Пловдив - 8

• 16 893
  • 303
  •   1
Отговори
# 210
  • Пловдив
Аз и тук да питам - някакви отзиви за ясла 17 ( до родилното на "Весела")?
Мама Злати, ние сме съседи с тебе - ние сме до понеделник пазара. Ще се радвам да се видим  bouquet

# 211
И аз с едно питане по повод на детска градина. Моля ако има майки от Кичука да ми препоръчат градина там. След една година ще се местим там и вероятно е добре да помисля от сега. Благодаря предварително   bouquet
След много обстоен оглед на всички градини, се спрях на Осми март и то точно на две учителки.

Иначе новият ми център е факт, работи, заповядайте, за колички е удобно да се качите от главната по улицата на Дюнерите Аладин.

# 212
Здравейте приятели!

Моята голяма кукла вчера стана на 8! Специални благодарности на Каспър за хубавия купон!  Hug

При Тон Бонбон  наистина е най-щурия купон!  Grinning

Поздрави!

# 213
Честит рожден ден на Кармен!
Щастливо детство, лесно училище и много радост за всички в семейството!

Момичета, а дали да не се видим без деца, а newsm78
В някакво следобедно време, когато дребните спят блажено с татковците... Тогава лошото време е без значение, пък ще можем да поклюкарим на воля... ееех, кеф, размечтах се...

# 214
Честито и от мен на Кармен..макар и със закъснение..........да е жива и здрава и много щастлива...!!!  bouquet
Моли,то това без деца,автоматично ме изхвърля отг списъка....поне с едно не може ли???....пък и Ивчо е кротичък/но пък ми е неоставим/......обещавам от негово име да не се натрапва......
А, сега да напомня,че в събота/24-ти /има кърмаческа среща-ако има заинтересовани...да заповядат....ние поне ще с опитаме да дойдем/че вече няколко пъти тръгваме,ама не стигаме/

# 215
Честито на рожденничката и от мен.   bouquet

Aneleto, само кажи кога. Ние с бебка ходим на разходка в градската градина всеки ден и минаваме през подлеза на понеделник пазара.

# 216
  • Пловдив
Мама Злати, ние също ходим там, след като си вземем кухнята от Богомил; ако ни видиш някъде , обади ни се, това сме ние:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=97371&photo=5

Хубав ден на всички

# 217
Честит Рожден ден на Елисавета на мама DEVIL IN DISQUISE и тати BURNING SOUL.
Да ви е жива и здрава малката принцеса,много да слуша и ВСИЧКО Да си изяжда. Наздраве.

# 218
Честит празник на Елисавета, мама и тати!

Карабанска, кой както може, мила, аз само мечтаех на глас... Party

# 219
  • София
То не е лошо без децата, ама нашият татко ще работи тази събота и неделя. То моето хлапе е малко и само спи като сме на разходка. Иначе миналият ден и ние бяхме в градската градина, ама как да ви позная? То не е колички, не е чудо! Laughing

# 220
Честит празник на любимото ми форумско семейство!!! /да не се обиждат останалите,ама само тях ги познавам в пълен комплект/ Да им е жива и здрава щерката и много щастливи да ги прави!!!
Моли,така е мила....кой как се уреди...... Cry
Анелето и Мама Злати....и аз съм обикновено по- и следобед в Градската Градина.......ако имате желание...обадете се.....http://images13.snimka.bg/002017958.jpg,количката ни е сиво-зелена лятна триколка на Чиполино.......обикновенно сме на площадката зад езерото.....
Слънчев ден ви желая.....

Последна редакция: пт, 23 фев 2007, 11:47 от Анонимен

# 221
Днес бебка радва баба си и дядо си, но от утре ще ви издирваме. Simple Smile

# 222
  • Пловдив
Честит рожден ден на сладката Елисавета!!!
Да е жива и здрава и много послушна!!!
Ех, как лети времето... Девилче не е ли време за мъжко?

# 223
здравейте да се включа и аз в темата за Пловдив.благодаря за поканата, с удоволствие ще стана част от тази тема. Heart Eyes txtloves

# 224
Имаме повод да черпим!!!!!!!!!!!!
Преди броени минути нашият син направи първите си стъпки!А утре да не забравите да ни поздравите-ще имаме Имен Ден!
Ники, честита радост!Да ти е жива и здрава и много да те радва Елисавета!
bdbaloni

Общи условия

Активация на акаунт