Клиники в Истанбул - тема 16

• 77 139
  • 917
  •   1
Отговори
# 750
Здравейте ,
Някой правил ли си е хистероскопия в Мемориал? Откриха ми три полипа вА матката. Казаха ми, че може да си я направя и в Бг и, че не е болезнено. Някой може ли да сподели мнение от опит къде е по-добре да се извърши процедурата? От ин Витрото ли се получават тези полипи или те са причина за  трудности в забременяването по естествен път?
Ох вече съм една изморена изморена жена …
Хистеро за полипи е елементарна намеса. Др Калчев е супер избор в БГ.
Аз също бях леко стреснах как излязоха 2 полипа ей така от нищото. После попрочетох…мн често срещани са. Всъщност след 35-38 е добре да се прави профилактично хистеро (офис хистеро).
Вероятно е да са нарастнали по време на инвитрото (по-скоро ако е имало трансфер с Естрофем). Дали са причина за трудности при забременяване…може, но не и в моя случай (мф).

# 751
Здравейте ,
Някой правил ли си е хистероскопия в Мемориал? Откриха ми три полипа вА матката. Казаха ми, че може да си я направя и в Бг и, че не е болезнено. Някой може ли да сподели мнение от опит къде е по-добре да се извърши процедурата? От ин Витрото ли се получават тези полипи или те са причина за  трудности в забременяването по естествен път?
Ох вече съм една изморена изморена жена …
Аз правих хистероскопия в Мемориал с проф. Кахраман и доктор Умут. Не исках да рискувам да я направя в България, супер доволна съм, но моето си беше заради сраствания в матката. Миналата година струваше 1600 евро и след няколко часа след манипулацията си тръгнахме от болницата, без болка, без усложнения, просто ако имах възможност и цялата си бременност бих следяла там Simple Smile
Ох, благодаря. Много полезен съвет . Още е 1600 евро  хистероскопията в Мемориал но за мен най-важно е да не чакам и да няма усложнения. А в бг разбирам, че доста се чака за добър лекар. Още я правят в присъствието на проф. Кахраман в Мемориал. Казаха ми също, че процедурата е благоприятна за закрепването на ембрион, тъй като лигавицата много бързо се възстановявала.

# 752
  • София
Точно така Empathy, при нас трансферът беше успешен след хистерото, надраскват лигавицата по време на процедурата и това благоприятства закрепването на ембриона.
Може процедурата да е лека и в България, просто отношение, професионализъм никой да не ми се сравнява с тук, защото съм била при всички светила, които изброявате по-горе и други, за които не сте чували. Не говоря изобщо за репродуктивни специалисти само, така че моя съвет е без колебание да се извърши направо там. Всеки си преценява разбира се Simple Smile

# 753
Точно така Empathy, при нас трансферът беше успешен след хистерото, надраскват лигавицата по време на процедурата и това благоприятства закрепването на ембриона.
Може процедурата да е лека и в България, просто отношение, професионализъм никой да не ми се сравнява с тук, защото съм била при всички светила, които изброявате по-горе и други, за които не сте чували. Не говоря изобщо за репродуктивни специалисти само, така че моя съвет е без колебание да се извърши направо там. Всеки си преценява разбира се Simple Smile
Здравейте,
Може ли да ми кажете колко време след хистероскопията ви беше трансфера?
Според някои може до 3 месеца след надраскването, но се чудя кой е оптималният вариант 🤔
При мен минаха 6 месеца между хистероскопията и трансфера по ред причини и ефект нямаше, но при нас има и други проблеми, та не е само до хистетрото.😣

# 754
  • София
Края на септември беше хистерото и ноември беше трансферът. В 28 г.с.съм  И се надявам да избутаме до щастлив финал в прилична седмица, защото при мен има проблеми и с износването. Ембрионът беше след ПИД, имаме замразени още два.

