Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 11

• 45 919
  • 757
  •   2
Отговори
# 210
Аз докато я видя тази рулетка и затворих прозореца…нищо опуках предостатъчно, ама съм много доволна за якето, което хванах 😀
Яд ме е само, че не взех по-различен модел маратонки, понеже подобни имам поне 2-3 🤷♀ Ама нищо другия път Simple Smile
А случайно някой да има впечатления от чантата. Нямаше размери, дано не е прекалено малка. Бях харесала друга, но я изпуснах и много ме е яд.
Отчитам се:

# 211
Вай вай вай, Мацето, ако е верен този слух какво ще правим 🤯😭
Онзи ден в Парадайса гледах разните маратонки Бугати, които си ги накупихте тук по 60 лв, да прашасват там по 160-200 лв.

# 212
  • София
Мацето, кой ще се изтегля от БГ?

# 213
Лоша работа ако напускат пазара, откъде ще купувам маратонки найк по 40 лв. и якета по 50, намалени от 200?

# 214
  • София
Аууу това яке каква далавера сърбят ме ръцете пак да цъка хаах.

Слух е за сега не знам момичета, на база ЕЖК 😂

# 215
Само 35% ми пусна код Whatsapp. Едно палто поръчах - vero moda с 50 лева отстъпка. Явно в началото е имало кодове с по-големи проценти.

# 216
  • София
И аз се отчитам с мъжки обувки на Rieker, вчера с 41% код за отстъпка ги взехме за 50 лева. Супер направо, после ме хвана яд, че не видях нещо и за мен, но вече бяхме ползвали кода и се въздържах.

# 217
Нали обяснихме вече, на всеки 1000 потребители (раздадени кода) намаляват отстъпката с 1%. То затова пише и кой поред потребител сте. Тези, които се ориентираха най-рано, намазаха най-много.

# 218
Мацето, и аз искам още от същото, но няма 😟
Явно в петък не трябва да се блее, аз докато погледна в темата, докато се оправя с приложението....но и на 44 съм доволна.
aDaMaNt^, ти пак си уцелила хубаво яке, яд ме е, че не се сетих да погледна скъпите марки. Пиши после като го получиш.
А какво ще кажете за якетата Khujo?
https://m.aboutyou.bg/about/brand/khujo?category=20201

Последна редакция: сб, 22 окт 2022, 09:58 от Lemy

# 219
  • София
И аз да си включа, че късно видях, на кой номер и какво  трябва да изпратя в Whatsup?
Дебна и аз кодове Simple Smile. Мерси.

# 220
Чак късно снощи погледнах в темата и съм пропуснала охарчването.

Някой има ли отзиви за тази марка https://m.aboutyou.bg/about/brand/marimekko?category=20201
Как е памука, отговарят ли си размерите?

# 221
Yo_Ana19, благодарности за информацията и помощта в темата 🌹Вчера нямах време.

# 222
Здравейте. За дънки номер 40, кой размер трябва да избера на  Only -30-32 или 32-34?
Висока съм 178 см.
Благодаря.

# 223
aDaMaNt^, ти пак си уцелила хубаво яке, яд ме е, че не се сетих да погледна скъпите марки. Пиши после като го получиш.
Направо ударих кьоравото този път 🙈😀 И е пухено. Не знам как не го изпуснах от обяд до вечерта, защото други хубави неща изпуснах. Ама чаках мъжа ми да си хареса маратонки, които също да излезнат изгодно, а той накрая си хареса Reebok 🤷♀ И то даже не особено изгодни, яд ме е, че даже му казах. Трябваше да си му поръчам каквото преценя, както правя обикновено 😀
Аз точно по-скъпи марки гледах, реших че такъв процент трябва да използвам именно за неща, които трудно бих хванала на такива цени. Почвам да следвам максимата “качеството пред количеството”, ама да видим колко ще издържа. 😀

Иначе да, петък не се спи! По мои наблюдения в общия случай, това е големия ден 😀

# 224
Сега се върнах да видя за колко пари си го взела, малее, вярно супер изгодно. 👍

Общи условия

Активация на акаунт