Хитринки за всякакъв случай - 33

• 47 682
  • 758
  •   1
Отговори
# 390
Зависи от какво са петната, но не пречи да пробваш. Ако не стане - с препарат за петна и същата процедура.

# 391
За обувките - би трябвало да има спрейчета за отпускане.
Иначе дядо ми ги "лекуваше" с едно дървено блокче и чукче - омекотява се кожата. Друго, за което съм чувала, е да се поносят малко с мокър чорап, даже някои пускат и сешоар, но това лично аз не съм пробвала.

# 392
Аз също размъквам ръбовете на обувките с чук, даже съм си купила от онези с гумата, за да не наранява кожата.

# 393
  • Велико Търново
Преди 4г, във филтъра на пералнята ми беше попаднала 1 фиба, от онези тънките черните. Познайте, дали всичките ми дрехи не бяха на точки от ръжда. Предимно бели, защото събитието беше лятото... Купих клири 2, евтин препарат от магазин тип левче, който съдържа оксалова киселина. Пръсках всички дрехи наред, така или иначе ги бях отписала.
Сещайте се, защо помня името на препарата и киселината Simple Smile буквално изтръгна ръждата от тъканите! Единствено на една риза останаха няколко точки, но на фона на десетките засегнати неща е НЕВЕРОЯТЕН!

# 394
Аз толкова пъти съм писала за ефекта на Клири 1 и 2, но явно никой не ги пробва, защото обратна връзка няма. Отказах се да ги споменавам вече, за да не излезе, че ги рекламирам.

# 395
Simple Smile Не е реклама и аз съм казвала..С 4-5 нанасяния ,е и търкане но не зверско махна ръжда и от плочки Simple Smile .Действа не само за дрехи... На опаковката пише,че маха и петна от червено вино ,но не съм пробвала Simple Smile

# 396
Маха и петна от плодове. А също и доматения сос от рибната консерва върху бял диван. Това последното е информация от позната, от която всъщност разбрах за препаратите.

# 397
Преди 4г, във филтъра на пералнята ми беше попаднала 1 фиба, от онези тънките черните. Познайте, дали всичките ми дрехи не бяха на точки от ръжда. Предимно бели, защото събитието беше лятото... Купих клири 2, евтин препарат от магазин тип левче, който съдържа оксалова киселина. Пръсках всички дрехи наред, така или иначе ги бях отписала.
Сещайте се, защо помня името на препарата и киселината Simple Smile буквално изтръгна ръждата от тъканите! Единствено на една риза останаха няколко точки, но на фона на десетките засегнати неща е НЕВЕРОЯТЕН!
  Аз също съм ползвала "Клири" най-вече когато дъщеря ми беше в детската градина и 1клас,защото много се драскаше с химикал и фулмастери Simple Smile и съм доволна.До колкото си спомням са няколко вида.

# 398
Аз знам за два: 1 и 2. Но ако са пуснали още видове, моля, споделете!

# 399
  • София
Идеи как да закрепвам голям чувал за смет (60-90л) така че лесно да се слага боклук? До една тръба в ъгъл може да се закрепи - обръч от нещо; за подвижен май е сложно вече.

# 400
Аз пък да попитам как се премахват мазни петна от светло розов чадър?
Веднъж не внимавах и в една чанта сложих кутията от обяда и чадъра, та така и сега се чудя как да ги премахна.
Както се казва- да има човек малко разсъдък, но навреме. Relaxed

# 401
Здравейте,

Чисто новите ми зимни ботуши ми оцветават чорапите на палците. Естествена кожа са отвътре имат някаква подплата.

Това са чорапи на половин ден носене във въпросните ботуши. Опитах вътре да бръкна със салфетка - няма нищо черно, не останаха следи.

Идеи какво е и как да го оправя?

Скрит текст:

# 402
Купи си тъмни чорапи.

# 403
Ботушите с къси чорапи ли ги носите?

# 404
  • София
И аз от това се впечатлих! Иначе предполагам, че подплатата е нещо не окей, та при овлажняване боядисва.

Общи условия

Активация на акаунт