Пловдив - 8

• 17 324
  • 303
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте мамчета предстоини първи рожден  ден  и искам да ви помоля за идеи за абсолютно всичко.

# 91
Детегледачките, дори 2 лв на час. Пак зависи на колко часа, но за осем часа, може и да се говори за 1,50 лв.
Коала, моето време наближава, да знаеш в най-скоро време ще ти се обадя!

# 92
Каспър, на твоите услуги Grinning

# 93
  • Пловдив
Здравейте!!!Иска да Ви попитам каде се намира ясла №17?

# 94
  • България Пловдив
Здравейте!!!Иска да Ви попитам каде се намира ясла №17?
Здравей sisii ясла №17 се намира близо до била на бул.6-ти септември (старата) има един авто салон МИТАК улицата срещу него то се пада кръстовище влиза се в нея и тя яслата се вижда дано съм обяснила добре Simple Smile

# 95
  • Пловдив Белащица
...
Едната болница е УМБАЛ "СВ. Георги", която се намира на Пещерско шосе №66...
Ако не е късно да отговоря, с автобус 222, но хванат от спирката срещу гарата, спира точно пред болницата.

Мамита, знаете ли къде в Пловдив има магазин за ортопедични материали, конкретно ще трябва да купуваме ортопедични обувки на малката. Казаха ми, че преди време е имало такива специализирани магазини, но сега има ли, къде са?
Моята кума прави по поръчка ортопедичните обувки. Не знам къде точно, но доколкото помня се ходи с бележка от ортопеда и тогава май са безплатни. Thinking

# 96
  • Пловдив
Днес Найка е именничка!
Да си жива и здрава Танче и мноооого щастлива с хората до теб  bouquet  bouquet  bouquet

# 97
  • Пловдив
tanq_ovnarova Много ти благодаля!!!  Hug Hug Hug

# 98
  • Пловдив
Виждала съм надпис Ортопедични обувки зад блока на кръстовището на Богомил и П.Д. Петков - мисля, че там едно време имаше женска консултация

# 99
  • Пловдив
Виждала съм надпис Ортопедични обувки зад блока на кръстовището на Богомил и П.Д. Петков - мисля, че там едно време имаше женска консултация
Точно там е.Зад спирката има една бяла зграда.Първата врата  е за ортопедичните обувки,а втората дават млечна кушня.

# 100
  • България Пловдив
tanq_ovnarova Много ти благодаля!!!  Hug Hug Hug
за нищо ако мога да помогна с нещо друго smile3503

# 101
здравейте мами от пловдив

реших и аз да се разпиша в тази тема.  Grinning

можете да ме прибавите при мамите от кичука живея на Пере Тошев и очаквам моето първо бебе през април.

надявам се тук да открия мами с които да се запозная и да ходим на разходки в градинката на Шарманта  Laughing

аз съм от скоро в Пловдив и нямам приятелки освен бъдещите априлски мами с които си пиша във форума, но от тях има само една в кичука и тя е доста далеко от мен.

чао и лек ден

# 102
  Мерси за упътването   bouquet

# 103
Момичета, направо си копвам постинга от отчетните:

Днес ходих на зъбар, трябва да ми се извади мъдрец.
..................
Та много ми е спешно, ако някой знае някой специалист по вадене да ми пише, много ви моля  Praynig И много ме е срам, че трябва да кажа и това, но ако е възможно да не е от  най-големите скъпари, че съм я закършила яко  Mr. Green

Cry Как си сега ? Доволна ли остана от новата стоматоложка ?
Питам, защото и аз съм на същото дередже. От четвъртък ме боли един мъдрец и не мога нито да спя, нито да се храня. В понеделник ще ходя да го вадят. Но много ме е страх !!!
Препоръчаха ми една стоматологична клиника в парка "Белите брези". Някоя мама с отзиви за тези стоматолози ??

# 104
  • Пловдив
Не отидох при нея, просто едва изкарах до сутринта и мъжа ми ме заведе в Електротехникума, познава директора и каза, че зъболекарят там е добър. Човекът наистина си разбира от работата, сложи ми упойка, изчака малко и след това за по-малко от 10 секунди зъбът вече го нямаше, дори и не усетих как е станало.

Общи условия

Активация на акаунт