🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 7 (16.10 - 23.10) 🐄

• 40 401
  • 868
  •   1
Отговори
# 105
Не съм фенка на Гуспата, вече казах, но това си е гаф. За мен ще е идеален вариант да дадат точка на Старите и Гуспата да не е вътре Grinning Явно обаче няма да стане така. И като гледам промото за тази вечер, дори не се загатва за нещо, свързано с дуела.

# 106
  • при късмета
Аз не схващам това с "да им отнемат точката". Коя точно точка? След дуела не се присъждат точки. А, ако се отнася до точките от самата игра, то не са 1, а цели 5. Някой да ми обясни каква точка биха им присъдили

# 107
Аз не схващам това с "да им отнемат точката". Коя точно точка? След дуела не се присъждат точки. А, ако се отнася до точките от самата игра, то не са 1, а цели 5. Някой да ми обясни каква точка биха им присъдили

Нали всяка победа от дуел носи обща точка на отбора. Така в момента резултатът Стари срещу Нови е 2:3, точно заради последната победа на Калин.

# 108
  • София
Да им отнемат седмичната точка, т.е. да си остане 2-2, това се има предвид, а не както е сега 3-2 за Новите след победа дошла след уникален гаф.

Priya

Няма да има нищо! Сега разбирам, че гафа на продукцията е забелязан и от самите тях чак след излъчването на епизода.
Т.е. пито-платено, това е положението.
Не мога да повярвам.

Последна редакция: пн, 17 окт 2022, 16:06 от Diavolo

# 109
Жалко. Ще бъде още по-тъпо, ако все пак отборът на Новите спечели на финала, защото до края ще тегне, че тоя гаф е можел да обърне нещата.

# 110
Егати, както и очаквах, продукцията не е видяла гафа навреме...

Айде никой не е видял къде и как са маркирани 6 и 9, но е очеизвадно, че едната дъска е много по-къса.. и нищо! Rage

# 111
Когато животът на някои хора се върти само около участия в реалити предавания. Гуспата е изкусен манипулатор. Уж, не иска да се коментира, пък загатна за това. И сега една камара обезумели фенове на "Легендата" търсят правда. Той бил казал на сина си да не се занимава. Хайде, не сме раждани вчера. Да го върнат и да се приключва. Да го видим колко струва. На отборното състезание го видяхме. Но и тогава, разбира се, оправдания. Той бил много едър и било геройство, че издържал толкова дълго. Добре. 😁

# 112
  • Другата България
Скрит текст:
Реакция ще има. Поне Гуспата така е отговорил на коментар на Ивайло (сина си) под свой пост.
Имам усещането, че този пост беше текстът на посланието към отбора, разбира се без частта, в която посочва кой ще е фермер на седмицата. Но то е повече от ясно, че е Яни.
Освен това в този си пост той е тагнал всички свои съотборници. Накрая на поста си пише по две думи и за Калин и за Иван (от "Надеждите"), но тях не ги е тагнал, което подсказва, че не са приятели във ФБ.
Във въпросния коментар Ивайло е пуснал линк към своя публикация, която съдържа видео от ситуацията и в която се правят разяснения, които тук досега не са обсъждани. За да ги преразкажа, отново качвам скрийншота на Diavolo:

Същността е, че не само белязането на двете цифри е разликата в дъските. Самите дъски са с различна дължина. Ясно се вижда, че дъска № 6 е значително по-къса, тъй като мястото ѝ на моста е там, където има вертикални дъски. Ако си спомняте, докато Калин ковеше шестата дъска (а в действителност е била № 9), я сцепи и Андрей даже го попита нещо от рода "Защо направи сега така". А фактически сцепването е било, тъй като дъска № 9 е по-дълга и не се е събрала на мястото на дъска № 6. Така че Калин просто няма как да не е видял. Въпросът е дали се е усетил, че има нещо нередно и си е премълчал.
Именно, точно това имах предвид, когато вчера написах, че това се видя още по време на дуела, аз го видях, дето съм хем лаик, хем гледах отчасти, хем с половин око, че имахме гости, но точно тази битка изгледахме, финала на дуела. Дори ММ, който за първи път гледа каквото и да е от “Фермата„, ме пита - тая дъска не е ли грешна там, където е закована? То си беше очеизвадно, и недоумявам как Андей може да не го забележи, няма да се подигравам за диоптри и т.н., щото и аз съм кьорава, но това е просто крещящо - “не съм за тук“. Съмнявам се и Калин да не го е забелязал, още повече че после пък на мястото на №9 дойде по-късата дъска с №6. Дори си мисля, че тогава Андрей МОЖЕ и да е видял грешката, но за да не става по-голямо мазало, си е замълчал. Защото, какво би станало при връщане на Калин /вече на №9/, да разковава тепърва №6, след като ТОГАВА не е направено нищо от негова страна? Кофти ситуация, още повече, че е финална игра и можеше да преобърне резултата изцяло. Но продължавам да мисля, че Калин беше по-заслужил да е победител. Но пък от друга страна тия дъски дойдоха дюшеш за Димитър. Идеално оправдание за загубата му.
Въпреки това още вчера писах, че съм убедена в това, че всичко е забелязано едва след края на дуела, официално. То нямаше и как да е иначе, или да ни представят друга официална версия.

