💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 7 (09.10 - 16.10)

• 115 427
  • 2 943
  •   1
Отговори
# 2 670
Всеки има право на вкус, ама да казвате, че някой е по-красив от Мирела не може да е обективно! 😂
Аз се замислих: може ли продукцията да е надушила кроежите на Генчо и Звезделина и затова да е сложила безпрецедентни тройни елиминации? Иначе ако си беше класиката двама се спасяват, двама отпадат, можеха да го изсимулират.

# 2 671
Абе каква Мирела, каква Елица. Най убава е Джаферович
Сега пък като си контузи и пръста ще е и най комплексна и  заслужила в битките

# 2 672
Всеки има право на вкус, ама да казвате, че някой е по-красив от Мирела не може да е обективно! 😂
Аз се замислих: може ли продукцията да е надушила кроежите на Генчо и Звезделина и затова да е сложила безпрецедентни тройни елиминации? Иначе ако си беше класиката двама се спасяват, двама отпадат, можеха да го изсимулират.
Опитвам се да открия “невероятната” красота на Мирела и Мира и още не съм успяла 🤣 Симпатични са и до там. Не че аз съм Моника Белучи 🤣, но си се харесвам 🤣🤣🤣
Може би защото сравнявам всички с Анджелина Джоли и Адриана Лима 🤣 Сигурно от това ще да е 🤣

# 2 673
Е, нали имахме вече класация за най-красива жена, защо се връщаме назад Grinning
Всички са красиви в този сезон,  има някои изключения, но не е "дамско" да ги казвам. А, Михаела пък ми напомня на Дженифър Лав Хюйт, която обожавах, колко пъти съм искала да постигна бретона и' в "Шепот от отвъдното", за жалост повечето пъти беше като на Джим Кери в "От глупав по-глупав" Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 674
Спортни успехи - Елица Янкова
2011 – 5 място на Европейското първенство (ЕП) за кадетки в Зренянин
2012 – 5 място на ЕП за девойки в Загреб
2013 – 1 място на Световното първенство в София
2013 – 2 място на ЕП в Скопие
2014 – 2 място на „Дан Колов 2014“
2014 – 3 място на ЕП в Катовице
2015 – 2 място на Европейските игри в Баку
2016 – 3 място на ЕП в Рига.[10][1]
17 август 2016 – бронзов Олимпийски медал в Рио де Жанейро

От 10.06.22г  кога пъ смогна?
https://bntnews.bg/news/elica-yankova-specheli-titlata-ot-darzha … -1197775news.html
"Бившата националка представлява клуб Юнак Локомотив Русе, а в решителната схватка в категория до 53 кг победи с туш Александра Никова Миньор Перник.
Янкова бе прекратила кариера и в последните години влезе в ролята на треньор и съдия по борба."

# 2 675
Боже, вече има и влюбени жени в Елица. Какви са тези хвалебствия, какви са тези оди за красога и сила. Омир би завидял. Май Елица е пратила родата в бг-мама дружно да я защитава. Simple Smile

# 2 676
Изгледах лайфа на Мани. И Туджаров се беше включил. Фейгин била на извънредна тренировка. Чакала и той за малко беше там. Обсъждаха играта. Гринч не се траеше. Ето и по интересните неща:
1.Цецо е на 34 год.
2. Гринч не понася Цецо и Вики.
3. Чакалчето, каза, че е искал да е в племето на сините, а не при жълтите, че ще е с тяхната коалиция и щял да е връзката между тях и Гого (тук малко не го разбрах).
4. Туджаров каза, по скоро намекна, че Гринч е най-големият интригант от 4-те сезона.
5. Туджаров каза, че ако е бил в тяхното племе щял да гони най-силните. Първо Алекса и после Гого, обаче Бг мама щял да му направи публичен линч. Забравя факта, че във фейсбук е същото и Гого там също е любимец.
6. Туджаров каза, че Гого бил човекът-паяк, а Мани и Гринчи, казаха, че е участвал в испански улична гимнастика/акробатика или нещо такова, за което Чакалчето не знаеше и остана изненадан.
7. Всички от племето оплюха, без Гого. Дразнят се, че масово в коментарите явно за него се е питало.
8. Мани каза, че извън Игрите всички са в добри отношения, че това е една игра и всичко, което се е случило си остава в игрите.
9. Довечера щели да се събират всички и да ходят на дискотека, така, че ще ни заринат със снимки. ☺️

Пуснаха и два леки спойлера, но тях няма да ги коментирам, че пак се забелязват само ако се задълбочи да ги слушаш внимателно.

