Хитринки за всякакъв случай - 33

• 47 651
  • 758
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Dice, така щеше да ме улесни, ако имаше програма за почистване... Ама ей на. Как са е, обеца на ухото.

Пускай програма памук на 60С и намали малко оборотите. И се поправям - прахчета са на К2R.

Иначе, програмата за почистване наистина е много добра! Ама ти да не искаш сега да й видиш сметката и да си купиш нова? Joy шегувам се Heart

# 436
  • I want it all and I want it now.
Пуснете пералнята на дьлга програма с висок градус 90 и без препарат. Препарата е останал вьтре в пералнята  и не може да се отмие. .Ако трябва на два пьти я пуснете за да се махнат всички препарати и миризми.Това е принципа на почистването.

Последна редакция: ср, 07 дек 2022, 19:16 от Syn

# 437
С прах за бяло, нали? Колко дълга програма да избера от 90-градусовите, най- дългата ми е 4 часа? 🤔

# 438
Dice, харесвам си я Joy
Когато я почиствах с прословутата таблетка (от Лидл) беше на 95°, 2 часа и половина.
Сега след белината и прах за бяло на 60 или 75, не съм сигурна, кое цъкнах + две изплаквания, не мирише. Имам дребни подозрения, че може да не се е отмила хубаво таблетката предния път, защото Миеле принципно се ползва с 1/2-1/3 от препарата и може да му е дошла в повече. Все пак - невър агейн Simple Smile
Благодаря на всички за включването!

# 439
Мисля, че в тази тема преди време стана дума за бобови варива и ориз и аз казах, че български не купувам. Някои ме нападнаха тогава, но аз да покажа все пак защо:

# 440
Какво трябва да забележи човек на тези снимки?

# 441
Петя, този втория препарат откъде се купува?

Преди време бях пробвала това с таблетката в пералнята, миришеше на миялна после, не ми допадна. Ефект дали е имало - нямам идея.
Наскоро пусках миялната с почистващия на Лидл, който си е чиста белина всъщност. После 2-3 дена се удуших, но пък я лъсва добре. 

# 442
Всеки пакет от снимката е РАЗЛИЧЕН..
Мисля, че това има предвид потребителят..
В България или няма правила,  или тези които ги има не се спазват..
Абсолютно съм съгласна..
То се вижда..
За съжаление.

# 443
Какво трябва да забележи човек на тези снимки?
Човек трябва да забележи, че на всяка снимка има по два пакета от една и съща марка и еднакво име на продукта, но вместо съдържанието в пакетите да е еднакво, то е различно. Просто няма как човек да се надява, че като си купи веднъж нещо и му е харесало, то следващият път в пакета ще има същото.

Петя, този втория препарат откъде се купува?

Преди време бях пробвала това с таблетката в пералнята, миришеше на миялна после, не ми допадна. Ефект дали е имало - нямам идея.
Наскоро пусках миялната с почистващия на Лидл, който си е чиста белина всъщност. После 2-3 дена се удуших, но пък я лъсва добре. 
Имат си сайт за България и може от там.
Има го по всички магазини за паралелен внос на препарати и изобщо магазините за препарати, в Айко съм го виждала. Аз съм в София и го намирам на много места.

# 444
  • Mediterraneo
То хубаво за бобовите, ама едва ли е тук темата.

# 445
Ейййй и аз си измих днес пералнята Simple Smile, но с препарат за тази цел. Правя го рядко, веднъж в годината. Пускам на най високите градуси и най дългата програма и следя инструкциите на опаковката на препарата.

Дайте идеи от къде да купя подходяща кутия да скрия тия грозни кабеляци! При вас как са скрити?
Скрит текст:

# 446
  • Sofia
В магазините за строителни и ремонтни дейности има такива кутии.
Ако сте в София,магазин Топливо на ул.Дойран.От там взехме преди 2-3год.

# 447
Да си повдигна въпроса отново:
Каква беше хитринката за почистване на оцветена в синьо от препарат тоалетна чиния ? Върти ми се нещо, че белина се ползваше, но не съм сигурна..

# 448
Аз заради това не взимам сини,зелени и розови Simple Smile
Махала съм ги с доместос  с накисване поне половин час..т.е.белина -пробвайте..

# 449
  • София
Не беше белина, ама какво - не помня.
Дали не беше Циф?

Рейче, виж по групите направи си сам и разни такива - правят всякакви кутии с готини декорации, може да стане като картина.
Що така грозно са ти изкарали кабелите, не мога да си обясня.

Общи условия

Активация на акаунт