# 755
Края на септември беше хистерото и ноември беше трансферът. В 28 г.с.съм  И се надявам да избутаме до щастлив финал в прилична седмица, защото при мен има проблеми и с износването. Ембрионът беше след ПИД, имаме замразени още два.
Прекрасни новини, и да се износите до пухкав финал, много стиснати палчета и много положителна енергия изпращам 🍀❤🧿

# 756
марсала кога мина това време, 28 седмица 😳😳 Няма да пускам палците 🍀🍀🍀

# 757
Марсала, много стискам палци 🍀🌺❤

# 758
  • София
Благодаря момичета 🥰 много се надявам да пиша тук с най-хубавата новина! Успех на всички поели по пътя за мечтаното здраво бебче! 🍀🍀

# 759
Здравейте момичета, изчетох последните 3 теми с голям интерес. В заключение, ориентирах се към Мемориал Sisli, Аджибадем Маслак и частният кабинет на д-р Тургут за първичен преглед. Нашите два големи проблема, с които се борихме неуспешно в България са: тежък мъжки фактор (морфология и малко подвижни, с антитела) и много нисък АМХ. Според Вашият опит, къде могат да се борят и с двата проблема успоредно? Знам, че Мемориал се справят успешно с мъжки фактор, в Аджибадем имат добри процедури, свързани с яйчниците, а екипа на д-р Тургут са специализирани с мъжки фактор, но имат и много години опит с репродуктивни проблеми. Всяко мнение от минал сходен опит ще ми е от полза. Благодаря!

# 760
Аз съм с нисък АМХ (0.4), но д-р Тургут каза че това не го притеснява понеже имах около 7 антрални фоликула. При нас няма МФ, но разбирам че той работи с проф. Башар при двойки с МФ. Той самият не е андролог.

# 761
Аз съм пациентка на др Тургут. Водим се с тежък мъжки фактор. Благодарение на него и проф. Башар съм вече в 32-ра седмица и нямам търпение да прегърна рожбата си. Успех ви желая, където и да решите 🍀

# 762
Не си губете времето и парите(като нас и още поне 10 жени) в Аджъбадем Маслак! Толкова години не съм чула някоя жена да се е повлияла положително от техните ПРП процедури-напротив/само задържани фоликули и объркан цикъл/. Ако има надежда за вас,то това е Тургут! Няма да ви лъже и взима парите само!
Късмет 🍀🍀🍀

# 763
Дайте по-спокойно. Моето Аджъбадемче навърши 8. При това от първи триъл.
Но бях при доктор със собствена практика извън извън болницата, който ползваше базата на Аджъбадем за болничните процедури. Сега д-р Айшен го наследи.
Маслак имат добра лаборатория и ембриология. Или поне преди 10 г беше така

# 764
Споделям и подкрепям мнението на Devilche за АБМ. Ужасни процедури, изключително натоварващи, както физически, така и психически. За нас те не направиха абсолютно нищо за мъжкия фактор. Напротив, при 6 ембриона ни отказаха трансфер и ни направиха още една стимулация /пулинг/, само и само да ни вземат парите. След още 5 ембриона /общо 11/ нямахме нито един здрав след пид и така и не стигнахме до трансфер, за който бяхме платили и не ни върнаха сумата под претекст, че вината не е в тях. Аз не смятам, че някой има вина в случая. Просто ни взеха пари за процедура, която по стечение на обстоятелствата не извършиха. В други турски клиники това не ни се е случвало.
Много съм разочарована от тях.
Доволна съм от  д-р Тургут, защото наистина при него получих професионално и индивидуално отношение. И при него не успяхме, но той направи всичко по силите си. Подготвям се за поредния опит.
Успех в правилния избор и късмет да стигнете бързо и безболезнено до така желаният от всички нас финал!

Не си губете времето и парите(като нас и още поне 10 жени) в Аджъбадем Маслак! Толкова години не съм чула някоя жена да се е повлияла положително от техните ПРП процедури-напротив/само задържани фоликули и объркан цикъл/. Ако има надежда за вас,то това е Тургут! Няма да ви лъже и взима парите само!
Късмет 🍀🍀🍀

Общи условия

Активация на акаунт