от себе си. Даже и малко отгоре, което не значи, че не дърпаше племето надолу. Но е факт, че не се ската в нито една битка, когато му се налагаше. 
 Силно стискам палци никой играч да не е пострадал много в понеделнишката битка. Промото изглеждаше ужасно тежко.

# 2 498
Жалко, че нямахме шанс да гледаме Цецо в тая битка. Касим щеше да ги отвее.
Сръбският льольо какво се пени, че Мани и Фейгин са номинирали Цецо, каква им беше уговорката?

# 2 499
И на мен ми хареса Касим днес! Интересна игра!
Коментарите на водещите са отвратителни! Абсолютно дъно!

# 2 500
И аз искам да поздравя Касим за чудесното представяне тази вечер и искам да му пожелая късмет занапред в живота. Определено ме изненада с играта си. Само напред и нагоре. Hands V

Коментарите на Димо бяха доста обидни. Имат късмет продукцията,че не сме на друго място. Тупарев и сие финансово доста щяха да олекнат и така докато се научат да внимават какви ги говорят. Simple Smile
В САЩ щяха да ги разпънат на кръст буквално и преносно 🤣 Фирмите на Тупарката щяха да фалират на мига, а водещите щяха да търкат пейките по съдилищата🤣 Направо не е истина в каква разпасана държава живеем 🤣 Да се смея ли, да плача ли🤣 Ние сме като аборигени🤣

# 2 501
  • Другата България
Все пак доколкото разбирам, това за ръката във ФБ го е писала самата Евгения.
И потребителката просто го сподели тук. Това не е инфо за играта, не е инфо за състезанието, това е споделено инфо от участник, и хипотеза и разсъждения върху него. Същото като хипотезите върху промото, и двете неща са публични. Това не са спойлери. И вече става прекалено това начукване на канчета какво може или не може да се пише тук. Да забраним на хората и да мислят? Или да мислят наум, щото някой си може да го разтълкува като спойлер? Хайде малко по-сериозно.

# 2 502
Сега се вижда, че Касим съвсем не е слаб играч, както се внушава непрекъснато. Той компенсира малката физическа сила с много мисъл, хитрост и огромна воля. Браво на това момче.

Поправка - ОПИТВА да компенсира. И дава всичко, ама все пак не може да бие в дълго и комплексно състезание.
А натрупа хейт вместо симпатии не със слабата си форма, а с неподплатеното самочувствие като "цар на пъзелите". Всички се бяха настроили с големи очаквания след представянето на участниците и собствените му хвалби, а после реалността се стовари като студен душ. Е, никой не обича да го поливат със студен душ и затова си го изкарваме на виновния.

# 2 503
  • Буркина Фасо
спомена се това, но Генчо им отговори, че на този етап му трябват грошове.
ако се върне без да е победител ще го номинират отново.

# 2 504
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Понеделник се очертава да е истинска касапница. Дано Жени да е добре и да няма трайни контузии, дано всички са добре. Скандално е нивото на опасност за играчите и безхаберието на продукцията. Това е шоу, никой не трябва да е застрашен да се осакати, егати продуцентите.

Общи условия

Активация на акаунт