# 2 677
Естествено,че има по-хубави жени от  Мирела в риалитито.Елица,Мирослава и Михаела са по-красиви от нея.Аз също не виждам тази така прехвалена красота на Мирела,симпатична е,но дотам.Има някои доста груби черти,не може да се сравнява с другите дами,които изброих.Това е моето мнение,естествено,но е хубаво да не се поставя мнението на всички под общ знаменател.Джаферович също е красива,това,че всяка една от тях има лоши черти е друг въпрос,но никой не е идеален.За мен Ели е най-красивата.Фейгин и Зорница също са симпатични.Хората без грим са едни,с грим други...

# 2 678
Някои тук много критикуват Генчо, но ето Валери го сложи в идеалния му отбор Grinning Както и тукашния любимец Гого и Георги, което също малко ме учуди Grinning
Защото отборът така е максимално комплексен. Георги покрива плуването, Генчо силовите дисциплини, Гого бързината и гъвкавостта и Валери би се чувствал супер в такава компания.

# 2 679

Я като заговорихме за външен вид, да минем на мъже малко. Гледайте Митко какви паласки е отпрал. Да се стяга, на външен вид ми е любимец заедно с Валери. Валери има по- хубаво тяло обаче, Митко в лицето пък е готин.
Мирела почвам да я разбирам що й е трудно. 😂😂😂😂😂

# 2 680
Аз лично като фен на Сървайвър харесвам коалиции от типа на Мани, Фейгин и Илиян. Ясно защо много хора им се дразнят (специално на Илиян), но лично за мен е дори интересно да виждам различен тип игра.
В този ред на мисли Виктория също в последно време ми прави впечатление, че мисли и опитва стратегии - в случая с Мани и Фейгин Алекса с твърде нетактичния си начин провали нещата.

За Алекса и Елица винаги съм твърдял, че да вкараш двойка и да не очакваш да има потивопоставяне е абсурдно. Те биха ми били таргет номер едно и всеки, който се коалира с тях греши генерално.
Ако един от Алекса или Елица спечели Игри на Волята другите ще го осъзнаят, но ще е твърде късно (виждали сме как двойки печелят подобни предавания).
Та абсолютно нормална реакция у зрителите е да са против тях, просто защото е и леко несправедливо спрямо останалите, но ако другите не си ги изгонят - те са си виновни!

# 2 681
  • София
Алекса на съвета 😃

Илия е винаги култов на съвети и с гримасите които прави, особено очичките, които изведнъж увеличават орбитата си... 😄😎

# 2 682
Изгледах лайфа на Мани.

1.Цецо е на 34 год.

Пуснаха и два леки спойлера, но тях няма да ги коментирам, че пак се забелязват само ако се задълбочи да ги слушаш внимателно.

Благодаря, че  преразказа.Hug Никога не намирам време да им гледам лайфовете и съм страшно благодарна когато някой разкаже основните неща.

Годините на Цецо защо са ги коментирали? Някой се е съмнявал във възрастта му? Или нещо за поведението му на тези години?

А за спойлерите те чакам в другата тема или на лично.Grinning

# 2 683
Eлица на мен не ми е красива, не че е грозна, но с цялостното си поведение и егоизъм за мен е доста отблъскваща.

# 2 684
Заформям нова вълна срещу себе си от феновете на Илиян, но просто органически не мога да го гледам. Не е поради  възможни различия в предпочитания му, това си е негова работа. Просто и тия гифове дето ги пратихте сега- поглед, изражение, ококорени очи, усмивка. И като чуя гласа му 🤡. Понякога си мисля, че ако не беше толкова отблъскващ външно, нямаше да ме дразнят стратегиите и интригите му, защото вчера на съвета едно му признах- брилянтно се аргументира, не става за смях като други индивиди.

Общи условия

Активация на акаунт