# 113

Ивайло със силни думи в подкрепа за баща си

Баща ми Гуспата сигурно ще ми се разсърди, защото вече много пъти ме помоли да не го правя, но ако той е готов да преглътне, то аз не съм.
Правя това, защото виждам в социалните мрежи подигравките от част от “новите надежди” по негов адрес и по адрес на другите.
Въпреки неговото несъгласие, той винаги ме е учил да търся истината и да бъда справедлив и сега аз като мъж имам право да застана до него и да изкажа своето мнение и да дам гласност на една фатално ощетяваща го ситуация.
Масово в социалните мрежи имаше коментари към тати, в които беше набеждаван и обиждан, че е част от продукцията и екипа на “Фермата” и едва ли не те ще го “бутат” до финал, а сега какво се оказва?
Фатален гаф е причината той да напусне! Аз не съм виждал никога участник да отпадне от риалити така несправедливо…
Аз като негов син и голям фен на предаването се питам защо се допусна това, защо му бе отнет шанса за победа в играта, която толкова много обича?
Тези думи не са само от мен, този пост е от всички приятели и фенове на тати, които ни пишат постоянно, тези думи са и от хората, които го обичаме и се гордеем с него.
Без кураж, няма слава!

Може да изглеждам коравосърдечна, но този пост не успя да ме трогне. Няма нищо по- хубаво от това  синът да подкрепя баща си. Думи, като гордея се с теб, ти си моят победител бяха напълно достатъчни. Соченето с пръст към продукцията, което прозира от изявлението му не ми стои добре. Особено, когато благодарение на тях Гуспата е това, което е в целия си блясък. Благодарение на тях той популяризира себе си и каузите си.
Не следвам никой от участниците в соц. мрежи, честно казано не ме вълнуват извън играта им. Въпросът ми е към тези от вас, които следят нещата там. Има ли подигравки към Гуспата от Надеждите, както се твърди от синът му?

# 114
  • "Нищо човешко не ми е чуждо, който ме надмине не е човек" Макбет
Никак, ама никак не харесвам новите, но в случая съм за Калин. Не смятам, че резултата щеше да се промени, Калин видимо беше по-добър, бърз и силен от Гуспата. Това е чутовен гаф, но той изцяло трябва да се запише на сметката на Андрей и продукцията. Работата му като водещ е именно да си отваря очите на 4 и да не се допускат тези неща. За да не остава съмнение нито в играчите, нито в зрителите трябваше да им дадат една седмица почивка, а после двамата отново да се изправят на арената. Друг е въпроса, кога са се усетили за гафа си.....
Искам да гледам силен женски двубой. Валерия да отупа ХайВанчето и да се освобождаваме от присъствието и.

# 115
Мери, може би нещо такова е станало, да. Simple Smile Аз и затова искам да върнат Гуспата. И да видим дали наистина би стигнал финал. Пък и ако се абстрахираме, това за мен е най-правилно.

# 116
  • Пловдив
Аз съм на мнение че Андрей явно е "сляп"-все пак носи очила Simple Smile (аз също)Sunglasses
Но определено ми се стори че Калин си видя грешката и в мoмента в който ковеше 9тата дъска нарочно седна върху 6тата, за да прикрие гафа.

# 117
Соломоновското решение за мен е да НЕ връщат Гуспата, но да не зачетат точката в общия резултат за новите. Нека Калин си бъде фермер на седмицата и всичко да си е по каналния ред. Щом обаче чак сега са разбрали за грешката, безсмислено е да водим дискусии какво е щяло и трябвало да стане. Като се обърне каруцата, пътища много.

Иван и особено Андрей вместо да се дерат като изоглавени "той вече е много изморен, няма сили, няма въздух" и т.н., да вземат да следят по-внимателно какво се случва по време на битките. Обезсмисля се номерацията на дъските, ако няма да се спазва правилният ред.

# 118
  • Другата България
Мери, може би нещо такова е станало, да. Simple Smile Аз и затова искам да върнат Гуспата. И да видим дали наистина би стигнал финал. Пък и ако се абстрахираме, това за мен е най-правилно.
Това ще е прецедент, определено. Продължавам да не го вярвам.
И вчера писах - вероятно ще му вземат точката, а Калин няма да стигне финал. Blush
А и тема за нови скандали през идващата седмица, това ще е темата на седмицата вероятно.

# 119
И да пишат числата вече в дясната страна. Simple Smile

Аз честно си мислех, че двете дъски да взаимно заменяеми и взимаш първата, която ти попадне

Общи условия

Активация на акаунт