Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 11

• 45 470
  • 757
  •   1
Отговори
# 525
Нещо принта и самия модел

# 526
И аз й се чудех на тази раница, ама поръчах по-цветната. Надявам се да не ме разочарова.

# 527
Днес сефтосах този пуловер, да ви покажа как изглежда след първото обличане, представям си след още няколко. Поръчала съм и разни други подобни направо се чудя дали изобщо да си ги оставям като дойдат.
https://m.aboutyou.bg/p/vero-moda/pulover-doffy-8537181
Скрит текст:

# 528
  • Пловдив
Връщай го! Със снимките.

# 529
Днес получих имейл, че пратката ми за връщане е пристигнала. Дали скоро ще ми възстановят сумата?

# 530
Начи... в китайските магазини има разкошни блузета от такъв тип, които и след 10 обличания изглеждат като нови. За мое щастие не се побирам в тях, иначе щях да накупя безброй, но имам приятелка слабичка и фина като повечето от вас, тя е всеки ден с различно и като цвят, и като модел и ѝ стоят много хубаво, а парите им са смешни. Направо ги отказвай другите! Това, за да добие този вид за няколко часа... за нищо не става.

# 531
Срокът за връщане на суми е 14 дни.

# 532
Здравейте, някой може ли бързо да ми услужи с код за отстъпка?

# 533
Много ми харесват маратонките на Scashers, но трябва да ги върна. Големи са ми и ще дебна да пуснат един размер по - малки.
Горничката е за дете на 2 години. Леко е уголемена, но мен ме усройва.
Находката ми е с маратонките на Bugatti. За мен са уникални. Бих си купила и други цветове от този модел ако видя някъде.

# 534
  • Пловдив
Здравейте, някой може ли бързо да ми услужи с код за отстъпка?
Заповядай

# 535
Находката ми е с маратонките на Bugatti. За мен са уникални. Бих си купила и други цветове от този модел ако видя някъде.

Не знам дали преди това си взимала на същата марка, но аз имам два чифта - черни и бели с цветно, разлищнк модели и съм супер доволна.  Едните са ми на 3 години, едните на 2 и след една перслня изглеждат като току-що купени. Въпреки че миналата есен си купих още едни черни на гес и едни бели ck, продължавам да си ги подмятам и да ги нося. Много удобни и много издръжливи излязоха поне моите.

# 536
Някой да има код за якета, ще съм благодарна да ми изпрати?

# 537
Може ли линк към това Бугати?

Edit: Намерих ги…и моя номер има 🙈 И аз имам едно техни и са супер удобни.

Последна редакция: сб, 29 окт 2022, 13:03 от aDaMaNt^

# 538
  • Sofia
Ваучер за 20% отстъпка. Изтича утре.
PWNC9MYK

# 539
NBM, с тоя код веднага след моя пост, направо ме призова да поръчам 😂 Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт