Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 11

• 45 973
  • 757
  •   1
Отговори
# 375
Здравейте момичета☺Поръчвам редовно от About you и също толкова редовно връщам😀За първи път обаче си изтеглих документи за връщане и ми направи впечатление,  че на залепящият се етикет на подател пише друго име и друг телефон. Пробвах с друга пратка и същата работа. На етикетите ,които слагат в пратките са моите данни. Може ли малко помощ?

# 376
И аз си търся  код, някой ако има 🙃, ще съм много благодарна!
Кодовете от WhatsApp важат ли още, не бяха ли до 12 ч. снощи?

# 377
  • София
Не важат вече, бяха до снощи

# 378
  • Варна
Мъжът ми след дъжд качулка се сети , че има нужда от тениски.
Някой ако има излишен код, много ще съм благодарна да ми го даде на лични.

# 379
Здравейте момичета☺Поръчвам редовно от About you и също толкова редовно връщам😀За първи път обаче си изтеглих документи за връщане и ми направи впечатление,  че на залепящият се етикет на подател пише друго име и друг телефон. Пробвах с друга пратка и същата работа. На етикетите ,които слагат в пратките са моите данни. Може ли малко помощ?
И аз съм се чудила много защо е така. Нося в Еконт и там ми казват какво да правя, защото много объркано ми идват 100 листа дати мисля. Мисля, че лепях този от стикера, но не помня...🥴

# 380
 A защо теглите и разпечатвате? В пратката си има готови документи за връщане и етикет. Винаги тях залепвам и поставям. Мисля, че разпечатването е резервен вариант, ако сте загубили тези от пратката.

# 381
Здравейте! Вчера пуснах за връщане, кога ще получа емайл, че са я приели? Или да ми се отчете в приложението, че е за връщане?

# 382
A защо теглите и разпечатвате? В пратката си има готови документи за връщане и етикет. Винаги тях залепвам и поставям. Мисля, че разпечатването е резервен вариант, ако сте загубили тези от пратката.

Не успях да намеря етикета от пратката.

# 383
  Той е залепен на листа за връщане . Обикновено е третият лист от документите в пратката. Странно е да го няма .

# 384
Аз обикновено връщам същия ден, но ако не е веднага, и аз смотавам или хвърлям листовете и после разпечатвам. Понякога и връщам на части. Да, знам, ужасен клиент съм, заради мен ще фалират...

# 385
Здравейте, трябва ми код за маратонки, някой да има излишен?

# 386
  Той е залепен на листа за връщане . Обикновено е третият лист от документите в пратката. Странно е да го няма .

Да,знам. Просто съм изгубила документите за връщане от пратката. За това ги изтеглих от профила си.

# 387
  • София
Да се отчета от вчера с една зимна рокля за бременни в червено, голям мерак ми беше такава рокля, сега остава и да ми стане Grinning:

https://www.aboutyou.bg/p/jojo-maman-bebe/pletena-roklya-7132001

# 388
Мистик, да, нося 38 номер по-принцип.

Oesi, стелката на Космосите е 25см и още 2-3 мм.

Няма драма в това с връщането на артикули и разпечатването на стикер. Случва се да се загуби фабрично отпечатания стикер, пък аз понякога връщам веднага, а после решавам, че от същата поръчка искам да върна още нещо, например, обувки, които след няколко дена опити за разтъпкване, решавам, че няма да мога да ги нося. Случаи има всякакви.

Относно другите имена на стикер - преди не съм отбелязвала, ако има разминаване, всичко беше точно. Последният път при сканирането на бар кода от разпечатания стикер, излизаха хем моите имена и тел.номер, хем още някакви имена. Чудих се и все пак върнах, като след няколко дена се обадих в поддръжката да питам за това разминаване. Казаха ми, че не е проблем, май още нещо ми казаха, но не запомних, защо се получава така, но, ако има притеснения, бих им се обадила предварително да питам. Аз казвам как аз постъпих Simple Smile направих снимка на таблета от Еконт, за всеки случай Simple Smile Иначе проблем с връщането нямаше, и парите вече са възстановени.

Тази сутрин видях конячените Космоси, та ги пуснах, като по чудо имаше само моят номер Animal See No Evil

# 389
Аз имам два кода за 20% на tamaris, ако някой ги иска да ми пише на лични.

Общи условия

Активация на акаунт